Şimdi Ara

FİFA 2002 online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşım sence de FIFA 2005'e geçmenin zamanı gelmedi mi? Ayrıca FIFA 2005'i oynayabileceğin tonla dh'cı var. En üst topiğe bak yeter
  • bu 2002 yi online oynayamam anlamınamı geliyo?
  • Bende oynamak icin biraz arastirdim ama basarılı olamadım ama birkaç sitede online oynamak isteyenler isim mail falan bırakıyorlar birbirlerine ulasmak icin bende mail adresimi yazdım ama bir gelisme yok.2005 e terfi etmedinmi diyenler icinde 2002 nin tadı farklıdır hele online oynamak cok farklıdır...
  • ee ben arkadaşımla oynayabilirmiyim?
  • forumdakiler yapsın skyjack sana fifada meydan okuyorum. yok netten oynamam diyosan buluşuruz cafede oynarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: webstar

forumdakiler yapsın skyjack sana fifada meydan okuyorum. yok netten oynamam diyosan buluşuruz cafede oynarız.

Bence de forum da turnuva düzenleyebiliriz yalnız webstar bana online offline uyar da fifa 2002 de fark atar moralini cok kötü bozarım......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2012 Crack
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden sustun tamam tamam fark atmam...
  • Varmı meydan okuyup susmak kardeşim yaa ?
    Bilsem bu kadar iddialı konuşmazdım...
  • Selam

97'dan beri Fifa oynuyorum.Bence serinin en iyisi 2002.Başlarda oyunu sevmemiştim ama zaman içerisinde oynadıkça (özellikle multiplayer) inanılmaz bir potansiyeli olduğunu farkettim.Winning eleven,Pro evolution falan hikaye.2002 Gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu!!..Tabi oynamasını bilenler için!!..:)..Bu oyunu hakkıyla oynamak için 1 yıl falan çalışmak gerekiyor!.Bu oyunu iyi oynadığını zanneden arkadaşlarla kendimi sınamak istiyorum....:)...çünkü rakipsiz olduğumu düşünüyorum!...:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifa2002 master

Selam

97'dan beri Fifa oynuyorum.Bence serinin en iyisi 2002.Başlarda oyunu sevmemiştim ama zaman içerisinde oynadıkça (özellikle multiplayer) inanılmaz bir potansiyeli olduğunu farkettim.Winning eleven,Pro evolution falan hikaye.2002 Gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu!!..Tabi oynamasını bilenler için!!..:)..Bu oyunu hakkıyla oynamak için 1 yıl falan çalışmak gerekiyor!.Bu oyunu iyi oynadığını zanneden arkadaşlarla kendimi sınamak istiyorum....:)...çünkü rakipsiz olduğumu düşünüyorum!...:)

2002'nin yeri tabii ki ayrı O oyunun tadını nedense diğerlerinin hiçbirinden alamıyorum. Biraz gerikafalıyım heralde. Bu arada kardeşimle network'ten oynayana kadar ben de senin gibi düşünüyodum...

• Kardeşin gerçekten iyimi?...Ben bu oyunu 3 yıldır fanatik bir biçimde oynuyor ve öğretiyorum ...gerçekten iyiyse oynamak isterim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.