Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAVAŞIN LAN ARTILAYIN SIZDE TOTEM YAPIYORUM 2 SENEDIR BEŞIKTAŞ ŞAMPIYON BUGÜN MAC BIZIM INŞALLAH ARTILAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim Milletçe kaderimiz midir nedir, hiç bir bok da başarıyı yakalayamıyoruz, sürekli dram anasını satayım. Ulan sanki acı çekmek kaderimiz miş gibi, bıktım arkadaş arabesk yaşamaktan. Başarı, gözünü seveyim bir konuda olsun başarı görmek istiyorum.
  • Emrenin pas ayarını 50 ye indirmişler

• bu ozan tufanda ne görüyorlar bi anlasam.
  • Arda, emre, caner girmeli bu 11 le olmaz bi cacık

• Terim cok daha iyiydi.berbat bir kadro cikarmis.Arda gibi bir oyuncu yedek hem de hirslanmis arda cok iyi olurdu.

Arda her ne kadar kontra atak oyuncusu olmasa da tam deplasman oyuncusu kolay top kaybetmeyen top tutan bir oyuncu ve bunu ileree yapiyor.
    Ayrica caner varken ismail koybasi gokhan gonul sakat mi bilmiyorum sener nedir.
    Tolganin yeri ozanin oynadigi yer olmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 2 Eylül 2017; 22:17:5 >
  • Emre ve ozan tufanla olacak iş degil bu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla milli takım aynı bizim takım gibi oynuyor şu an :) ...
  • İspanyol hakem iyidir dedim 2 dk sonra ofsayttan gol verdi

• Video hakeme karşı çıkan Luce'nin yediğimiz ofsayt gol hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum.
  • Emre kanatlara çok iyi top dağıtıyor da bizim çöp bekler tutamıyor veya beklemiyor... :)
  • topal ve cigerci gibi kati futbolcu ile oyuna baslanmaz. ukrayna futbolu yillardan beri bellidir. yugoslavlarin kosan versiyonu ukrayna.

kosan orta alana karsi iki takoz gobkle olmazdi bu is. nuri gibi pas orani yuksek ve golcu 6 numara sart idi. lucescu cok abartmis turkiye ligini.
  • Ozan yerlerde breakdance figurleri sergiliyor.Sektor degisikligi şart.

• Luceyi aldıkta ne oldu onlar luceyi tanıyor, luce onları tanıyor bir avantajımız yok.
  • Lucescuyu milli takıma getiren kafayı..

• Hücum lazım 4 tane fenerli 11 de. Bizim takım hücum yapmaya alışık değil. Sabote ediyor şuan fbli futbolcular. Özellikle şu ozanı oynatmalarina sinir oluyorum. İki yönlü diye oynatıyorlar. Herifte 1 yön bile yok. Santra bölgesinde durup yan pas yapmaktan başka birşey bilmiyor.

• yan hakemler evlere senlik. bu nedir ya...
  • Arfa acilen girmeli, kalite eksikliği belli oluyor

• Emre moru enes unali al hocammm

• Ruh yok takımda

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.