Şimdi Ara

Fifa 2012 Release date check hatası !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
10.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun keyini satın aldım, EA Origin'den oyunu indirdim kendi kendine kurdu oyunu.

Oyunun kısayoluna tıkladığım zaman Release date check bölüm geliyor ilerliyorum %30'a kadar geliyor ve şöyle bir uyarı alıyorum;

Fifa 2012 Release date check hatası !

Yardımcı olabilecek var mı ? Oyunu indirebiliyorum da oynamak için neden çıkış tarihini bekliyorum ?

• Türkiyede şu anda oyun aktif olmadığı için 29 unun gecesi girebiliceksin diyor.Yanlız 1 2 sayfada ip değiştirerek oyunu girelebildiğinden bahsedilmişti.Eski sayfalarda ararsa bulursun fifa başlıklarında

Orijinalden alıntı: darkness12

Türkiyede şu anda oyun aktif olmadığı için 29 unun gecesi girebiliceksin diyor.Yanlız 1 2 sayfada ip değiştirerek oyunu girelebildiğinden bahsedilmişti.Eski sayfalarda ararsa bulursun fifa başlıklarında

Anladım. O zaman PES'e devam

Orijinalden alıntı: ercanerten

quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Türkiyede şu anda oyun aktif olmadığı için 29 unun gecesi girebiliceksin diyor.Yanlız 1 2 sayfada ip değiştirerek oyunu girelebildiğinden bahsedilmişti.Eski sayfalarda ararsa bulursun fifa başlıklarında

Anladım. O zaman PES'e devam

Alıntıları Göster
    bende diyorm neden girmiyo hey allahım beklicez artık

• quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

bende diyorm neden girmiyo hey allahım beklicez artık

Alıntıları Göster
    Bende de girmedi. Herhalde korsana karşı yeni birşeyler icad ettiler dedim ama değilmiş.

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bende de girmedi. Herhalde korsana karşı yeni birşeyler icad ettiler dedim ama değilmiş.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunu dün aldım ama hala aynı release date cıkıyo neden acaba bilen varmı? kuruyorum oyunu release date eklentisinide kuruyorum sonra oyuna tıkladıgımda yine hata veriyo error crack leri deamon tools hepsini yaptığım halde lütfen yardım

Orijinalden alıntı: jamesfb

arkadaşlar oyunu dün aldım ama hala aynı release date cıkıyo neden acaba bilen varmı? kuruyorum oyunu release date eklentisinide kuruyorum sonra oyuna tıkladıgımda yine hata veriyo error crack leri deamon tools hepsini yaptığım halde lütfen yardım

Alıntıları Göster
    bu konuya bakan yardım edecek bir arkadaş yokmu ??
  • quote:

bu konuya bakan yardım edecek bir arkadaş yokmu ??

Alıntıları Göster
    kimse yokmu hala bu soruma cvp verecek allah rızası için bi yardım ya kafayı yicem

kimse yokmu hala bu soruma cvp verecek allah rızası için bi yardım ya kafayı yicem

Alıntıları Göster
    benim ilk indirdiğim zorrentte bu hatayı almıştım daha sonra dün yani farklı bi yerden indirdim farklı bi dosya yani çatır çatır oynuyorum şu an o hatayıda vermedi

benim ilk indirdiğim zorrentte bu hatayı almıştım daha sonra dün yani farklı bi yerden indirdim farklı bi dosya yani çatır çatır oynuyorum şu an o hatayıda vermedi

Alıntıları Göster
    dostum ben dvd den yükledim düzelmezmi snce sorun??

Alıntıları Göster
    aynı sorun bendede war %80 takılıyor ve kalıyoruz walla sinirlendim

Orijinalden alıntı: Colo

aynı sorun bendede war %80 takılıyor ve kalıyoruz walla sinirlendim

Alıntıları Göster
    Galiba ayın 3 beyler release date kısmen yabancı sitelerden boyle bir yazı buldum.http://www.avirtualexit.com/2011/03/when-is-the-launch-date-of-fifa-2012-on-ps3/

Galiba ayın 3 beyler release date kısmen yabancı sitelerden boyle bir yazı buldum.http://www.avirtualexit.com/2011/03/when-is-the-launch-date-of-fifa-2012-on-ps3/

Alıntıları Göster
    30u gecesi o hatayı vermemesi gerekiyordu bende vermedi çünkü ama dediğim gibi başka bi dosyadan indirmiştim fifayı şimdi bi sorun yok

arkadaşın dediği gibi ayın 3ünü bekle bakalım belki düzelir.

düzelmezse zorrentten indir sınırsızsa internetin

quote:

arkadaşın dediği gibi ayın 3ünü bekle bakalım belki düzelir.

düzelmezse zorrentten indir sınırsızsa internetin

Alıntıları Göster
    Bende online key ile aldım ;işin içinden çıkamadım hayır key de mi sorun var onu düşünmeye başladım bu sefer downloadu nasıl ettik...

• quote:

Bende online key ile aldım ;işin içinden çıkamadım hayır key de mi sorun var onu düşünmeye başladım bu sefer downloadu nasıl ettik...

Alıntıları Göster
    Ayın 30 undan itibaren kullanıyor olmamız lazım orjinal sitede böyle diyor sorunu çözen varsa burda paylaşsın lutfen.

Ayın 30 undan itibaren kullanıyor olmamız lazım orjinal sitede böyle diyor sorunu çözen varsa burda paylaşsın lutfen.

Alıntıları Göster
    ayın 3 ünü bekliyelim bakalım ozaman yapacak bişe yok heralde başka

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kısacası Bilgisayarım'a giriyorsunuz C: nin içine Belgelerim adında bir klasör açıyorsunuz. Daha sonra masaüstün de ki belgelerim'e sağ tıklayorsunuz konum- taşı diyorsunuz ve C: ye açtığınız belgelerim dosyasını hedef gösteriyorsunuz uygula yada tamam dediğinizde kısa bi taşıma işlemi gerçekleşiyor.Daha sonra oyuna girebilirsiniz.

Çözüm yolu: dumbledoor adlı arkadaşa aittir.,

Hayatımda böyle mal bir çözüm bir orj. oyunda ne gordum ne işittim ... kolay gelsin.

• quote:

Arkadaşlar kısacası Bilgisayarım'a giriyorsunuz C: nin içine Belgelerim adında bir klasör açıyorsunuz. Daha sonra masaüstün de ki belgelerim'e sağ tıklayorsunuz konum- taşı diyorsunuz ve C: ye açtığınız belgelerim dosyasını hedef gösteriyorsunuz uygula yada tamam dediğinizde kısa bi taşıma işlemi gerçekleşiyor.Daha sonra oyuna girebilirsiniz.

Çözüm yolu: dumbledoor adlı arkadaşa aittir.,

Hayatımda böyle mal bir çözüm bir orj. oyunda ne gordum ne işittim ... kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    deneyen varmı bu çözüm yolunu deneyipte başarılı olan :S

• quote:

deneyen varmı bu çözüm yolunu deneyipte başarılı olan :S

Alıntıları Göster
    ben bu anlattıgın çözüm yolundan hi.bişe anlamadım valla dostum :) belgelere sağ tıkladımı öle bi konum taşı cıkmıyoki ne alaka anlamadım bişe harbiden bu soruna çözüm bulacak yok heralde
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.