Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye - İzlanda | 06.10.2017 | 21:45 | TV8 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
14.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Play offların havası her zaman başka olur. İsveç , İrlanda ayarındaki ülkeleri eleyemiyorsan zaten gitme dünya kupasına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    2004 de letonyayı eleyemedik playoff larda 2006 da isviçreyi eleyemedik 2010 da 2008 Avrupa şampiyonasında elediğimiz hırvatistana elendik playofflarda ! anlıyorum seni playoffların havası bi başka kesinlikle !
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Ben bütün playofflarda kazandık diye bir şey mi dedim ? Havası başka olur ne demek ? Letonya ve İsviçre maçlarını çok rahat geçebilirdik , dramatik bir şekilde elendik. Sadece Hırvatlara kolay bir şekilde elendik. Her neyse bekleyip görelim.

• Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    öle bişey demedin ama direkt olarak o anlam yüklüyorsun playoffların havası başka olur nedemek isveç irlanda vs takımları daha hayalinde ufak görüyosun küçümsüyosun :) sonra ona ciddiyet yüklüyorsun havası başka olur diye ! Letonya da isviçrede , Hırvatistan da neredeydi bu hava ? üstelik 2012 elemelerinde rezil rüsva oldun :) 2014 dünya kupası elemerinde rezillik sürdü playoff bile oynıyamadın :) 2016 da UEFA kural degişikligi yaptı elemeler oynanırken 3cü olarak bi turnuvaya gitmeyi başarıyoruz oda Kazakistan sag olsun! Kazakistan kazanmasa :) gidemiyosun !
    Gidemiyoruz abi işte kabul edin , kabul kötü olan birşeyi iyi gösterme çabaları ne böyle ben buna tutuluyorum bu ülkenin futbolu kötü kötü ! Şöyle bi bakıyorum genel olarak her konu olabilir uzak tarihi hariç herşeyi kötü !

İlk önce kötü olduğunu kabul edeceksin sonra diyeceksin, madem kötüyüz nasıl iyi olabiliriz tartışıcan ( münakaşa veya kavga değil ) , çözüm üreticen :) ki iyi olabilesin !

• Hadi canlansın şu konu.Bir dünya kupası görelim artık gündem olsun şu maç.Hala gündem Talisca-Caner , Gs'nin fikstürü , Aykut Kocaman falan.

Volkan

Kaan Serdar Çağlar Caner

Emre Oğuzhan Nuri

Cenk Burak Arda

Muhtemelen bu 11'le çıkarız.Belki Emre yerine Topal oynar.Ama Topal formsuz bu aralar.Hakan cezalı bu arada.Türkiye'nin yarısı bilmiyor bunu.

Haydi rastgele.Bir sürü sorunlar yaşandı.Ama bir dünya kupasını daha es geçmeyelim.4 sene çok.

• Keko gibi 1 ay önce açtım konuyu. (Tarihi karıştırınca..)
  • 2 sene öncede İzlanda ile kritik bir maç oynamıştık ama o zaman onlar rahattı yinede zor yenmiştik, Eskişehir’de tribünler maça baya etki ediyor pozitif anlamda, umarım yeneriz

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

İzlanda'yı yenebileceğimizi sanmıyorum.

karsimizda eski IZlanya yok. bence rahat yeneriz
  • bugun milli takim tarihinin en kritik maclarindan birisi. gruptaki en onemli mac. eger bugun bu sezon 1 dakika futbol oynamamış birileri 11 başlarsa vatana ihanetten farki yoktur. onu oynatanlar icin söylüyorum.

hem ayranim dokulmesin hem .... yok oyle bir sey. adamlar seni istemedigini soylemis takimda. oynamayacagin belli. ya ayrilip oynayacagin yere gideceksin, ya milli takimda da forma bulamayacaksin. normalde boyle olur bu is ama burasi turkiye. kadronun yarisi torpille seciliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkliburak92

Hadi canlansın şu konu.Bir dünya kupası görelim artık gündem olsun şu maç.Hala gündem Talisca-Caner , Gs'nin fikstürü , Aykut Kocaman falan.

Volkan

Kaan Serdar Çağlar Caner

Emre Oğuzhan Nuri

Cenk Burak Arda

Muhtemelen bu 11'le çıkarız.Belki Emre yerine Topal oynar.Ama Topal formsuz bu aralar.Hakan cezalı bu arada.Türkiye'nin yarısı bilmiyor bunu.

Haydi rastgele.Bir sürü sorunlar yaşandı.Ama bir dünya kupasını daha es geçmeyelim.4 sene çok.

Bu kadro güzelde Serdar kim Serdar Azizse eğer olmaz. Okay veya Mehmet Topal oynar Çağların yanında.
  • Cengiz Ünder'in eğer bir sakatlığı yoksa kadrodan çıkarılması büyük saçmalık
  • Maalesef İzlanda bizi dümdüz edecek.
  • Cengiz ve Serdar niye kadroda yok anlamadım.

Cengiz üst düzey yeteneklere sahip genç bir oyuncu. Roma'da idmana çıkması bile yeter. Volkan Şen ve Emre Mor'un kadroda olduğu takımda her türlü oynardı.

Serdar zaten lider takımın as stoperi. Formsuz ön liberodan devşirme Mehmet Topal'ın oynadığı stoperde gözü kapalı oynardı.

Hakan cezalı onun yerine Yusuf Yazıcı oynamalı. Emre Nuri Oğuzhan aynı anda çıkarsa hiçbir şey yapamayız. Benzer tip 3 oyuncunun beraber oynaması saçmalık olur.

Abdülkadir'in de kadroda olması lazımdı. Emre Mor balonu ve Volkan Şen çöpü alınıyorken 5 lig maçında 2 asist yapmış oyuncunun alınmaması rezalettir.

Emre Akbaba da kadroda bulunmalıydı. Hakan cezalı. 10 numara oynayacak bir tek Yusuf var. Emre 7 maçta 3 gol 4 asistle oynamış. Yerine çağırılan oyuncu Volkan Şen. Formda diye 37 yaşında Emre Belözoğlu çağırılıyorken Akbaba'nın da çağırılması lazımdı.

• Cengiz kadrodan mı çıkarıldı ? Yuh. Volkan sen çöpü nasıl milli takıma girdi ? dogru düzgün 2 maç oynamadı adam.

Emre akbaba , deniz türüc en azından biri olmalıydı.

yine topal falan stoper oynarsa yazık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

Cengiz ve Serdar niye kadroda yok anlamadım.

Cengiz üst düzey yeteneklere sahip genç bir oyuncu. Roma'da idmana çıkması bile yeter. Volkan Şen ve Emre Mor'un kadroda olduğu takımda her türlü oynardı.

Serdar zaten lider takımın as stoperi. Formsuz ön liberodan devşirme Mehmet Topal'ın oynadığı stoperde gözü kapalı oynardı.

Hakan cezalı onun yerine Yusuf Yazıcı oynamalı. Emre Nuri Oğuzhan aynı anda çıkarsa hiçbir şey yapamayız. Benzer tip 3 oyuncunun beraber oynaması saçmalık olur.

Abdülkadir'in de kadroda olması lazımdı. Emre Mor balonu ve Volkan Şen çöpü alınıyorken 5 lig maçında 2 asist yapmış oyuncunun alınmaması rezalettir.

Emre Akbaba da kadroda bulunmalıydı. Hakan cezalı. 10 numara oynayacak bir tek Yusuf var. Emre 7 maçta 3 gol 4 asistle oynamış. Yerine çağırılan oyuncu Volkan Şen. Formda diye 37 yaşında Emre Belözoğlu çağırılıyorken Akbaba'nın da çağırılması lazımdı.

Topal o kadar formsuz ki bir de bu adami stopere koyarsak, izlanda bizim icimizden rahatlikla gececektir.

Serdarin yaninda koy normal bir stoper, topaldan daha iyi oynar.

• Milli takımın 11'i: Volkan, Kaan, Mehmet Topal, Çağlar, Caner, Oğuzhan, Nuri, Emre Belözoğlu, Cenk, Arda, Burak

Topal yerine Serdar veya Ömer olsa güzel 11 olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk arda Burak üçlüsü ateş ediyor 3-0 alırız İki cenk bir burak

• Orta saha yumuşak olmuş gibi

• Topal burada da karşıma çıktı yine diken üstünde izleyeceğiz

• Bu Sigtorsonu izlememişler mi hiç adam acayip bir oyuncu ona önlem olarak Mehmet Topal ön libero oynamalıydı rahat alanlar bulursa perişan eder Emre Ukrayna maçında oynayınca orta saha ile defans arası çok açık olmuştu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.