Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.238
Cevap
57
Favori
275.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

villareal kariyeri kurdum dediğin gibi zorluyor yapay zeka. atletico madrid ile oynadım gece. 1-1 i zor kurtardım açık vermiyorlardı bir türlü. diğer maçlarda kolay geçmiyor. tam istediğim seviyede. yalnız şl ve avrupa ligi bambaşka boyuta taşımış kariyeri. avrupa ligindeyken ana menü o temaya bürünüyor renklerle falan. maçlarda güzel olmuş skorbord ile beraber. eskiden bunlar lisassızken oynayasım gelmiyordu simulate yapıyordum grup maçlarını. şimdi hiçbirini geçmiyorum zevkle oynuyorum

Alıntıları Göster
    hocam şunları anlatıp durmayın aldıracaksınız indirime ramak kala oyunu bana hayırlısı bakalım açıkcası baştan almadım diye pişman oldum bu sene tabi o 12 saatlik indirim olayınada tepkim var..

• Ben de Atletic Bilboa ile kariyer yapıyorum. San Mames stadı hoşuma gitti o yüzden onları aldım. Ama maçlarım çok gollü geçmeye başladı. Slider ayarları yapılı, seçkin seviyede oynuyorum. Yavaş hızda. Çok gol atıp çok gol yiyorum. Ben 5.sıradayım lider Barcadan çok gol atmışım yediğim de çok tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar,
    fifa18 de hiç sorun yasamadığım ancak 19 da bir türlü anlayamadığım bir konu var. yardımcı olursanız sevinirim.

4*2*3*1 taktiği ile oyuna baslıyorum. oyun içerisinde duruma göre takımı dengeli den ofansif e çekiyorum.
    ofansif yaptığım anda diziliş 4*3*3 e dönüyor. taktikler kısmına baktım dengeli, ofansif, ulraofansife vs hepsi 4*3*3 te bunun çözümü varmı ?
    tesekkür ederim
  • Hepsini o taktiklerin tek tek ayarlamaniz lazim. Dengelide 4-2-3-1 ile atak yada defans oynadiginizda takimi formationda L2 de hangi taktik ve hangi oyuncu nerede oynuyorsa oyun icinde oyle yonlendiriyor. Atak ve defansida 4-2-3-1 yapmalisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pazarist

Hepsini o taktiklerin tek tek ayarlamaniz lazim. Dengelide 4-2-3-1 ile atak yada defans oynadiginizda takimi formationda L2 de hangi taktik ve hangi oyuncu nerede oynuyorsa oyun icinde oyle yonlendiriyor. Atak ve defansida 4-2-3-1 yapmalisiniz.
    Ayarlıyorum hocam. Kaydedildi gibi bi uyarıda veriyor sonuc yine aynı. Oyuna giriş teki kadro yada farklı menüden mi yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.axel

Ben de Atletic Bilboa ile kariyer yapıyorum. San Mames stadı hoşuma gitti o yüzden onları aldım. Ama maçlarım çok gollü geçmeye başladı. Slider ayarları yapılı, seçkin seviyede oynuyorum. Yavaş hızda. Çok gol atıp çok gol yiyorum. Ben 5.sıradayım lider Barcadan çok gol atmışım yediğim de çok tabi.
    Merhaba rica etsem slider ayarlarını verebilirmisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menajer kariyerinde maç saatini değiştirebilen var mı?
    Maç saatini bir türlü değiştiremiyorum.

Maçların hepsini akşam oynamak istiyorum ama çoğu 15'te kilitli. Fifa 18'de maç saatleri değiştirilebiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 10 Kasım 2018; 12:50:14 >
  • m.n11.com
    Ps4 Fifa 19 (fifa 2019) Oyun - Türkçe Menü - Süperlig - n11.com
    https://m.n11.com/ps4-fifa-19-fifa-2019-oyun-turkce-menu-superlig-P242058515

Sabah n11 kuponu aktifsi suan degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circumciser -- 11 Kasım 2018; 12:50:4 >

• Oyunun ilk haftaları ut'de ne güzel oynuyorduk oyunu hak eden kazanıyordu ama son birkaç haftadır gelen güncellemeler ile oyunu yine FIFA 17'ye döndürmeyi başarmışlar. En sonunda televizyonu kiracaktım zor tuttum kendimi. Sen istediğin kadar oyna oyunun galibini FIFA belirliyor. Seneye bu oyuna para verirsem bana yazıklar olsun. Oyundan zevk alalım diye oynuyoruz kanser olup çıkıyoruz yeter artık ya.

• 1 m coins en hızlı nasıl elde ederim

• Th3Joker kullanıcısına yanıt
    adam geldi 1.oyuncumun icinden gecti sonra 2.oyuncumun icinden gecti sonra 3. oyuncumun icinden gecti en son kalecimin icinden gecti ve bos kalenin icine girdi. (HIC CALIM YAPMADAN SADECE DUZ KOSU) Haydi bakalim momentum yok diyen super zeakalar ben div 1 oyuncusuyum ve hic dusmuyorum.peki bu is nasil oluyor ?

• Merhaba;

Bir sorum olacak Barca ile oynayan arkadaşlarım, Rakibin yan ortalarda vurdukları kafa vuruşlarının %90'ı gol oluyor benim defans oyuncuları resmen izliyor. Çaresiz gibi. Bir Real ya da Yuventusu aldığım zaman rakibin tüm ortalarına müdahale edebiliyorken Barca da çok enterasandır ki müdahale etmeme fırsat vermiyor. Sizce bunun mantıklı bir açıklaması var mı? time ing sorunum yok yıllardır oynuyorum. Ama 19 da bu gerçekten çok can sıkıcı bir hal aldı.
  • Pro Clubs'ta yaşadığımız bazı sorunlardan ve eksikliklerden bahsetmek istiyorum. Nasıl bir oyundur ki neredeyse 2 ay olacak ve hala düzeltemediler;

* Pro Clubs modunda, hangi rakip gelirse gelsin serbest vuruş kullanırken, tüm oyuncularıyla bizim kalecinin arkasına geçiyorlar ve kaleciyi ittiriyorlar. Kaleci reaksiyon bile vermiyor, öylece ileri gidiyor ve kale bomboş kalıyor. Biz de mecburen koşarak kalenin içine giriyoruz ki gol yemeyelim. Resmen komedi. Cidden bu olurken gülüyoruz artık. Bir bakıma sağlığımız için yararlı bir hata olmuş :)

* Pro Clubs modunda, 3 senedir kaleci eliyle topu oyuna sokacakken ara ara takılıyor ve ceza sahası çizgisinin köşesine giderek 9-10 kere bir ileri, bir geri yapıyor ve taca dikiyor. Cidden 3 sene oldu ve hala aynı sorun devam ediyor.

* Botlar önceki senelere göre gereksiz bir şekilde kendi aralarında paslaşıyorlar. Yani tam boşa kaçmışım, bottan pas istemişim ancak bot gidiyor başka bir bota atıyor ve sonra gidip bana atmaya çalışıyor. Ayrıca pas istemeden giderken, müsait olmamana ve yanında 2-3 rakip olmasına rağmen gidip sana pas atıyor.

* Kaç yıl oldu ama hala kendi yarı sahamızda olan serbest vuruşları biz kullanamıyoruz, yani bot kullanıyor. Ayrıca hala taçları da biz atamıyoruz, eğer en yakındaki kişi değilsek. Botlar da ısrarla rakibe atıyorlar topu.

* Orta geldi diyelim ve topa vurmak için yükseldin. O anda kaleci çıktı ve topu aldı diyelim. Haliyle çarpışma durumunuz oluyor. Hakem gelip sarı kart gösteriyor. Başka bir pozisyonda, neredeyse oyuncunun kariyerini bitirecek bir faul oluyor ama hakem oyuncuyu yanına çağırıp uyarmakla yetiniyor.

* 45+ ve 90+'larda gol yeme & atma oranı %1500 artıyor. Şimdiye dek 5000 gol yemişsek, bunun 1000 tanesi 45.dakika ve uzatmalardadır. Bir şekilde o top içeri giriyor.

* Artık momentum mudur başka şey midir bilmiyorum ama ne yaparsa yap, o top bir türlü uzaklaşmıyorsa golü yemen kaçınılmaz oluyor. Kare, yuvarlak, üçgen, opsions, share tuşu neye basarsak basalım top gitmiyor ve gol oluyor.

* Bu yazdıklarım çift taraflı olaylar. Yani sadece bizim açımızdan olumsuz şeyler değil. Bize de olumlu anlamda yansıdı ama böyle saçmalıklarla ne denli olumludur tartışılır.

* Bunu bir hata vs. olarak yazmıyorum çünkü muhtemelen değildir. Maç ayarlarında minimum rakip oyuncu sayısı ayarını ne yaparsak yapalım, biz 3 kişi olmamıza rağmen 5 ve üzeri oyunculu takımlar denk geliyor. 3.ligdeyiz ve muhtemelen az sayıda oyunculu takımların sayısı az olduğu için denk geliyordu. O yüzden bir hata olarak yazmıyorum.

* Kaleciler çok kötü. Zaten bot kaleci çok kötü ama oyuncu kaleci olarak çok kötü. Biz hiç kaleciyle oynamadık, zaten öyle birisi yok takımda. Bize rakip olarak gelenlerden bahsediyorum. Kalecili denk gelirse seviniyoruz çünkü en az 2 gol garanti gibi bir şey. Kafa toplarını tutamıyorlar. Artık oyun hatası mı yoksa yetenekleri mi kısıtlı bilemiyorum.

* Botlar hücum anlamında çok güçlü. Bir şut çekiyorlar resmen füze. Ronaldo çekemez öyle şutlar.

* Takımdaki oyuncuların istatistikleri gözükmüyor. Bug muhtemelen ama kim kaç gol atmış vs. gözükmüyor.

* MOO pozisyonu hala bozuk gibi. Her dizilişte bu hata olmuyor ama doğru pozisyonda olmana rağmen sürekli puanın düşüyor. Bu hata oyun başından beri olduğu için maalesef maç başı en az 8-8,5 puan almam gereken oyunlarda 6'larda kaldım bir süre.

* Belki de en sinir bozucu şey; forma benzerlikleri. Bu formaların renk kodları yok mudur arkadaş. 5 maçtan birisi, aynı renkli forması olan rakiplerle eşleşiyoruz. Hem bize hem onların gözlerine zarar. Biz lacivertsek, rakip geliyor mor. Biz beyazsak, rakip geliyor gri.

* Stadlardaki güneş ışığı öyle bir göz alıyor ki anlatamam. Kendi sahamız fena değil ama rakibin sahasının yarısı gölge, yarısı güneş olunca çok kötü oluyor.

------------------------
    Bana Göre Eksiklikler;
    ------------------------

* Keşke turnuva düzenleme gibi bir mod olsa ve aynı Tpo ligi gibi oyun içinden bunları ayarlayabilsek.

* Maç içinde oyuncu değişikliği olabilirdi. Gerçek oyuncu olarak değil de, en azından botları değiştirebilsek fena olmazdı. Yorulan vs. olursa.

* Sanırım Fifa 16'da vardı. Görev yaptıkça yetenekler açılıyordu. Zaten belirli bir seviyeye gelince, oyun artık puan vermiyor ve bu yüzden görev vs. olsa bence daha güzel olabilirdi. Ne bileyim, MOO oynuyorsun ve haftalık 15 asist görevin olabilirdi veya stopersin ve 10 maç gol yeme görevi.

* Normalde Fifa'da oyuncu görünüşlerine önem veren birisi değilim ama oyuncumuzda daha farklı değişiklikler yapabilsek güzel olurdu. Ne bileyim dövme eklentisi, farklı saç ve renkler. Çünkü neredeyse 3 senedir aynı şeyler var. Bonus saç vardı ve o kalktı muhtemelen çünkü 2 senedir bulamıyorum onu :(

* Oyunda hava şartları yok senelerdir. Ne bileyim bir yağmurda veya karda oynasak zevkli olurdu bence.

** Çok uzun bir yazı olmuş özür diliyorum herkesten. İçimi dökmek istedim, kusura bakmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 12 Kasım 2018; 11:3:23 >

• bizde bu söylenenlerden müzdaripiz ama şimdilik gelir getiren bir mod değil.

adamlarda zaten planları dahilinde işlem yapmayacaklarını açıkladır.
  • Lutfen biri yol yordam gostersin valla sinirden kiracam konsolu tv yi ne varsa

Ortal sezonda online maclardan once kadroyu kuruyorum ama oyun basladiktan sonra bakiyorum defams orta saha birbirine girmis en az iki oyincunun bolgesi degismis bu nasil istir yarabbi

L2 den defans hucum icin tek tek taktik belirlemek mi zorundayiz ilk basta kurdugum taktik hepsi icin gecerli olamazmi var mi bunun bi yolu yordami biktim artik her defasinda kaydet ayarla kaydet

Bir de online maclarda ben hep fenerbahce yi alirim haliyle dengi takiar geliyor ama her oyuncuyumu benim en hizli kosan oyuncumda daha hizli kosar veya daha guclu olur bakiyorum hamburg fc vs takimlar geliyor oyuncu rating bakiyorum hepsi cok vasat ama oyunun icinde canavarlar bu benim beceriksizligim mi bilmiyorum vessela sormak istedigim oynadikci oyunca gelismesi gibi bir ozellik mi var ?

Bir neredeyse online ortak sezonda her maci dep olarak oynuyorum ve cogu zaman maclar gunuz rahat 5 mactan bir tanesin de ev oluyorum anlam veremedim bunu

Lutfen online oynarken yapilabilecek taktikler halkinda varsa bilgi verin bana boyle giderse fifa yani ps hayatimi rafa kaldiracam.

Son olarak nerede o eski fifa diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsar -- 12 Kasım 2018; 14:20:35 >

• FIFA 20 yi alırsam bana da yazıklar olsun. Her sene aynı b.kun kahverengisi O kadar çok kazanıyorlarki yenilikleri bırakın eksikleri ve hataları düzeltmeye bile gerek duymuyorlar. Benden daha da para çıkmaz sana EA Sports.

• Her sene, seneye almayacağız diyoruz ama gidip alıyoruz. Bence oyunu çok abartmadan çok fazla maç yapmadan oynamak lazım. Ben sadece haftasonu ligi maçlarını oynuyorum 11-14 galibiyet arası bırakıyorum bir sonraki hafta kaldığım yerden devam ediyorum. Ödüller bence tatmin edici. division rivalsta bir üst gruba yükselmek çok zor çok zaman ayırmak lazım. Kasmaya gerek var mı? Bence yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream Machine

Menajer kariyerinde maç saatini değiştirebilen var mı?
    Maç saatini bir türlü değiştiremiyorum.

Maçların hepsini akşam oynamak istiyorum ama çoğu 15'te kilitli. Fifa 18'de maç saatleri değiştirilebiliyordu.
    Saatler değişmiyor sadece hava koşulları değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyabala84

adam geldi 1.oyuncumun icinden gecti sonra 2.oyuncumun icinden gecti sonra 3. oyuncumun icinden gecti en son kalecimin icinden gecti ve bos kalenin icine girdi. (HIC CALIM YAPMADAN SADECE DUZ KOSU) Haydi bakalim momentum yok diyen super zeakalar ben div 1 oyuncusuyum ve hic dusmuyorum.peki bu is nasil oluyor ?
    Wallhack açmış.
  • Saçmalığa bak. Sürekli öğle maçı oynamak sıkıyor. Serie A'da bile çoğu maçım öğle vakti oynanıyor. Epl'de akşam maçı yapmak zaten hayal gibi.

• 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.