Şimdi Ara

fifa 2005 kurulum hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fifa 2005'kurdum bilgisayara yükledim oyunu. ikinci cd'yi takıyorum karsıma şöyle bi uyarı geliyo please insert the correct cd-rom,select ok and restart application tamam diyom bişey olmuyo oyunu açamıyorum ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

FIFA 2005 "Lütfen 1 Numaralı Diski Takın" Hatası Çözümü

FIFA 2005 "Lütfen 1 Numaralı Diski Takın" hatasıyla karşılaşan oyuncular, kurulum işlemlerini tamamlamakta zorluk yaşarlar. Bu hata, oyunun kurulum dizisinin eksik veya bozuk olmasından kaynaklanır. Hatayı gidermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Oyun Disklerini Kontrol Et:

FIFA 2005'in tüm kurulum disklerinin temiz ve çiziksiz olduğundan emin ol. Kirli veya hasarlı diskler, kurulumun durmasına neden olabilir.

2. Disk Sürücünü Temizle:

Toz veya kir birikintileri, disk sürücüsünün diskleri düzgün şekilde okumasını engelleyebilir. Sürücünü temiz bir bezle silerek birikintileri gider.

3. Kayıt Defteri Düzenleyicisini Kullan:

• Windows tuşuna + R tuşuna bas.
    • "regedit" yaz ve Enter'a bas.
    • Aşağıdaki anahtara git: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\EA SPORTS\FIFA Football 2005
    • "InstallDir" değerini bulun ve oyunun kurulu olduğu dizine ayarladığından emin ol.

4. Oyunu Yeniden Yükle:

Diğer tüm çözümler işe yaramazsa, FIFA 2005'i kaldırıp yeniden yüklemeyi dene. Kurulum işlemi sırasında diskleri doğru sırayla taktığından emin ol.

5. Destek Al:

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, EA Destek ile iletişime geç ve onlardan yardım iste.

Not: Oyunun korsan bir sürümünü kullanıyorsan, "Lütfen 1 Numaralı Diski Takın" hatası genellikle ortaya çıkar. Oyunun orijinal bir kopyasını satın alman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • crack yaptınmı
  • daha acemiyim crack ne bilmiyorum.detaylı bi şekilde yol göstersenizde kursam.
  • cd1 veya 2 nin içinde crack diye bi dosya vardır(razor gibi bişi de olabilir)bunu açıp içindeki dosyayı kopyalayıp oyunu kurduğun dizine(c:\program Files\ea games\fifa 2005 gibi bi dizine kopyalıcan o dosyayı)kopyalıcan dosya değiştirilsinmi diye sorar evet de ondan sonra oyunu bi daha aç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Pes 2012 Crack
    13 yıl önce açıldı
    Fifa 11 cd key hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.