Şimdi Ara

FIFA 2011 CHAMPIONS LEAGUE - yarı final ve final maçları için süre sonu 17.10.2010 saat 24.00 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
0
Favori
14.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam dostum İnşallah ekliyorum seni şimdi...
    quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

Takım önemli değil yeğen oynatan önemli fark atmayacağım diyordum ama günah benden gitti
    quote:

Fiorentina sorun değil naturklich ben İnter'den biraz tırsıyorum finale çıkarsam kupa garanti zaten

Bu arada sen benim üzerime oyna iyi para kaldırırsın :)

Şaka bir yana eğer olur da finale çıkmazsam seninle yinede maç etmek isterim dostum gerçekten çok merak ediyorum nasıl oynadığını

• Psn deyim bekliyorum hocam....
  • Saat 10 oldu hocam biz Tahir'le yapalım mı finali beklemekten sıkıldım artık.
  • Hocam kusra bakma yeni geldim isten psn'deyim suan
  • Gençler benim rakibim olacğım diye yarı final maçını yapmıyorsanız ayıp ediyorsunuz Tamam söz fazla atmayacağım hadi yapın şu yarı final maçını
  • Serdar abi bir karar verin de artık bitirelim şu turnuvayı çok uzadı zevki kaçmaya başladı...
  • Ömer hocam dün rahatsız olduğunu ancak daha fazla rakibini mağdur etmek istemediğin yazdı ben de şanışere tahirle finali yapın diye psnden msj attım ama görmedi sanırım finali yapabilirsiniz arkdaşlar. elki de yaptınız bilmiyorum.
  • Yapmadık Serdar abi neyse bu akşam yaparız biter o zaman
    Orijinalden alıntı: naturklich

Ömer hocam dün rahatsız olduğunu ancak daha fazla rakibini mağdur etmek istemediğin yazdı ben de şanışere tahirle finali yapın diye psnden msj attım ama görmedi sanırım finali yapabilirsiniz arkdaşlar. elki de yaptınız bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 19 Ekim 2010; 9:58:47 >
  • Hocam kusura bakmayın benim yüzümden aksadı turnuva Finalde başarılar beyler
  • Reis akşama kaçta evde olacaksın sen
    quote:

Orijinalden alıntı: JohnC

Hocam kusura bakmayın benim yüzümden aksadı turnuva Finalde başarılar beyler
  • Hocam bir aksilik olmazsa 23 gibi psn'de olurum
  • Evet arkadaşlar UEFA ERUPA LEAGUE olarak tekrar başlatıyorum turnuvayı devam edecekler belirtsin aksi takdirde yerlerine başkaları alınacaktır. Yeni alınanları şimdlik yedek olarak yazacağım mevcut katılımcılardan devam etmek istemeyenlerin yerine kaydıracağım. Bugün saat 3'e kadar süre veriyorum devam etmek isteyenler yazsın. Yeni katılmak isteyenler de ilk mesajı okuyarak taleplerini iletsinler.

http://forum.donanimhaber.com/m_43861120/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43861220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 19 Ekim 2010; 11:15:47 >
  • Kim ile kim final yapıyor anlamadım ben ?
  • Benimle sen reis ama umdum yok diyorsan 3-0 hükmen yazdırılabilir öğlen müsaitsen yapalım finali..
    quote:

Kim ile kim final yapıyor anlamadım ben ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 19 Ekim 2010; 11:43:27 >
  • quote:

Benimle sen reis ama umdum yok diyorsan 3-0 hükmen yazdırılabilir öğlen müsaitsen yapalım finali..
    quote:

Şuan Psn'deyim ne zaman gelebilirsin ?
  • quote:

quote:

Benimle sen reis ama umdum yok diyorsan 3-0 hükmen yazdırılabilir öğlen müsaitsen yapalım finali..
    quote:

Şuan Psn'deyim ne zaman gelebilirsin ?

Hacı ben işteyim şimdi 12:25 gibi evde olurum...

• FİORENTİNA 2-0 MARSİLYA ÇOK ZOR BİR MAÇTI ÇOK GOLLER KAÇTI AMA KAZANMAYI BAŞARDIM ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER...TURNUVALARDAKİ İLK ŞAMPİYONLUĞUMU ALDIM KUTLAYABİLİRSİNİZ BENİ ARKADAŞLAR ÇİKOLATA KABULÜMDÜR

FIFA 2011 CHAMPIONS LEAGUE - yarı final ve final maçları için süre sonu 17.10.2010 saat 24.00

FIFA 2011 CHAMPIONS LEAGUE - yarı final ve final maçları için süre sonu 17.10.2010 saat 24.00

-------------------------
    ----------------------

ŞAMPİYON FİORENTİNA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 19 Ekim 2010; 12:49:53 >

• quote:

FİORENTİNA 2-0 MARSİLYA ÇOK ZOR BİR MAÇTI ÇOK GOLLER KAÇTI AMA KAZANMAYI BAŞARDIM ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER...TURNUVALARDAKİ İLK ŞAMPİYONLUĞUMU ALDIM KUTLAYABİLİRSİNİZ BENİ ARKADAŞLAR ÇİKOLATA KABULÜMDÜR

-------------------------
    ----------------------

ŞAMPİYON FİORENTİNA

Tebrikler tahir. Final oynayan takıma elendim. Elenmesem tahirlem final oynar alırdım kupayı

• Sağol Serdar abi, birdahaki kupada görüşmek üzere her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan hoşçakalın
  • Tebrikler hocam

Biraz şanssızdım Valbuena ve Gignac yaktı beni :)
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.