Şimdi Ara

FIFA 20 [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
11
Favori
104.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Shunpo kullanıcısına yanıt
    Eee napıcakmışız açsınlar hesabı o zaman? Sizde itiraz edin öyle şey mi olurmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynadım bugün biraz ama bariz bir oyunda akıcılık problemi var gibi geldi bana acaba sorun bende mi?4K ultra ayarlar msaa 4x ve 60 fps kilit yapıyorum takılma var gibi hissediyorum sonra fps sınırı kaldırıyorum hiç bir fark olmuyor neden acaba?
  • Uzun zamandır Fifa oyuncusuyum ancak FIFA 20 açık ara oynadığım en ruhsuz, en yeniliksiz Fifa olmuş. Tam sürümde belki biraz farklılık vardır dedim ama nafile. Ultimate Team'de yaklaşık 10 maç yaptım, yapılan yenilikler o kadar az ki reklam tabelasında FIFA 19 yazsa inanırsınız. Bari spikerlere eklemeler yapsalarmış, aynı replikler devam ediyor. Elinizde FIFA 19 varsa hiçbir şey kaybetmezsiniz o derece hayal kırıklığı bir oyun oldu benim için. Aynı hatalar, aynı ribauntlar, aynı momentum tam gaz devam ediyor. Bu sene PES 2020 üstüne koymuş, onunla devam edeceğim. FIFA 20 için gelen notlar da iç açıcı değil. Mesela IGN 78 vermiş. EA nasılsa oyunun deli gibi satacağını biliyor, pek bir şey değiştirmeye gerek görmemiş. Ribaunt olayları gibi en sinir olduğum hatalar da aynı duruyor. Geri bildirimleri de umursamamış belli ki. Yahu bari oyun durduğunda taktik ekranından çıktıktan sonra geri dönme seçeneği koyun, yıllardır en sinir olduğum şey. Bir seri nasıl yerinde sayar görüyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 20 Eylül 2019; 1:9:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatic

    Oyunu oynadım bugün biraz ama bariz bir oyunda akıcılık problemi var gibi geldi bana acaba sorun bende mi?4K ultra ayarlar msaa 4x ve 60 fps kilit yapıyorum takılma var gibi hissediyorum sonra fps sınırı kaldırıyorum hiç bir fark olmuyor neden acaba?
    FIFA 20 ayarlardan kare hızını FPS sınırı yok yapın ve Nvidia ya da AMD ekran kartı panelindeki FIFA 20 profili içinden Vsync - Dikey Senkronizasyonu açın. Böylece ara sahneler dahil tüm oyun 30 fps kilidi yerine 60 fps çalışır, ekran kartınız iyiyse daha akıcı bir deneyim yaşarsınız.

    Ayrıca bu sene oyun zorla Directx 12'yi kullandırtıyor ama Directx 11 bence hâlâ daha performanslı, ayarlar içinde değiştirme seçeneği koymamışlar ama şu dosya içinden değiştirebilirsiniz:

    Belgelerim\FIFA 20\fifasetup.ini dosyasını notepad ile açın, DIRECTX_SELECT = 0 yerine DIRECTX_SELECT = 1 yapın böylece DX11 devreye girer. Yalnız ayarlar içinde herhangi bir değişiklik yaparsanız tekrar DX12 çalışabilir.

    Sisteminize göre hangi Directx daha performanslıysa onu kullanın. Ama dediğim gibi bana göre DX11 hâlâ daha iyi.




  • Sezon Onlineda 10 Maç Yaptım 8 Galibiyet 2 Beraberliğim Var. Fifa 19'a göre elbette iyi serinin belkide en kötü oyunu ama kesinlikle bir sıkıntı var oyunda. Pesteki oyuncu tepkisizlik sorunu fifayada gelmiş gibi. Ayrıca çok kolay pasları bazen atamıyorlar. Sinir etti. Bir kaç güncelleme yer bu oyun.

    En Sevdiğim Yanıda Driblingler Oldu. Sonunda 70lik oyuncu 90luk oyuncuyu yakalayamıyor. Sadece Zamanında doğru driblingle kolayca rakip eksiltebiliyoruz. Liverpoolda Salah ve Mane Acayip Etkili Oluyor.

    Fps Sorununa Gelirsek Denemediğim Ayar Kalmadı 144 Fps e Sabitleyemiyorum Oyunu. Rx 5700 Var. 2K Çözünürlükte Oynuyorum. Ne Oyunun Ayarları Ne Readon Settingsten Çözemedim Doğrusu. 60 Fps Kilitli Oynuyorum Bende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h065 -- 20 Eylül 2019; 2:6:59 >
  • Arkadaşlar oyuna girerken böyle bir hatayla karşılaşıyorum ekran kartım güncel ancak çözemedim lütfen yardım edin
    FIFA 20 [PC ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kamera açılarını istenen şekilde özelleştirme işi olsa nolur sanki arkadaş, pesteki gibi. yaw oyun oynuyoruz, staddaki seyirci değiliz ki?
  • ownerplus kullanıcısına yanıt
    Belgelerim\FIFA 20\fifasetup.ini dosyasını notepad ile açın, DIRECTX_SELECT = 0 yerine DIRECTX_SELECT = 1 yapın böylece DX11 devreye girer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bero 20 kullanıcısına yanıt
    Yok yine olmadı maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç yapmadan önceki antreman ekranındaki kamera ayarını maç içinde de kullanmak istiyorum. Hangi ayarda maçta da aynı açıdan oynayabilirim arkadaşlar ?
  • Origin Access basic sahibiyim.Tepkisizlik sorunu var oyunda açılmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomtrk

    Uzun zamandır Fifa oyuncusuyum ancak FIFA 20 açık ara oynadığım en ruhsuz, en yeniliksiz Fifa olmuş. Tam sürümde belki biraz farklılık vardır dedim ama nafile. Ultimate Team'de yaklaşık 10 maç yaptım, yapılan yenilikler o kadar az ki reklam tabelasında FIFA 19 yazsa inanırsınız. Bari spikerlere eklemeler yapsalarmış, aynı replikler devam ediyor. Elinizde FIFA 19 varsa hiçbir şey kaybetmezsiniz o derece hayal kırıklığı bir oyun oldu benim için. Aynı hatalar, aynı ribauntlar, aynı momentum tam gaz devam ediyor. Bu sene PES 2020 üstüne koymuş, onunla devam edeceğim. FIFA 20 için gelen notlar da iç açıcı değil. Mesela IGN 78 vermiş. EA nasılsa oyunun deli gibi satacağını biliyor, pek bir şey değiştirmeye gerek görmemiş. Ribaunt olayları gibi en sinir olduğum hatalar da aynı duruyor. Geri bildirimleri de umursamamış belli ki. Yahu bari oyun durduğunda taktik ekranından çıktıktan sonra geri dönme seçeneği koyun, yıllardır en sinir olduğum şey. Bir seri nasıl yerinde sayar görüyoruz.
    Yapılan yenilikler grafikte değil zaten oynanışta yapılmış 19 la alakası yok oyunun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KendineAteist

    Yapılan yenilikler grafikte değil zaten oynanışta yapılmış 19 la alakası yok oyunun

    Alıntıları Göster
    Ben oynanıştan bahsediyorum zaten. 18-19 arasında ciddi bir fark hissetsem de 20 ile 19 arasında aman aman bir fark görmüyorum. Bunu pro oyuncular da söylüyor:

    .

    Oyunun %80'i FIFA 19 ile benzer. Geçen sene 15 kadar yama gelmişti, bu sene bakalım kaç tane gelecek.

    Ama yeni nesil konsollar için yeni bir motor üzerinde çalıştıkları söyleniyor, bu sebeple abartı bir yenilik görmemiş olabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 20 Eylül 2019; 13:37:46 >




  • ilk kez bu kadar az yenilikle bir oyun çıktı ve buna 60€/$ istiyorlar yazık cidden demoyu 5 dk oynadıktan sonra fifa 19 oynuyorum sandım alışması o kadar kısa sürdü

    türk lirası ile max edeceği 100 o da en uç yani

    fifa 19 ile devam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gopgop

    ilk kez bu kadar az yenilikle bir oyun çıktı ve buna 60€/$ istiyorlar yazık cidden demoyu 5 dk oynadıktan sonra fifa 19 oynuyorum sandım alışması o kadar kısa sürdü

    türk lirası ile max edeceği 100 o da en uç yani

    fifa 19 ile devam
    FIFA Street oynamayı da unutmayın o zaman.




  • LazerBülbül kullanıcısına yanıt
    Fifa 21 de olmayacak olan atıştırmalık modu mu diyorsun? zaten begenmedim sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene pes aldığım için mutluyum
  • Alınır mı alınmaz mı bekleyelim mi ne diyorsunuz
  • Origin access basic var bende 10 saatlik denemesi olan, premiere upgrade yaparsak 1 ay boyunca full oynuyoruz değil mi yoksa bu da 10 saat 27'sinde mi full oyun açılıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavukum -- 20 Eylül 2019; 19:0:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.