Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
498.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cgn olanlarda fifa20 sıkıntılı mı şimdi ? ps4 için almayı düşünüyordum superonline fiberdeyim ve cgn içindeyim, alırsam sıkıntı yaşar mıyım ?
  • designr kullanıcısına yanıt
    Hocam cogu dsmart kullanicisinin sikayeti bu. Diger isslerde nasil bilmiyorum. Ben dedigim gibi statik ip alip bunu kesin olarak cozume kavusturacagim. Statik ip nin bir diger avantaji ise port forwarding yapabiliyorsunuz. Cgn illetinde port forwarding bile yapilamiyor. Cgn sacmaligina yatirim yapacaklarina ipv6 ya yapilsaydi bu sacmaliklari yasamazdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkGathering kullanıcısına yanıt
    biliyorum hocam ben de 2 senedir cgn içindeyim ne port forward ne bir şey takılıp kaldım. pcde fifa 17-18 falan hiç zevk alamadım bu yüzden, online oyuncu sayısı arkadaşlara göre daha az gösteriyordu ve genelde aynı adamlarla eşleşip duruyordum. ps4te böyle olmaz diye ps4e alayım diyordum ama ne yapsam ki? ea access alıp denemeyi başlatıp onda denesem mi acaba ?
  • Oyun fiyatına yakın zamanda gelecek olan herhangi bir indirim var mı arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar ben oyunu hint psn den aldm. Kendi ana hesabımda oynuyorum.(tr psn) şimdi ben bu ana hesabıma fifa point alabilirmiyim?

• designr kullanıcısına yanıt
    Deneyin hocam ama bu bela illa ki basiniza gelecek. Statik ip alin kurtulun.

• Hocam bende kontrol ettim şimdi, cmd komutu ile ip adresimi öğrenip belirttiğiniz siteden baktığımda farklı ip ler gözüküyor.

Daha önce böyle bir konudan bilgim yoktu. Ne gibi zararları var online oyunlarda vs. Ping açısından mı problem yaratır? Benim ki Superonline bu arada.
  • Hocam online oyunlarda ani ping yukselmesi kisaca dalgalanmalar vs bu tarz sorunlarin sebebi bu cgn havuzu illeti. Port forwarding yapamiyorsunuz. Online oyunlarda cod olsun fifa olsun bu tarz oyunlarda nat type 3e bile dusebiliyor bazen nat type 2 gosterse bile sunucu ile baglantiniz kopabiliyor. Kisacasi kanser bir durum. Dsmart ile gorustum gerekli birime ilettik en kisa zamanda size donus saglayacaklar dedi kadin. Eger ip mi cgnden cikartmazlarsa yolun sonu dedigim gibi statik ip almak olacak.

• DarkGathering kullanıcısına yanıt
    Bide bu çıktı başımıza. Türkiye'de internet parayla rezil olmak resmen. Daha düne kadarda kota illetiyle uğraşıyorduk. Hep firmalar kazanıyor, olan kullanıcıya oluyor maalesef.

• Arkadaşlar Pro Clubs takımımıza oyuncu aramaktayız. Birinci ligdeyiz, 2 senelik bir takımız. Özellikle Defans hattına ihtiyacımız var, ama diğer mevkilerde de alternatiflerimiz yok. Her akşam düzenli oynamaktayız.

Bugün lig için transferin son günü, kayıt kapanacak.

Takım arayan varsa açıkta kalan varsa bana pm üzerinden ulaşabilir.

Takımımızın adı VALOR EFC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuryTsigalko -- 30 Ekim 2019; 12:32:34 >
  • Yeni güncelleme mi geldi?

• Güncelleme geldi ama yeni eklenmesi gereken yüzler yok

• mtc de farklı farklı fiyatlar var girince, hangisini baz alacağız _?? amerika kısmında iki farklı fiyat gözüküyor...

FIFA 20 [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 30 Ekim 2019; 13:52:54 >
  • İlanı foruma açtım ama burya da yazmak istedim belki ihtiyacı olan vardır diye. FIFA 20 olan PS4 hesabımı satıyorum. Coins vs. Yok sadece oyun var isteyen olursa PM atabilir. PS4 u sattığım için oynayamiyorum.

• Pro Club takımımıza orta saha oyuncu aramaktayız Any oynayabilen defansı iyi yapan var ise süper olur. Div6'dayız ve hergün oynayamıyoruz.haftada 2-3 gün akşamları whatsaap üzerinden haberleşip giriyoruz ve takıma gelecek kişininde gelmesi lazım, planlanan zaman dilimlerinde. Yaş aralığı 25-40 şen şakrak geçer maçlarımız. Paslı oynamayı seven 1 arkadaşımızı bekliyoruz cep tel özelden yazarsanız sevinirim. Bu arada takımımız fifa17-18-19-20 le devam etmekte.

FIFA 20 [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 30 Ekim 2019; 14:58:20 >

• Yeni gelen güncellemede yeni yüzler yok ne zaman gelicek bilgisi olan var mı

• arkadaşlar şuan cd olarak alabileceğim en uygun yer neresidir ?
  • Eskiden hergün birsürü yazışma olurdu fifa başlığı altında.Artık günde 1-2 kişi zor yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: espslash

Eskiden hergün birsürü yazışma olurdu fifa başlığı altında.Artık günde 1-2 kişi zor yazıyor.
    İndirimler başlayınca hareketlenir hocam şahsen ben o zaman dahil olacağım inşallah...
  • espslash kullanıcısına yanıt
    Eksikleri güncellemeyle giderilmesi lazım o zaman hareketlenir

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.