Merhaba. Bende fifa2002 var crack le kırdım full oldu.(İndernetten indirme yane) Ama EA Sports kabul etmiyo copy diyo multiplayer oynatmıyo. Sizce bi yolu varmı ?
nasıl ful yaptın metalika bide bize versen o crack ne güzel olur :)))9
Teknolojiyi biz kullanalım, teknoloji bizi değil
Çok kolay İmesh diye bi program var. Multimedya arayıcı işte kazaa gibi 151 MB FIFA 2002 WORLD CUP yazıyo ama normal FIFA 2002 çıktı olsun :) çekecen bunu açılınca 300 MB oluyo. Crack içinde geliyo dosyanın.Full gibi çalışıyo tek eksiği spiker yok bi de karşı takımın isimlerini yazmıyo o kadar ::))
Edited by - metallica on 03 July 2002 15:19:17
Edited by - metallica on 03 July 2002 15:19:55
Edited by - metallica on 03 July 2002 15:22:06
arkadaş sen full yaptım diyosun sence full olan bir oyunun multiplayer oynatmaması biraz garip değilmi .. yani bu şu anlama gelir belki kraklayınca full e yakın özellikleri kullana bilirsin ama multiplayer olmayınca o yun bi boka yaramaz.....
>>>>>>>>>>>>>>|||||<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Aopen AXBS4-v p4 1700 mhz 256 mb sd ram(133 mhz) Tornada 64 mb Gforce2 mx/400 Philips 107E 40 GB maxtor Aver media tv card 16*10*40 Yamaha CDR-W 52x Goldstar cd rom
olm git işine ya. Full çektik diyos inanmıyo ya sadece spiker yok mutliplayer yok karşı takımın isimlerini yazmıyo bu kadar gerisi hepsi var
Edited by - metallica on 05 July 2002 13:44:11
Girwww.megagames.com adresine.Orda bütün oyunların crack leri var....
fıfa 2002 de multiplayer oynarken oyun yarıda kapanıyor çözüm lütfen arkadaşlar
fifa 2008 çıkcak siz hala fifa 2002 diyonuz
yuh hortlatmışsın bu bir rekor olmalı
quote:
Orjinalden alıntı: Marmarali
yuh hortlatmışsın bu bir rekor olmalı
yok 5yıl ama ben bitanedaha yaptım da konu silinmiş meğer konu gereksiz mi ne silindi konu 5yıl rekorum gitti :D bende yeni rekorumu aradım oda bu :D
quote:
Orjinalden alıntı: Guest
Merhaba. Bende fifa2002 var crack le kırdım full oldu.(İndernetten indirme yane) Ama EA Sports kabul etmiyo copy diyo multiplayer oynatmıyo. Sizce bi yolu varmı ?
Usta EA sports online diye bi program var onu yukle ben onu yukledim oyle oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mojo Risin
fifa 2008 çıkcak siz hala fifa 2002 diyonuz
fifa 2014 çıkcak siz hala fifa 2008 diyorsunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme