Şimdi Ara

FIFA 2004 ORjınal ingilizce geldi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonunda geldi yamalardan bıkmıştım bide türkiye ligi tamamlarnırsa tamam.

• arkadaşlar ben ce o orjinal değil. çarşamba günü sitesine girdim geri sayım vardı.... Bu oynadıklarınız betadır.. Oyun bir hafta içinde gelir.
  • ben aldım kurdum ingilizce hiç bir sorunu da yok...
  • evet ingilizce sürümü düştü p2p piyasasına. ben de dl edip oynadım, sorun yok. sanıyorum betalık sorunu almanca sürümünde vardı...
  • 2 cd lik beta varsa.hitboy sen hiç 2 cd beta gördünmü????
  • blood1453, sen heralde DEMO ile karıştırdın. Arkadaş "BETA" diyor. :))
  • yaw herkes fifa2004 u yerden yere vuruyor....bi de ben bakayım dedim cok kotu oldugunu sanmıyorum en azından 2003 ten ii :)))) ama bi de su pes3 oynayalım ona gore bi objektif degerlendirme yaparız artık.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2008 YAMA LAZIM
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw herkes fifa2004 u yerden yere vuruyor....bi de ben bakayım dedim cok kotu oldugunu sanmıyorum en azından 2003 ten ii :)))) ama bi de su pes3 oynayalım ona gore bi objektif degerlendirme yaparız artık.....
  • beyler orjinal ingilizce 2004 diyorlar mumkun mu orjinali almanca ne kadar yamada yapsan spikerler almanca konusuyor....bi de gol attıktan 5 dakka sonra bagırmasalar...:))))www.tcmturkey.com
    veyawww.soccergamestr.com
  • BU SAYFALARA Bİ BAKIN COK IS VAR BU SITELERDE....
  • ya arkadaşlar fifa 2004 berbat hem türkiye ligi de çıktı ekledim cd ye. galatasaray sesleri türkçe falan ama oyun berbat.. pes i bekliyo herkes.
  • fifa 2004 gerçekten kötüydü 2003 güzeldi bence.ama freekickleri penaltı gibi oluyordu orta saha ya yakın yerden bile gol olbiliyordu duran top ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

fifa 2004 gerçekten kötüydü 2003 güzeldi bence.ama freekickleri penaltı gibi oluyordu orta saha ya yakın yerden bile gol olbiliyordu duran top ile.

İnanılmaz bir hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.