Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.239
Cevap
57
Favori
272.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Karanlıklar prensi fifa

    Aksam maçları oynamak işkence bu oyunda.canlılık sıfır gece maçlarında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ

    Karanlıklar prensi fifa

    Aksam maçları oynamak işkence bu oyunda.canlılık sıfır gece maçlarında.
    Sanirim o monitör alakalı gece maçlarında hiç bir Sıkıntı yok. Nette yayınlara bakabilirsin onlarda da karanlık bir ortam yok. Demoda vardı o sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pinpona devam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur89tr

    PES fanıysan güle güle PES konusuna. Signature (PESteki ID) özelliği FIFA'ya geçtiğimiz sene geldi, haberin yok. Birçok oyuncunun hareketi benzersiz. PES 2014ten beri oyuncular aynı, kütük gibi koşuyor. Cahille tartışma yenemezsin. Ayrıca alışmış kudurmuştan beterdir diye bir söz var. PES her geçen sene kan kaybediyor. 2K da dahil olmak üzere, tüm firmalar batakta. EA ise bunu fırsata çevirdi. FIFA CL koymuş, hala PES diyenler var yav. Sen de bir gün FIFAcı olacaksın. PES ise battığıyla kalacak. PESe verdiğin yıllar heba olacak. Ancak sorun ne biliyor musun? Süreç kanser gibi ilerleyecek, ve iş işten geçmeden beynin bunu analyamayacak.

    Alıntıları Göster
    Fanboyluktan uzak şekilde iki oyunu genel hatlarıyla yorumlayayım. (2 oyun da var şu anda bende)



    Fifa + ları



    1- İçerik, oyun modları

    2- lisanslar

    3- Maç oynanırken stadyum atmosferi ve seyirci tepkileri



    Fifa - leri



    1- Player ID (Player ID yalnızca oyuncunun becerileri değildir, aynı zamanda fiziksel özelliğidir. Pes’te ekrandan 10m uzakta bile oyuncunun kim olduğunu anlayabilirsin)

    2- Savunma (Esports ta bir Fifa karşılaşması izledim. Üst düzey oyuncular bunlar yani. Bildiğin Dünya çapında turnuva. Öne geçen adam top çevirdi ve savunmadaki hiçbir şekilde o topu alamadı. Daha Sonra adam turnuvada bıraktı koltuğu Ve gitti) kısacası savunma yapmak oldukça sorunlu.

    3- Top fiziği ve hareketleri. Bana Pes daha gerçekçi geliyor bu anlamda.

    4- FİYATI...Şaka mı yapıyorlar? Fifa Şampiyonlar Ligi paketi 450 TL !!! Ps4’ün yarı fiyatın bir oyuna vermek demek bu. Kimse bana kur farkı demesin. Ülkelere göre ayarlanması gerekiyor bunun. PES fiyatı bunun tam yarısı. Fifa Lisans paralarını kullanıcıya ödetecekse, afedersin ama öyle lisansın ... ben.



    Fifa başlığı olduğu için PES tarafından - ve + ları yazmadım. Yoksa Pes’te hükümsüz saydırıp hile yapılması gibi çok temel bir sorun var öncelikle. Serverları da problemli. Vs vs pes başlığında anlatılıyor ztn.



    Sonuç olarak; Uzun yıllar Fifa oynayan, son yıllarda ise ağırlıklı olarak Pes oynayan biri olarak. Pes’i çıktığında alırım, Fifa’yı ise 100 TL altına düştüğünde. Pes bana daha eğlenceli geliyor. Bunun yanında; ayıptır günahtır 450 TL ne? Fifa oynayan kişilere atılmış bir kazıktır. Sen o lisans ücretlerini komple oyunculara yükleyemezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ExTx E kullanıcısına yanıt



    Evet evet PES çok gerçekçi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dismoor




    Evet evet PES çok gerçekçi
    Bu olayın ilk ayda yayınlanan güncellemede düzeltildiğinin farkında bile değilsin. Kulaktan doğma bilgiler, YouTube videoları vs. Önce oyunu oyna ondan Sonra tartışalım seninle. Burada 2 oyunun da bende olduğunu belirttim farkındaysan.



    Gereksiz fanboyluğun alemi yok. Ne sen Easports tan para alıyorsun ne de ben Konami’den.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTx -- 11 Haziran 2018; 11:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 98 den beri fifa oynayan birisiyim. son yillarda da pesin sadece demolarini oynadim denemek icin. fanboy da degilim asla. ama bir gercegi herkesin kabul etmesi lazim. arkadasin da dedigi gibi iki oyunun da arti ve eksileri var. hicbiri mukemmel degil. ayrica gercekciligi öldüren oyun ici buglardan söz edeceksek pes 2018 e göre fifa 18 in bug sayisi acik ara öndedir. oyun ciktigi gunden beri nette oyle komik hatalar gordum ki. savunulacak bir yani yok. tekrar hatirlatiyim uzun yillardir fifaciyim sonra pes fanboyluguyla suclamayin beni :) sadece konuya objektif yaklasmaya calisiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waryete41 -- 11 Haziran 2018; 11:53:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ExTx E kullanıcısına yanıt
    Bende de iki oyun var kardeş sıkıntı yapma sen. Asıl sen bir fanboysun.

    İki oyununda artıları eksileri var.
  • Kredi çekip Fifa 19 almayı düşünüyorum (Alıntı) :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende EA access var şimdi fifa 19 u ne zaman oynamaya başlıcam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waryete41

    98 den beri fifa oynayan birisiyim. son yillarda da pesin sadece demolarini oynadim denemek icin. fanboy da degilim asla. ama bir gercegi herkesin kabul etmesi lazim. arkadasin da dedigi gibi iki oyunun da arti ve eksileri var. hicbiri mukemmel degil. ayrica gercekciligi öldüren oyun ici buglardan söz edeceksek pes 2018 e göre fifa 18 in bug sayisi acik ara öndedir. oyun ciktigi gunden beri nette oyle komik hatalar gordum ki. savunulacak bir yani yok. tekrar hatirlatiyim uzun yillardir fifaciyim sonra pes fanboyluguyla suclamayin beni :) sadece konuya objektif yaklasmaya calisiyorum
    Sen merak etme. Şimdi biri gelir sana pes fanboyu der



    Ne Fifa başlığında, ne de Pes başlığında olaya objektif yaklaştığını anlatmak mümkün değil.



    Burada 450 TL’nin kur farkından dolayı olduğunu Ve normal olduğunu savunanlar var. Adama diyorsun ki diğer oyunda kur farkı yok mu? Aldığın cevap “Ama kur farkı var” Ne diyebilirsin ki şimdi bu adama 🙈

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uzun süre pes oynanış sonra upuzun bir sürede fifa oynamış biri olarak..her sene peride deneyen biri olarak yorumlarım şöyle.


    -pes bir kere saha çim ve oyuncu animasyonlarını düzeltmeli
    -online alt yapı ve içerikleri modlari zaten sınıfta kalıyor direk..
    -online olmayan bir oyun zaten oynanmasının hiç bir anlamı yok. En önemli nedeni bu.
    -player id dediginiz özellikleri ne kadar farklı yapabilirsiniz sonuçta ayni fiziki ozelliklere sahip çoğu oyuncu benzer koşuyor benzer pas atiyor. Skill w f farkı olanlar zaten kendini her iki oyunda da belli ediyor.
    - Oyuncu yüzlerinde kimi peste daha iyi, kimi fifa da ama iyi olanların kendi aralarında kıyaslandığında pes daha iyi modelliyor böylesine modelleyen bir oyunun sahayı çimi yapamaması çok komik geliyor bana pastel boya gibi saha renkleri..

    -en onemlisi oynanabilirlik.Online altyapıdan zerre ayıramıyorum buda en önemlisi çünkü. oyunda top kapma ve defans sistemi olarak kesinlikle fifa daha önde. sana bırakıyor yonlenmeyi,top kapmayı, atağı presi, bastığın kadar topa sert müdahale yapması alan savunması yapmak için farklı tuşlar kullanma hep fifada var. Özellikle arapasları tamamen facia peste orta sahanın attığı arapasları bile bile forvetin önünde kalsın diye top fiziğinin anasını belliyor. Kavisler kavisler.

    Bu hafta turnuvaya katıldım çoğu pes oyuncusu ama fifayida oynuyorlar belli oyuna baya aşinalar herkesin ağzından çıkan laf şu
    -peste top kapma çok daha kolay oyuncu onda otomatik yönleniyor bunda sen anlık karar değiştirip yönünü değiştirebilir farklı yollar deneyebiliyorsun dediler.

    Fifa hatasız mi onda da sayacak çok şey var ama pesin genel her sene mekanigindeki sorunlar bunlar olup, düzelmeyince bosuna karşılaştırma yapmanın anlamı kalmıyor.

    Pes düzeltmedikçe fifa da hep bir önceki senenin yeni versiyonu gibi sunmaya devam edecek sızan videolara bakınca fifa 19 değilde fifa 18 v1 gibi duruyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 11 Haziran 2018; 23:41:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Şampiyonlar Ligi kapsamında almış olabilir. Lige katlan bütün takımların lisanslarını da elde etme hakkı gibi genel bir madde varsa pazarlama sözleşmesinde...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ

    Karanlıklar prensi fifa

    Aksam maçları oynamak işkence bu oyunda.canlılık sıfır gece maçlarında.
    Kerhane gibi loş ışıkta maç yapıyorlar.
  • 350'lik pakette de şampiyonlar ligi olacak değilmi? Öbür türlü çok büyük tepki olacağını düşünüyorum.

    Edit: Varmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 11 Haziran 2018; 14:16:23 >
  • Evet arkadaşlar ultimate sürümü oyun içinden alınabiliyor ancak onunda fiyatı 450 lira şampiyonlar sürümününde fiyatı aynı :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler dışardan bir kullanıcı olarak soruyorum. Fifa 16 ile Fifa 18 arasında ne fark oluyorda 300 lira bayılıyorsunuz her yıl ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByAliTR kullanıcısına yanıt
    Haklısın yazdıklarına katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav ne olmuş arkadaş FIFA 19 pahalı diye, alamayacaklar diye PES fanları doldurmuş konuyu. Geçin PES konusuna orada istediğiniz kadar kötüleyin. Analayamıyorum yani ne işiniz var FIFA konusunda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.