Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar bayağı iyi atmosfer yaratmış işimiz zor konoplyanka ve yarmelenko maçı alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis

11'e baktıkça hala gülüyorum ya. Ozan Tufan, İsmail, Tolga (hadi formda bu arkadaş da kanat oynatacağına bari Emre'nin yanında oynat, kanatta işi ne bunun? :D) şaka gibi ya keşke Cenk de oynamasaydı inşallah 5'ten aşağı yemez Türkiye.

Başarılar Ukraynam.

Yeri gelince armasında tek Türk bayrağı olan takım biziz diyorsunuz, biraz adam ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse dortmund'u takip etmiyor mu?

nuri Şahin nasıl yedek oluyor da fb nin yuhaladığı ozan 11 de oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerin 3 cop defansi su an savunmayi olusturuyor bakalim ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 2 Eylül 2017; 22:3:24 >
  • Yicez bu gidisle

• Adamlar n boylara bak. Hepsi 2 m sanki

• Bizimkiler çok boşvermiş başladı maça.
  • Reziliz rezil

• Adamların boyu uzun alsak ya emre moru aksın gitsin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

quote:

11'e baktıkça hala gülüyorum ya. Ozan Tufan, İsmail, Tolga (hadi formda bu arkadaş da kanat oynatacağına bari Emre'nin yanında oynat, kanatta işi ne bunun? :D) şaka gibi ya keşke Cenk de oynamasaydı inşallah 5'ten aşağı yemez Türkiye.

Başarılar Ukraynam.

Yeri gelince armasında tek Türk bayrağı olan takım biziz diyorsunuz, biraz adam ol

Türk oğlu Türküm bununla da gurur duyarım. Bu ülkenin insanını sevmesem de ülkemi severim. Şuan bu sahadaki "adamlar topluluğu"nu desteklemiyorum ve bu benim Türklüğümden hiçbir şey kaybettirmiyor. Milli takım ne zaman hakedenin forma giydiği, haketmeyen çakma ve sözde adamların barınmadığı bir yer olur işte o zaman milli takımı desteklerim. Şu sahadaki tipleri desteklememek milli duygulardan bir şey kaybettirmiyor.

Adamlık konusuna gelince, ne kadar adam olduğumu görmek istiyorsan gösterebilirim. Boş konuşma ikile.

• Lucescuya bak Tolga'yı nerde oynatıyor.Sen imparatudor musun kardeş ?

• Bu hasan ali ve Şener in taç kullanma merakı nerden geliyor acaba ne zaman taça çıksa 100metre uzakta olsalar bile gidip kullanıyolar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

quote:

Başarılar Ukraynam.

Türk oğlu Türküm bununla da gurur duyarım. Bu ülkenin insanını sevmesem de ülkemi severim. Şuan bu sahadaki "adamlar topluluğu"nu desteklemiyorum ve bu benim Türklüğümden hiçbir şey kaybettirmiyor. Milli takım ne zaman hakedenin forma giydiği, haketmeyen çakma ve sözde adamların barınmadığı bir yer olur işte o zaman milli takımı desteklerim. Şu sahadaki tipleri desteklememek milli duygulardan bir şey kaybettirmiyor.

Adamlık konusuna gelince, ne kadar adam olduğumu görmek istiyorsan gösterebilirim. Boş konuşma ikile.

Yav he

• Kadro evlere şenlik

• Yedik sonunda malesef

• İyi dayandık.

• Ofsayt

• terimin takım daha iyiydi bu ne la.

Luce denen adama yıllık 4 milyon vereceğine mehmet özdileğe yıllık 500 bin dolar ver bundan daha kötü olmaz

• Çok basit gol yedik.

Ayrıca ofsaytmış.

• Akıllı hakem uygulaması yok mu gol iptsllllll

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.