Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry


    quote:

    Orijinalden alıntı: LorneMalvo

    Sen önce o üslubunu düzelt, dan dun konuşma benimle.



    Ben kimi savunuyorum, onu bir söyle bana? Bahsi geçen sitelerin hiçbirinden daha önce alışveriş yapmadım, adlarını da ilk defa bu forumda duyuyorum.



    Uygun fiyat çıkmaz ise herkes kafasına göre gider istediği yerden alır. Sen niye dert edindin ki bunu? Madem bu işleri çok iyi biliyorsun, git getir uygun fiyatı.



    Daha cezam yeni bitti. Senin gibi bir tip yüzünden ceza aldım, şuraya yazdığınız kelimelere dikkat edin. Mesajını şikayet Edip bloklayacağım seni, yoksa senin frekanstan konuşup ceza alacağım. Hadi iyi geceler.

    arkadaş doğru diyor amaç en ucuz fiyattan almak ve siteler emin olun fiyatı aşağı çekecekler.

    katılıyorum zaten oyuna girişimiz 2-3 gün önceden oluyor acele etmenin anlamı yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LorneMalvo

    Sen önce o üslubunu düzelt, dan dun konuşma benimle.



    Ben kimi savunuyorum, onu bir söyle bana? Bahsi geçen sitelerin hiçbirinden daha önce alışveriş yapmadım, adlarını da ilk defa bu forumda duyuyorum.



    Uygun fiyat çıkmaz ise herkes kafasına göre gider istediği yerden alır. Sen niye dert edindin ki bunu? Madem bu işleri çok iyi biliyorsun, git getir uygun fiyatı.



    Daha cezam yeni bitti. Senin gibi bir tip yüzünden ceza aldım, şuraya yazdığınız kelimelere dikkat edin. Mesajını şikayet Edip bloklayacağım seni, yoksa senin frekanstan konuşup ceza alacağım. Hadi iyi geceler.

    daha önce hiç alışveriş yapmadığın siteler için niye savunma moduna geçtin o zaman? dön bak bakalım bir kaç sayfa geriye bu droyun yetkilisi denen şahıs nasıl saygısızlık yapıyor buradaki topluluğa. sizinkisi resmen ağzı olan konuşuyor misali bilgin olmadan fikir sunmaya kalkıyorsun.

    biz geçen senede oluşturduk burada böyle bir topluluk ve geçen sene sıraya girdi bu tür siteler birbiriyle yarıştılar bizden alsınlar diye, bu yıl işte sizin bu tavırlarınız yüzünden size özel fiyat vermiyorlar. neden versinler ki zaten 3 lira ucuza satıyorum diğer sitelerden diye tr sınırları içinde en uygun benim diye benden alacaklar diyor adamlar. firma yetkilisi de gelip sizin onları savunduğunuzu görünce elbette fiyatı indirmezler. sizde böyle kuzu kuzu boyun eğer gider alırsınız işte bu tür türk sitelerinden.

    senin gibi tipler hakediyor ama bunu...




  • ismailbbyigit boş muhabbetlere başladıysa tamamdır welcome to the fifa 18 :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mersinaki


    quote:

    Orijinalden alıntı: ismailbbyigit


    quote:

    Orijinalden alıntı: mersinaki


    quote:

    Orijinalden alıntı: ismailbbyigit


    quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso


    quote:

    Orijinalden alıntı: ismailbbyigit


    quote:

    Orijinalden alıntı: LorneMalvo

    Birader biz "10 lira fazla verip" bilmem ne sitesinden oyunu alalım diye toplanmadık buraya. Uygun fiyat istiyor millet. En uygun fiyatı veren firma toplu satış gerçekleştirecek, bu kadar basit.

    eee vermiyor adamlar sana uygun fiyat işte alacaksan genel fiyat olan 159 liradan al diyorlar yani senin kurduğun topluluğun hiç bir değeri yok buyur al droyundan seni tutan kim?

    bişi diyim mi bu sene buradaki topluluk çok tuhaf. geçen sene öğrenirle biz organize ettik bu işi ve agresif davranık. kardeşim ya anlamak istemiyorsunuz yada anlamanız kıt. güç sizin elinizde bu adamlar size uygun fiyat verebilmek için sıraya girmeliler. biz geçen sene şu site bu fiyatı verdi diye başka siteden daha uyguna key temin ettik siz hala ayakta uyuyun. bu siteler bu yıl arasında anlaşmış kimse size özel fiyat vermiyor gördüğünüz gibi.

    daha ne diye bu tür siteleri savunuyorsunuz anlamıyorum ki versinler özel fiyat alalım topluca hadi

    Aynen öyle geçen sene dhye özel link açtılar zaten sen de organizasyonun içindeydin daha iyi biliyorsun olanları, geçen sene öyle yapıp kar ettiler de bu sene etmeyecekler mi sanki.. Niye bir firmayı savunma gibi bir çabaya girdiyse arkadaşlar ama evet bir firmaya da yüklenmek yanlış yani sadece droyun suçlu diyemeyiz çünkü hiçbir firma elini taşın altına sokmuyor. Geçen sene çoğu firma yeniydi biraz tanınmak için de böyle bir uygulama yapmış olabilirler, şimdi muhtaçları kalmadılar demek ki :)

    hacı dikkat edin bakın aral droyun bu tür siteler geçen senede aldığımız fiyatların üzerinde satıyordular neden? çünkü bunlar artık isim yapmış siteler kendi aralarında konuşup anlaşıyorlar. geçen sene bizim aldığımız konuştuğumuz siteler çok çok uyguna satıyorlardı bunlardan ve sırf bu yüzden bunlarda şişiremiyordu bu fiyatı ancak görülen o ki bu yıl o sitelerle de anlaşmışlar fiyatlar hep bir birine yakın çünkü.

    bak hepsini geçtim biz geçen sene bu adamlarla konuşup dh ye özel dh üyelerine özel indirimli link yaptırtmıştık. bu yıl adamlar yapmamışlar ve hala da yapmıyorlar. benim sorunum droyunla değil ancak burada madem o sitenin firma yetkilisi konuşmuş bende ona ithafen düşüncemi ilettim. arkadaşların bana destek olacağı yere bu tür siteleri savunması zaten bunların ekmeğine yağ sürüyor istedikleri bu. halbuki madem böyle güzel bir birlik oluştu bu yıl tekrardan ya adam gibi özel fiyat versinler yada kimse almasın bu tür türk firmalarından sabote edelim diyorum.

    eğer siz gidipte oralardan alırsanız hala, adamlar zaten alıyorlar bizden nasıl olsa en uygun gene biziz diyerekten size tabi ki özel fiyat vermeyecekler.

    toplu olarak özel fiyat yoksa toplu olarak sabote etmelisiniz bu tür siteleri ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

    yoksa kinguin benim babamın sitesi değil bende isterim türk firmasından almak ama bu insanlar sizin kıymetinizi bilmiyorsa size düşen onlara hadlerini bildirmektir...

    Kinguin ne zaman bizim kıymetimizi bilmiş peki ? Tepki olarak daha fazla para vermek hiçbir zaman had bildirmek olmayacaktır.150 kişi alsa nolur olmasa nolur. Adamlar güven sağlamışlar ve uygun fiyattan fifa veya başka oyun sattıkları sürece oradan alan olacaktır.

    Geçen sene belki tanıtım için güzel bir indirim oldu. Her sene her oyunda olacak diye bir durum demek ki yok olmuyor. 1 kez kampanya indirim yapıldı diye her sene aynısını beklemek bence biraz hayalcilik oluyor. Başka oyunlarda da güzel indirimler yapıldı diye hatırlıyorum.

    Geçen sene de aynı konuşmaları yaptığını hatırlıyorum :) Hatta fiyatı iyice geriye çekmiştin bende o kadar olamaz diyordum hep :) Eğer bu işin maliyetini bilecek kadar yetkili kişilerle bağlantın veya bir ilişkin varsa söyle yoksa bu söylediklerinin arkasını doldurmadığın sürece hiçbir anlamı olmayacak.

    Droyunu öldürmeye çalışmak hiçbir şeyi değiştirmez çünkü diğer satış yapan yerler droyun kadar bile ilgili değiller. Burada droyunu savunmuyorum. Güvenilir en uygun neresi ise oradan alırım. Gerçi bu fiyatlardan almayı pek düşünmüyorum.

    Eğer böyle birşey yapılacak ise yüksek fiyattan kim satıyorsa hiçbir yerden almamak gerekiyor.

    bilmesin kinguin senin kıymetini, adamlar global bir site senin 150 kişine kalmadı onlar zaten günde satıyor 250-300 key. ama bu tür firmalar bilmek zorunda bu adamlar ayda 30bin kazanıyorsa 1 gecede sana adam gibi bir fiyat verse 15bin 20bin kazanabilir. ben 3 yıldır bu oyunu önsiparişle alıyorum ve daha 1 kere bile 100 liranın üzerinde fiyat ödemedim, yine de ödemicem buyurun alacak olan droyundan alabilir enayi avı işte.

    ben geçen sene 100 lira gibi bir banda alıcaz dediğimde de siz böyle konuşuyordunuz işte olmaz diyordunuz ve noldu sonra? oyun çıkmadan ön siparişle almıştık yine söylediğim fiyata.

    sizin gibileri inandırmak çok zor bazı şeylere, siz bu tür firmaların 20 lira kar için çalıştığına inanmaya devam edin, istediğiniz yerden almakta özgürsünüz. siz böyle olduğunuz sürece bu adamlarda size ne özel fiyat verir nede indirim yapar, hakediyorsunuz bunu...



    Kıymetimi kim bilirse oradan alıcam. :) Neden kıymetimi global de olsa bana hiçbir faydası olmayan bir siteye harcayayım ki. Hemde daha fazla para vererek ?

    Siz 100 lira demediniz buna adım gibi eminim :) 50 60 mı hatta daha ucuz bir fiyat bile vermiş olabilirsiniz. Ama 100 lira olmadığına eminim.

    Bu durum inanmak veya inanmamakla neden ilgili oluyor ki ? Ortaya gerçekleri koyarsınız biz inanmayız biliriz ve anlarız. Yani bu durumu inanç boyutundan çıkartmak sizi daha haklı gösterir.

    Sizin haklı olmanız benim işime gelir. Gerçekten 150 kişinin alması onlar için önemli olsaydı buna göre hareket ederlerdi. Şu an tırnaklarını kemirip inşallah 150 kişiden çoğunluğu bizden alır diye düşünmediklerini tahmin ediyorum :) Sonuçta key alan sadece buradaki insanlar değil.



    yav neyin gerçeğini koyucam kardeşim bana bu tür siteleri savunma. geçen yıl nasıl yaptılarsa bu yılda paşa paşa yapacaktılar indirimi sizde elinizi soksaydınız taşın altına. bu toplulukta 150 kişi mi var 150side almayacak o türk sitelerinden alışverişte yapmayacak. bak bakalım o zaman veriyorlar mı güzel fiyat vermiyorlar mı? oturduğun yerden pişmiş pişmiş bana gerçekleri sun diyorsun. ben sana gerçekleri nasıl sunayım yaz internete oyun sitelerinin bir birleriyle anlaşma konuşmaları diye ne demek istediğimi anlarsın gerçekler internette elinin altında zaten...




  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    PS4'de demosunu oynamıştım çok hoşuma gitmişti. Daha sonra elime hiç sürmemiştim. Pes oyuncusuyum denebilir.

    Tavsiyeniz için teşekkürler.
  • Beni de ekle hocam
  • offline oynayanlar olarak 3-4 kişi birleşip ortak alabiliriz. Mesela 4 kişi alırsak 40 TL'ye felan gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursa1903 -- 12 Eylül 2017; 21:59:11 >
  • Oyunda yaklaşık 5 maç yaptım gözüme çarpan detaylar:

    -Oyunda zurna bile vardı Juventus-Vissel Kobe maçında 5.dakikada Diego Costa ile gol attım taraftarlar zurna çalmaya başladı :D
    -Deplasman takımı gol attığında veya atağa kalktığında uğultu ve yuhalama tarzı bir atmosfere giriyor çok güzel.
    -Oyunda bir gerçekçilik sezdim sanki oyuncular değil de ben oynuyorum gibi.
    -Orta açma ve ara pas efsane olmuş sanki halı sahada ben ara pas veriyorum gibi.
    -Gol sonrası taraftarlara gittiğinizde taraftarla kucaklaşıyor veya kafa kafaya tokuşturuyorsunuz enselerden tutup bu hoş olmuş. (Bayern-City maçında James ile geldim taraftarların yanına sevinmek için Lewandovski'de yanımdaydı taraftarlar birden yüklenince Lewa düştü yere :D)
    -Oyunda denge kaybetme tarzında bir şey gelmiş futbolcular denge kaybedebiliyor veya arkasına düşen top olduğunda salakça tepki vermiyorlar.
    -James ile ceza sahası dışından yaklaşık 25 metreden gol attım gol sevincinden sonra replay girerek 360* bakış açısıyla yayınladılar defalarca çok güzel olmuş bu da.
    -Sadece bana mı denk geldi bilmiyorum ama Juventus'un orta sahasında 84 overall olan futbolcunun ismi yazmıyor bende :D

    Şimdilik 5 maç neticesinde sonuç bu arkadaşlar.




  • listeye beni de ekleyebilirsiniz.
  • beni de ekleyin lütfen.
  • Of of o demo ne öyle be harikaaaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismailbbyigit


    quote:

    Orijinalden alıntı: mersinaki


    quote:

    Orijinalden alıntı: ismailbbyigit


    quote:

    Orijinalden alıntı: mersinaki


    quote:

    Orijinalden alıntı: ismailbbyigit


    quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso


    quote:

    Orijinalden alıntı: ismailbbyigit


    quote:

    Orijinalden alıntı: LorneMalvo

    Birader biz "10 lira fazla verip" bilmem ne sitesinden oyunu alalım diye toplanmadık buraya. Uygun fiyat istiyor millet. En uygun fiyatı veren firma toplu satış gerçekleştirecek, bu kadar basit.

    eee vermiyor adamlar sana uygun fiyat işte alacaksan genel fiyat olan 159 liradan al diyorlar yani senin kurduğun topluluğun hiç bir değeri yok buyur al droyundan seni tutan kim?

    bişi diyim mi bu sene buradaki topluluk çok tuhaf. geçen sene öğrenirle biz organize ettik bu işi ve agresif davranık. kardeşim ya anlamak istemiyorsunuz yada anlamanız kıt. güç sizin elinizde bu adamlar size uygun fiyat verebilmek için sıraya girmeliler. biz geçen sene şu site bu fiyatı verdi diye başka siteden daha uyguna key temin ettik siz hala ayakta uyuyun. bu siteler bu yıl arasında anlaşmış kimse size özel fiyat vermiyor gördüğünüz gibi.

    daha ne diye bu tür siteleri savunuyorsunuz anlamıyorum ki versinler özel fiyat alalım topluca hadi

    Aynen öyle geçen sene dhye özel link açtılar zaten sen de organizasyonun içindeydin daha iyi biliyorsun olanları, geçen sene öyle yapıp kar ettiler de bu sene etmeyecekler mi sanki.. Niye bir firmayı savunma gibi bir çabaya girdiyse arkadaşlar ama evet bir firmaya da yüklenmek yanlış yani sadece droyun suçlu diyemeyiz çünkü hiçbir firma elini taşın altına sokmuyor. Geçen sene çoğu firma yeniydi biraz tanınmak için de böyle bir uygulama yapmış olabilirler, şimdi muhtaçları kalmadılar demek ki :)

    hacı dikkat edin bakın aral droyun bu tür siteler geçen senede aldığımız fiyatların üzerinde satıyordular neden? çünkü bunlar artık isim yapmış siteler kendi aralarında konuşup anlaşıyorlar. geçen sene bizim aldığımız konuştuğumuz siteler çok çok uyguna satıyorlardı bunlardan ve sırf bu yüzden bunlarda şişiremiyordu bu fiyatı ancak görülen o ki bu yıl o sitelerle de anlaşmışlar fiyatlar hep bir birine yakın çünkü.

    bak hepsini geçtim biz geçen sene bu adamlarla konuşup dh ye özel dh üyelerine özel indirimli link yaptırtmıştık. bu yıl adamlar yapmamışlar ve hala da yapmıyorlar. benim sorunum droyunla değil ancak burada madem o sitenin firma yetkilisi konuşmuş bende ona ithafen düşüncemi ilettim. arkadaşların bana destek olacağı yere bu tür siteleri savunması zaten bunların ekmeğine yağ sürüyor istedikleri bu. halbuki madem böyle güzel bir birlik oluştu bu yıl tekrardan ya adam gibi özel fiyat versinler yada kimse almasın bu tür türk firmalarından sabote edelim diyorum.

    eğer siz gidipte oralardan alırsanız hala, adamlar zaten alıyorlar bizden nasıl olsa en uygun gene biziz diyerekten size tabi ki özel fiyat vermeyecekler.

    toplu olarak özel fiyat yoksa toplu olarak sabote etmelisiniz bu tür siteleri ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

    yoksa kinguin benim babamın sitesi değil bende isterim türk firmasından almak ama bu insanlar sizin kıymetinizi bilmiyorsa size düşen onlara hadlerini bildirmektir...

    Kinguin ne zaman bizim kıymetimizi bilmiş peki ? Tepki olarak daha fazla para vermek hiçbir zaman had bildirmek olmayacaktır.150 kişi alsa nolur olmasa nolur. Adamlar güven sağlamışlar ve uygun fiyattan fifa veya başka oyun sattıkları sürece oradan alan olacaktır.

    Geçen sene belki tanıtım için güzel bir indirim oldu. Her sene her oyunda olacak diye bir durum demek ki yok olmuyor. 1 kez kampanya indirim yapıldı diye her sene aynısını beklemek bence biraz hayalcilik oluyor. Başka oyunlarda da güzel indirimler yapıldı diye hatırlıyorum.

    Geçen sene de aynı konuşmaları yaptığını hatırlıyorum :) Hatta fiyatı iyice geriye çekmiştin bende o kadar olamaz diyordum hep :) Eğer bu işin maliyetini bilecek kadar yetkili kişilerle bağlantın veya bir ilişkin varsa söyle yoksa bu söylediklerinin arkasını doldurmadığın sürece hiçbir anlamı olmayacak.

    Droyunu öldürmeye çalışmak hiçbir şeyi değiştirmez çünkü diğer satış yapan yerler droyun kadar bile ilgili değiller. Burada droyunu savunmuyorum. Güvenilir en uygun neresi ise oradan alırım. Gerçi bu fiyatlardan almayı pek düşünmüyorum.

    Eğer böyle birşey yapılacak ise yüksek fiyattan kim satıyorsa hiçbir yerden almamak gerekiyor.

    bilmesin kinguin senin kıymetini, adamlar global bir site senin 150 kişine kalmadı onlar zaten günde satıyor 250-300 key. ama bu tür firmalar bilmek zorunda bu adamlar ayda 30bin kazanıyorsa 1 gecede sana adam gibi bir fiyat verse 15bin 20bin kazanabilir. ben 3 yıldır bu oyunu önsiparişle alıyorum ve daha 1 kere bile 100 liranın üzerinde fiyat ödemedim, yine de ödemicem buyurun alacak olan droyundan alabilir enayi avı işte.

    ben geçen sene 100 lira gibi bir banda alıcaz dediğimde de siz böyle konuşuyordunuz işte olmaz diyordunuz ve noldu sonra? oyun çıkmadan ön siparişle almıştık yine söylediğim fiyata.

    sizin gibileri inandırmak çok zor bazı şeylere, siz bu tür firmaların 20 lira kar için çalıştığına inanmaya devam edin, istediğiniz yerden almakta özgürsünüz. siz böyle olduğunuz sürece bu adamlarda size ne özel fiyat verir nede indirim yapar, hakediyorsunuz bunu...



    Kıymetimi kim bilirse oradan alıcam. :) Neden kıymetimi global de olsa bana hiçbir faydası olmayan bir siteye harcayayım ki. Hemde daha fazla para vererek ?

    Siz 100 lira demediniz buna adım gibi eminim :) 50 60 mı hatta daha ucuz bir fiyat bile vermiş olabilirsiniz. Ama 100 lira olmadığına eminim.

    Bu durum inanmak veya inanmamakla neden ilgili oluyor ki ? Ortaya gerçekleri koyarsınız biz inanmayız biliriz ve anlarız. Yani bu durumu inanç boyutundan çıkartmak sizi daha haklı gösterir.

    Sizin haklı olmanız benim işime gelir. Gerçekten 150 kişinin alması onlar için önemli olsaydı buna göre hareket ederlerdi. Şu an tırnaklarını kemirip inşallah 150 kişiden çoğunluğu bizden alır diye düşünmediklerini tahmin ediyorum :) Sonuçta key alan sadece buradaki insanlar değil.



    yav neyin gerçeğini koyucam kardeşim bana bu tür siteleri savunma. geçen yıl nasıl yaptılarsa bu yılda paşa paşa yapacaktılar indirimi sizde elinizi soksaydınız taşın altına. bu toplulukta 150 kişi mi var 150side almayacak o türk sitelerinden alışverişte yapmayacak. bak bakalım o zaman veriyorlar mı güzel fiyat vermiyorlar mı? oturduğun yerden pişmiş pişmiş bana gerçekleri sun diyorsun. ben sana gerçekleri nasıl sunayım yaz internete oyun sitelerinin bir birleriyle anlaşma konuşmaları diye ne demek istediğimi anlarsın gerçekler internette elinin altında zaten...



    Ne savunmasından bahsediyorsun ? Hangi cümlem savunma olmuş ? Anlamaya çalışmaya değil saldırı amaçlı düşündüğün için mantıksız sonuçlar çıkartıyorsun.

    Ben savunmaktan öte direk sizin teorinizden yola çıkarak sizi eleştiriyorum ve ortaya bazı gerçekleri koymazsanız kimse sizin dediğinizi kaale almaz diyorum.

    Biraz olayı kişisel laf dalaşına çekmek yerine fikirlerle tartışmaya yönelseniz daha sonuç odaklı bir tartışma olur. Ama nefretiniz ve siniriniz buna izin vermiyor. Bu şekilde sonuç alamayacaksınız bunu bilin.

    Bana bu firmaların yada başka herhangi firmaya fifa 18 geliş fiyatını gösterin dedim gösteremediniz. Oyunun onlara geliş fiyatından haberiniz yok. Benimde yok gerçi :) ama iddia etmiyorum.

    Oyun firmaları birbirleri ile anlaşmış fiyatta indirim yapılmayacak diyorsunuz. Ben bulamadım buna dair birşey. Atın link bakayım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mersinaki


    quote:

    Orijinalden alıntı: ismailbbyigit


    quote:

    Orijinalden alıntı: mersinaki


    quote:

    Orijinalden alıntı: ismailbbyigit


    quote:

    Orijinalden alıntı: mersinaki


    quote:

    Orijinalden alıntı: ismailbbyigit


    quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso


    quote:

    Orijinalden alıntı: ismailbbyigit


    quote:

    Orijinalden alıntı: LorneMalvo

    Birader biz "10 lira fazla verip" bilmem ne sitesinden oyunu alalım diye toplanmadık buraya. Uygun fiyat istiyor millet. En uygun fiyatı veren firma toplu satış gerçekleştirecek, bu kadar basit.

    eee vermiyor adamlar sana uygun fiyat işte alacaksan genel fiyat olan 159 liradan al diyorlar yani senin kurduğun topluluğun hiç bir değeri yok buyur al droyundan seni tutan kim?

    bişi diyim mi bu sene buradaki topluluk çok tuhaf. geçen sene öğrenirle biz organize ettik bu işi ve agresif davranık. kardeşim ya anlamak istemiyorsunuz yada anlamanız kıt. güç sizin elinizde bu adamlar size uygun fiyat verebilmek için sıraya girmeliler. biz geçen sene şu site bu fiyatı verdi diye başka siteden daha uyguna key temin ettik siz hala ayakta uyuyun. bu siteler bu yıl arasında anlaşmış kimse size özel fiyat vermiyor gördüğünüz gibi.

    daha ne diye bu tür siteleri savunuyorsunuz anlamıyorum ki versinler özel fiyat alalım topluca hadi

    Aynen öyle geçen sene dhye özel link açtılar zaten sen de organizasyonun içindeydin daha iyi biliyorsun olanları, geçen sene öyle yapıp kar ettiler de bu sene etmeyecekler mi sanki.. Niye bir firmayı savunma gibi bir çabaya girdiyse arkadaşlar ama evet bir firmaya da yüklenmek yanlış yani sadece droyun suçlu diyemeyiz çünkü hiçbir firma elini taşın altına sokmuyor. Geçen sene çoğu firma yeniydi biraz tanınmak için de böyle bir uygulama yapmış olabilirler, şimdi muhtaçları kalmadılar demek ki :)

    hacı dikkat edin bakın aral droyun bu tür siteler geçen senede aldığımız fiyatların üzerinde satıyordular neden? çünkü bunlar artık isim yapmış siteler kendi aralarında konuşup anlaşıyorlar. geçen sene bizim aldığımız konuştuğumuz siteler çok çok uyguna satıyorlardı bunlardan ve sırf bu yüzden bunlarda şişiremiyordu bu fiyatı ancak görülen o ki bu yıl o sitelerle de anlaşmışlar fiyatlar hep bir birine yakın çünkü.

    bak hepsini geçtim biz geçen sene bu adamlarla konuşup dh ye özel dh üyelerine özel indirimli link yaptırtmıştık. bu yıl adamlar yapmamışlar ve hala da yapmıyorlar. benim sorunum droyunla değil ancak burada madem o sitenin firma yetkilisi konuşmuş bende ona ithafen düşüncemi ilettim. arkadaşların bana destek olacağı yere bu tür siteleri savunması zaten bunların ekmeğine yağ sürüyor istedikleri bu. halbuki madem böyle güzel bir birlik oluştu bu yıl tekrardan ya adam gibi özel fiyat versinler yada kimse almasın bu tür türk firmalarından sabote edelim diyorum.

    eğer siz gidipte oralardan alırsanız hala, adamlar zaten alıyorlar bizden nasıl olsa en uygun gene biziz diyerekten size tabi ki özel fiyat vermeyecekler.

    toplu olarak özel fiyat yoksa toplu olarak sabote etmelisiniz bu tür siteleri ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

    yoksa kinguin benim babamın sitesi değil bende isterim türk firmasından almak ama bu insanlar sizin kıymetinizi bilmiyorsa size düşen onlara hadlerini bildirmektir...

    Kinguin ne zaman bizim kıymetimizi bilmiş peki ? Tepki olarak daha fazla para vermek hiçbir zaman had bildirmek olmayacaktır.150 kişi alsa nolur olmasa nolur. Adamlar güven sağlamışlar ve uygun fiyattan fifa veya başka oyun sattıkları sürece oradan alan olacaktır.

    Geçen sene belki tanıtım için güzel bir indirim oldu. Her sene her oyunda olacak diye bir durum demek ki yok olmuyor. 1 kez kampanya indirim yapıldı diye her sene aynısını beklemek bence biraz hayalcilik oluyor. Başka oyunlarda da güzel indirimler yapıldı diye hatırlıyorum.

    Geçen sene de aynı konuşmaları yaptığını hatırlıyorum :) Hatta fiyatı iyice geriye çekmiştin bende o kadar olamaz diyordum hep :) Eğer bu işin maliyetini bilecek kadar yetkili kişilerle bağlantın veya bir ilişkin varsa söyle yoksa bu söylediklerinin arkasını doldurmadığın sürece hiçbir anlamı olmayacak.

    Droyunu öldürmeye çalışmak hiçbir şeyi değiştirmez çünkü diğer satış yapan yerler droyun kadar bile ilgili değiller. Burada droyunu savunmuyorum. Güvenilir en uygun neresi ise oradan alırım. Gerçi bu fiyatlardan almayı pek düşünmüyorum.

    Eğer böyle birşey yapılacak ise yüksek fiyattan kim satıyorsa hiçbir yerden almamak gerekiyor.

    bilmesin kinguin senin kıymetini, adamlar global bir site senin 150 kişine kalmadı onlar zaten günde satıyor 250-300 key. ama bu tür firmalar bilmek zorunda bu adamlar ayda 30bin kazanıyorsa 1 gecede sana adam gibi bir fiyat verse 15bin 20bin kazanabilir. ben 3 yıldır bu oyunu önsiparişle alıyorum ve daha 1 kere bile 100 liranın üzerinde fiyat ödemedim, yine de ödemicem buyurun alacak olan droyundan alabilir enayi avı işte.

    ben geçen sene 100 lira gibi bir banda alıcaz dediğimde de siz böyle konuşuyordunuz işte olmaz diyordunuz ve noldu sonra? oyun çıkmadan ön siparişle almıştık yine söylediğim fiyata.

    sizin gibileri inandırmak çok zor bazı şeylere, siz bu tür firmaların 20 lira kar için çalıştığına inanmaya devam edin, istediğiniz yerden almakta özgürsünüz. siz böyle olduğunuz sürece bu adamlarda size ne özel fiyat verir nede indirim yapar, hakediyorsunuz bunu...



    Kıymetimi kim bilirse oradan alıcam. :) Neden kıymetimi global de olsa bana hiçbir faydası olmayan bir siteye harcayayım ki. Hemde daha fazla para vererek ?

    Siz 100 lira demediniz buna adım gibi eminim :) 50 60 mı hatta daha ucuz bir fiyat bile vermiş olabilirsiniz. Ama 100 lira olmadığına eminim.

    Bu durum inanmak veya inanmamakla neden ilgili oluyor ki ? Ortaya gerçekleri koyarsınız biz inanmayız biliriz ve anlarız. Yani bu durumu inanç boyutundan çıkartmak sizi daha haklı gösterir.

    Sizin haklı olmanız benim işime gelir. Gerçekten 150 kişinin alması onlar için önemli olsaydı buna göre hareket ederlerdi. Şu an tırnaklarını kemirip inşallah 150 kişiden çoğunluğu bizden alır diye düşünmediklerini tahmin ediyorum :) Sonuçta key alan sadece buradaki insanlar değil.



    yav neyin gerçeğini koyucam kardeşim bana bu tür siteleri savunma. geçen yıl nasıl yaptılarsa bu yılda paşa paşa yapacaktılar indirimi sizde elinizi soksaydınız taşın altına. bu toplulukta 150 kişi mi var 150side almayacak o türk sitelerinden alışverişte yapmayacak. bak bakalım o zaman veriyorlar mı güzel fiyat vermiyorlar mı? oturduğun yerden pişmiş pişmiş bana gerçekleri sun diyorsun. ben sana gerçekleri nasıl sunayım yaz internete oyun sitelerinin bir birleriyle anlaşma konuşmaları diye ne demek istediğimi anlarsın gerçekler internette elinin altında zaten...



    Ne savunmasından bahsediyorsun ? Hangi cümlem savunma olmuş ? Anlamaya çalışmaya değil saldırı amaçlı düşündüğün için mantıksız sonuçlar çıkartıyorsun.

    Ben savunmaktan öte direk sizin teorinizden yola çıkarak sizi eleştiriyorum ve ortaya bazı gerçekleri koymazsanız kimse sizin dediğinizi kaale almaz diyorum.

    Biraz olayı kişisel laf dalaşına çekmek yerine fikirlerle tartışmaya yönelseniz daha sonuç odaklı bir tartışma olur. Ama nefretiniz ve siniriniz buna izin vermiyor. Bu şekilde sonuç alamayacaksınız bunu bilin.

    Bana bu firmaların yada başka herhangi firmaya fifa 18 geliş fiyatını gösterin dedim gösteremediniz. Oyunun onlara geliş fiyatından haberiniz yok. Benimde yok gerçi :) ama iddia etmiyorum.

    Oyun firmaları birbirleri ile anlaşmış fiyatta indirim yapılmayacak diyorsunuz. Ben bulamadım buna dair birşey. Atın link bakayım.



    https://www.donanimhaber.com/oyun-konsollari/haberleri/Oyun-pazarinda-skandal-Teknoloji-magazalari-ile-Aral-arasindaki-ilginc-yazismalar.htm

    buradaki olayın aynısını bunlar yapıyor kendi aralarında, siz hala uyumaya devam edin dünyadan bihaber.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Supernova1071

    Oyunda yaklaşık 5 maç yaptım gözüme çarpan detaylar:

    -Oyunda zurna bile vardı Juventus-Vissel Kobe maçında 5.dakikada Diego Costa ile gol attım taraftarlar zurna çalmaya başladı :D
    -Deplasman takımı gol attığında veya atağa kalktığında uğultu ve yuhalama tarzı bir atmosfere giriyor çok güzel.
    -Oyunda bir gerçekçilik sezdim sanki oyuncular değil de ben oynuyorum gibi.
    -Orta açma ve ara pas efsane olmuş sanki halı sahada ben ara pas veriyorum gibi.
    -Gol sonrası taraftarlara gittiğinizde taraftarla kucaklaşıyor veya kafa kafaya tokuşturuyorsunuz enselerden tutup bu hoş olmuş. (Bayern-City maçında James ile geldim taraftarların yanına sevinmek için Lewandovski'de yanımdaydı taraftarlar birden yüklenince Lewa düştü yere :D)
    -Oyunda denge kaybetme tarzında bir şey gelmiş futbolcular denge kaybedebiliyor veya arkasına düşen top olduğunda salakça tepki vermiyorlar.
    -James ile ceza sahası dışından yaklaşık 25 metreden gol attım gol sevincinden sonra replay girerek 360* bakış açısıyla yayınladılar defalarca çok güzel olmuş bu da.
    -Sadece bana mı denk geldi bilmiyorum ama Juventus'un orta sahasında 84 overall olan futbolcunun ismi yazmıyor bende :D

    Şimdilik 5 maç neticesinde sonuç bu arkadaşlar.

    Gtx 1070 var bende dx 12 ile oynuyorum sizce far varmı dx 11 ile 12 arasında birde yine ara sahnelerde 30 fps e düşme sorunu var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manciaa

    Beni de ekle hocam

    ben de offline oynuyorum genelde. olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekoko54


    quote:

    Orijinalden alıntı: Supernova1071

    Oyunda yaklaşık 5 maç yaptım gözüme çarpan detaylar:

    -Oyunda zurna bile vardı Juventus-Vissel Kobe maçında 5.dakikada Diego Costa ile gol attım taraftarlar zurna çalmaya başladı :D
    -Deplasman takımı gol attığında veya atağa kalktığında uğultu ve yuhalama tarzı bir atmosfere giriyor çok güzel.
    -Oyunda bir gerçekçilik sezdim sanki oyuncular değil de ben oynuyorum gibi.
    -Orta açma ve ara pas efsane olmuş sanki halı sahada ben ara pas veriyorum gibi.
    -Gol sonrası taraftarlara gittiğinizde taraftarla kucaklaşıyor veya kafa kafaya tokuşturuyorsunuz enselerden tutup bu hoş olmuş. (Bayern-City maçında James ile geldim taraftarların yanına sevinmek için Lewandovski'de yanımdaydı taraftarlar birden yüklenince Lewa düştü yere :D)
    -Oyunda denge kaybetme tarzında bir şey gelmiş futbolcular denge kaybedebiliyor veya arkasına düşen top olduğunda salakça tepki vermiyorlar.
    -James ile ceza sahası dışından yaklaşık 25 metreden gol attım gol sevincinden sonra replay girerek 360* bakış açısıyla yayınladılar defalarca çok güzel olmuş bu da.
    -Sadece bana mı denk geldi bilmiyorum ama Juventus'un orta sahasında 84 overall olan futbolcunun ismi yazmıyor bende :D

    Şimdilik 5 maç neticesinde sonuç bu arkadaşlar.

    Gtx 1070 var bende dx 12 ile oynuyorum sizce far varmı dx 11 ile 12 arasında birde yine ara sahnelerde 30 fps e düşme sorunu var

    hocam ben r9 390 ile oynuyorum dx12 ile ultra 1080p kasma donma takılma hiç yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Supernova1071


    quote:

    Orijinalden alıntı: ekoko54


    quote:

    Orijinalden alıntı: Supernova1071

    Oyunda yaklaşık 5 maç yaptım gözüme çarpan detaylar:

    -Oyunda zurna bile vardı Juventus-Vissel Kobe maçında 5.dakikada Diego Costa ile gol attım taraftarlar zurna çalmaya başladı :D
    -Deplasman takımı gol attığında veya atağa kalktığında uğultu ve yuhalama tarzı bir atmosfere giriyor çok güzel.
    -Oyunda bir gerçekçilik sezdim sanki oyuncular değil de ben oynuyorum gibi.
    -Orta açma ve ara pas efsane olmuş sanki halı sahada ben ara pas veriyorum gibi.
    -Gol sonrası taraftarlara gittiğinizde taraftarla kucaklaşıyor veya kafa kafaya tokuşturuyorsunuz enselerden tutup bu hoş olmuş. (Bayern-City maçında James ile geldim taraftarların yanına sevinmek için Lewandovski'de yanımdaydı taraftarlar birden yüklenince Lewa düştü yere :D)
    -Oyunda denge kaybetme tarzında bir şey gelmiş futbolcular denge kaybedebiliyor veya arkasına düşen top olduğunda salakça tepki vermiyorlar.
    -James ile ceza sahası dışından yaklaşık 25 metreden gol attım gol sevincinden sonra replay girerek 360* bakış açısıyla yayınladılar defalarca çok güzel olmuş bu da.
    -Sadece bana mı denk geldi bilmiyorum ama Juventus'un orta sahasında 84 overall olan futbolcunun ismi yazmıyor bende :D

    Şimdilik 5 maç neticesinde sonuç bu arkadaşlar.

    Gtx 1070 var bende dx 12 ile oynuyorum sizce far varmı dx 11 ile 12 arasında birde yine ara sahnelerde 30 fps e düşme sorunu var

    hocam ben r9 390 ile oynuyorum dx12 ile ultra 1080p kasma donma takılma hiç yok

    Yok bendede yok hocam da fifa konsoldan portalndığı için dikkat et replaylarda fps direk 30 sabitleniyor yoksa 200 fps üstü veriyor zaten full ayarlarda çok rahatta tek sıkıntı o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beni de ekler misin?
  • 130 liraya kadar varım ekle hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso


    quote:

    Orijinalden alıntı: SS10

    İşletme yönetimi ve maliyet muhasebesi bilmeyen kişiler burda şirketi gömmeye çalışmasın. Konuyu inceledim ve firma haklı.




    Geçen seneki gibi indirim için uğraşacak yöneticileri konuya bekliyoruz. Bu saatten sonra da bence bu konuda droyun konusu konuşulmasın isteyen gider 159 TLden droyundan alır hala en ucuz şirket bu, istemeyen de kendince bir tavır koymak istiyorsa başka siteden alırlar. droyun'un daha fazla bir yardım etmeyeceği belli daha fazla konu amacından sapmasın.

    Dediğim gibi firma haklı burada Aslında hata adamlarda, insan gibi açıklama yapıyorlar neden fiyatın arttığını. Kimseyi sallamayıp cevap vermese senin gibi ufaklıklar da buralarda doluşup şirkete trip atar gibi 5-10 lira için bir sürü laf etmeyecek.




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.