sonunda geldi yamalardan bıkmıştım bide türkiye ligi tamamlarnırsa tamam.
arkadaşlar ben ce o orjinal değil. çarşamba günü sitesine girdim geri sayım vardı.... Bu oynadıklarınız betadır.. Oyun bir hafta içinde gelir.
ben aldım kurdum ingilizce hiç bir sorunu da yok...
evet ingilizce sürümü düştü p2p piyasasına. ben de dl edip oynadım, sorun yok. sanıyorum betalık sorunu almanca sürümünde vardı...
2 cd lik beta varsa.hitboy sen hiç 2 cd beta gördünmü????
blood1453, sen heralde DEMO ile karıştırdın. Arkadaş "BETA" diyor. :))
yaw herkes fifa2004 u yerden yere vuruyor....bi de ben bakayım dedim cok kotu oldugunu sanmıyorum en azından 2003 ten ii :)))) ama bi de su pes3 oynayalım ona gore bi objektif degerlendirme yaparız artık.....
yaw herkes fifa2004 u yerden yere vuruyor....bi de ben bakayım dedim cok kotu oldugunu sanmıyorum en azından 2003 ten ii :)))) ama bi de su pes3 oynayalım ona gore bi objektif degerlendirme yaparız artık.....
beyler orjinal ingilizce 2004 diyorlar mumkun mu orjinali almanca ne kadar yamada yapsan spikerler almanca konusuyor....bi de gol attıktan 5 dakka sonra bagırmasalar...:))))www.tcmturkey.com veyawww.soccergamestr.com
BU SAYFALARA Bİ BAKIN COK IS VAR BU SITELERDE....
ya arkadaşlar fifa 2004 berbat hem türkiye ligi de çıktı ekledim cd ye. galatasaray sesleri türkçe falan ama oyun berbat.. pes i bekliyo herkes.
fifa 2004 gerçekten kötüydü 2003 güzeldi bence.ama freekickleri penaltı gibi oluyordu orta saha ya yakın yerden bile gol olbiliyordu duran top ile.
quote:
Orjinalden alıntı: byzantium
fifa 2004 gerçekten kötüydü 2003 güzeldi bence.ama freekickleri penaltı gibi oluyordu orta saha ya yakın yerden bile gol olbiliyordu duran top ile.
İnanılmaz bir hort
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme