Sizce fifa 10 pes 10 dan daha mı iyi bende pes 10 var birde fifa 10 u da almalımıyım gamespot fifa 10 a 9 puan vermisken pes 10 a 6 civarı puan vermistir acaba neden ?
quote:
Orijinalden alıntı: kes123kin
Sizce fifa 10 pes 10 dan daha mı iyi bende pes 10 var birde fifa 10 u da almalımıyım gamespot fifa 10 a 9 puan vermisken pes 10 a 6 civarı puan vermistir acaba neden ?
Aferin bu konu da mahvolacak şimdi.
son 6 yıldır barcelonadan başka hiçbir takımla oynamadım.oynamaya da hiç niyetim yok
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado 4ı
quote:
Orijinalden alıntı: _Calderon_
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado 4ı
quote:
Orijinalden alıntı: Takiri
Bordeaux !
sanada bi 6 atarım
tsyle arasında 4 gol fark varsa ts için iyi valla
Ben FIFA'da hiç iddialı değilim, hiç pro hissetmiyorum kendimi ama 09'da livea girdim bir kere, baya da iyi adamlarla yapmıştım ve 22 maçta 20 galibiyet 2 beraberlik almıştım :S Oldukça şaşırtıacı bir durumdu benim için.
bu kadar iddialı olmayalım lütfen live üyeliğim doldu yeni üyelik alınca görüşürüz sizlerle
Man City...
quote:
konsolda fifa alır pesi duvardan duvara
Arsenal. İlk 30 dk da 3-0 yaparım ve sonra bırakırım maçı adam kaçmasın diye.Hele 20 maçlık galibiyet serimde aşırı eziyordum milleti.
quote:
bu sene 2 side iyi
Manu
quote:
Orijinalden alıntı: -ROCKY-
quote:
bu sene 2 side iyi
pes çok kötü adamlar robot gibi hele o dönüşler. ıyyy hee bu arada bugün Arsenalle oynadımda biraz. ileri fabregas zaten bir ara pas atıyor sağa ordan walcott bir fırlıyor Arshavin Van Persie de geliyor yanlarında ileri uç cok hızlı 4-0 yendim barçayı
quote:
Orijinalden alıntı: aL3n.
quote:
Orijinalden alıntı: Unzerstörbar
quote:
Orijinalden alıntı: aL3n.
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Arsenal.
Beni bilen bilir, Miex'in Arsenal'i dehşet saçar.
Benide Bayern ile tanırlar
Ben sitede ''aL3n'' ismini çok duydum. Sanırım en iyi oynayan ''aL3n'' arkadaşımız.. Bu arada ben hiç oynamadım Fifa
Sadece 1 kere turnuva kazanmıştım ondada şansıma Bayern gelmişti gerçe 5 yıldızlı takımlarda vardı ama Bayern süper 4.5 olmasına rağmen 2. Turnuvada AZ Alkmaar gelmişti ondada gruptan hiç gol yemeden çıkmıştım sonra Selfish ile oynıcaktımki ban dalgası başladı http://forum.donanimhaber.com/m_35184332/mpage_1/key_bayern/tm.htm İnsan özlüyor live'ı falan ama bende PS3'e geçmeyi düşünüyorum şu günlerde
vay bee özledim walla eski turnuvalarımızı
Mcity , adobayar ve perez ikilisi ilerde çok iyi
Fenerbahçe, Lyon, Napoli, Fiorentina
chelsea - arsenal
chelsea ama barcelonaya karşı zor oluyo gerçi diamond şeklinde formation yapınca kitleniyo oyun
herkes klüp yazmış(ben dahil ) ülke olarak hangilerini alıyorsunuz?ben genelde arjantin-türkiye
quote:
Orijinalden alıntı: _Calderon_
herkes klüp yazmış(ben dahil ) ülke olarak hangilerini alıyorsunuz?ben genelde arjantin-türkiye
yav hep ispanyayı alırdım xavi-fabregas yüzünden bugün England'ı bir aldım. ileri uç acaip oldu yav. bugatti gibiydi.
FIFA 09'da Celtic ile oynardım son dönemlerde yanlız Nakamura gidince bende bıraktım takımı. Online'da elemana göre değişir takımım rakip güçlü ise güçlü bi takım alırım çok güçlü değil tabii ki de ama son zamanlarda Valencia favorim FIFA10'da.