Şimdi Ara

Fifa 2010 hangi takımları alıyorsunuz? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Barcelona ile oynamayı çok severim. Ve aşşağıda ki gibi oynamaya çalışırım, inanılmaz zevkli olur.

• bende genelde tek pas oynamaya çalışırım ama tehlikeli oluyor bazen. çok fazla pas yaparak rakip sahaya giderim. topu dolaştıra dolaştıra. kanatlara indiririm. ama bazen rakip sahaya yerleşmişken kontra ataktan gol yediğim oluyor. fazla pas yapmayı severim ama ingiltereyle yenilmiyorum. bugün ispanyayı aldı arkadaş 2-0 önde bitirdi ilk yarıyı 2. yarı 2-3 ben yendim
  • forumdan isteyen herkezle 5-6 maç yapalım çoğunu ben kazanırım iddaa ediyorum

birinin beni evire çevire yenmesi lazım bu aralar herkezi yeniyorum diye havalandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 6 Mayıs 2010; 19:22:58 >

• chelsea ve inter
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

forumdan isteyen herkezle 5-6 maç yapalım çoğunu ben kazanırım iddaa ediyorum

birinin beni evire çevire yenmesi lazım bu aralar herkezi yeniyorum diye havalandım

oooo müdavimler görmesin bu post'u

• quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

quote:

forumdan isteyen herkezle 5-6 maç yapalım çoğunu ben kazanırım iddaa ediyorum

oooo müdavimler görmesin bu post'u

görse kaç yazar

edit: hem benden büyük müdavim mi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 6 Mayıs 2010; 19:30:26 >

• yukarı
  • OYLE CHELSEA BARCELONA INTER MANCHESTERUNITED GIBI TAKIMLARI SEVMEM! BENIM FAVORI TAKIMIM LAZIO VE GENOA DIR..BU TÜR TAKIMLARI SEÇMEK BANA DAHA COK HAZ VERIYOR;INTERNET CAFELERDE GORUYORUM HERKES BARCA REAL MAÇI YAPIYOR ..BU TAKIMLARLA OYNAMAK KOLAY ONEMLI OLAN DIGER TAKIMLARLA BAŞA BAŞ OYNAMAKTIR YOKSA BENDE BILIYORUM BU TAKIMLARI SEÇMEYİİ..NEYSE EKLERSENIZ ÇARPIŞIRIZ; IYI OLAN KAZANIR ZATEN PSN ADRESIM ......... BEKLERIM.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat178

OYLE CHELSEA BARCELONA INTER MANCHESTERUNITED GIBI TAKIMLARI SEVMEM! BENIM FAVORI TAKIMIM LAZIO VE GENOA DIR..BU TÜR TAKIMLARI SEÇMEK BANA DAHA COK HAZ VERIYOR;INTERNET CAFELERDE GORUYORUM HERKES BARCA REAL MAÇI YAPIYOR ..BU TAKIMLARLA OYNAMAK KOLAY ONEMLI OLAN DIGER TAKIMLARLA BAŞA BAŞ OYNAMAKTIR YOKSA BENDE BILIYORUM BU TAKIMLARI SEÇMEYİİ..NEYSE EKLERSENIZ ÇARPIŞIRIZ; IYI OLAN KAZANIR ZATEN PSN ADRESIM ......... BEKLERIM.....

sampdoria alırım bende her türlü yani

• Online olan varsa FIFA10 atalım ?
  • bu forumda beni yencek insan yok
  • Gamirteg ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLcbN

Gamirteg ?

Gamirtag mı
  • Takım :Fulham

Diziliş :4-2-3-1

Favori oyuncularım : Dempsey(Sağ Açık) ,Nevland(Forvet Arkası) ,Danny Murphy(Takımın Beyni ve Kaptanı)
    Transfer Listemin İlk Sırasındaki Oyuncular : Rodwell(Everton-Defansif Orta Saha-3.5 Milyon Euro-İngiliz) Altidore(Hull City-Forvet-1.5 Milyon Euro-Amerikalı)

Stad :Crowe Lane
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinay2004

Takım :Fulham

Diziliş :4-2-3-1

Favori oyuncularım : Dempsey(Sağ Açık) ,Nevland(Forvet Arkası) ,Danny Murphy(Takımın Beyni ve Kaptanı)
    Transfer Listemin İlk Sırasındaki Oyuncular : Rodwell(Everton-Defansif Orta Saha-3.5 Milyon Euro-İngiliz) Altidore(Hull City-Forvet-1.5 Milyon Euro-Amerikalı)

Stad :Crowe Lane

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anLcbN

Gamirteg ?

Gamirtag mı

GT ?
  • Liverpool | you'll never walk alone
  • Liverpool tabiki M.City,Wolfsburg çpğu zaman aldığım takımlardır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.