Şimdi Ara

FIFA 18 [PC ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.290
Cevap
9
Favori
58.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    FIFA 13'ten beri online FIFA oynuyorum ve o zamandan bu yana sürekli Division 1 oyuncusuyum. Hafta Sonu ligi oyuna geldiğinden beri ise haftalık sıralamada ELITE 1, aylık sıralamada ise ELITE 2 seviyesine kadar yükseliyorum. Bunları anlatıyorum çünkü saat 17:00'da Hafta Sonu ligindeki son 10 maçımı twitchten yayınlayacağım. Çoğunlukla oyuna konsantre olacağım için genelde oyun durduğunda iyi ya da kötü yaptıklarımı izleyenlere aktararak onlara da bir şeyler katmaya çalışacağım. Sizler de maçlarımı izlerken yaptığım hataları ya da sormak istediğiniz soruları bana sohbet alanından iletebilirsiniz.

    Twitch adresi:

    https://www.twitch.tv/reggamok

    Twitter:

    https://twitter.com/reggstreams

    Herkese iyi forumlar.




  • Arkadaşlar twitch yanımız 12:30'da başlıyor. Son 3 maçı da alırsak elite 2 olarak tamamlayacağız.

    Twitch adresi:

    https://www.twitch.tv/reggamok

    Twitter:

    https://twitter.com/reggstreams

    Herkese iyi forumlar.
  • Beyler korsan fifa için crack var mı ? Benim oyun origin hatası veriyor çözümü nedir ? Acil yardım
  • Arkadaşlar,

    Kredi kartıyla points almak istiyorum nasıl bir yol izleyeceğim ?
  • geçen senelere nazaran oyunda daha çabuk kolay coins kazanılabiliyor :/ hele squad battle ile süper oluyo. onlineda kriz geçiren birisi olarak çok sevdim
  • oynayanlar eklesin arkadaşlar, birbirimize gift falan atarız futta

    origin: egzapp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AyBuBi

    Fifa18 FUT PC artik sinir etmeye basladi. Mac icerisinde ve her macta farki olacak sekilde yapay zekadaki degisiklikler (Hatta global olarak buna Input Delay deniliyor) insani neredeyse kanser edecek seviyede. Ben rastladigim bir kac onemli noktadan bahsedeyim. Sizler de ayni sorunla karsilasiyorsaniz buldugunuz cozum varsa lutfen paylasin:

    1. Input Delay: Bazi maclarda oyun hizi yuksek ve puruzsuzken bazi maclarda oyuncularin ayagina agirlik takiyorlar ve tepkileriniz gecikiyor.
    2. Degisken Yapay Zeka: Oyuncu yerlesimleri ve oyuncu tepkileri her mac ayni hassasiyette olmuyor.
    3. Squad Rating Hesapalama Hatalari: Maca baslrken rakip takimin kadrosunu ve dizilisini gosteren ekranda en dusuk seviyede adam 83 iken, hatta genel olarak bircok 87-89 seviyesinde adam barindirirken rakibin takim ratingi 81 gozukuyor.
    4. Matchmaking Sistem Hatalari: Mac eslestirmelerinde Fifa help menusunde ve fifa kullanici klavuzunda division ve ratingleri birbirine yakin eslesmeler yapilir diyor. Ancak 82 rating takimima karsi surekli olarak 86-87 ratingde takimlarla karsilasiyorum. Bu da oyunu inanilmaz zor hale getiriyor.
    5. Rating Kurnazligi: Yine ayni sekilde 82 ratingli takimim ile oynarken 86 seviye rakip geliyor. ilk dizilis ekraninda defans ve orta sahasi neredeyse ful 90 ama forveti 80 seviyelerinde gibi gozuken bir rakip ile eslesiyorum. Maca baslarken hemen Pause talebi geliyor rakipten. Forvetteki 80leri cikarip Special Neymar, Special Gareth Bale ve Special Messi degisikligi yapiyor adam. Haliyle aslinda takim ratingi 90larin da ustune cikiyor. Tabi boylesi bir maci kazanmak mumkun degil.

    Tum bu sacmaliklar sebebiyle artik oyunu uninstall edesim geliyor. Ancak maalesef ki daha iyi bir alternatifi yok. Futbol duskunu biri oldugum icin acip oynuyorum ama sinir stres ile bogusuyorum. FIFA QA takiminin tum bu yazdiklarimdan haberinin olmamasi mumkun degil ama halen cozum bulabilmis degiller.

    Bu yazdiklarim konusunda cozum oneriniz var midir? Ya da bunlar gibi sizin de karsilastiginiz sinir bozucu durumlari paylasabilir misiniz?

    Simdiden tesekkurler..

    input delaydır Değişken yapay zekadır Squad rating hesaplama hatalarıdır vs vs. Tüm bu yazdıklarının hepsi harfiyen doğru. 13den bu zamana kadar orjinal fifa alıp oynarım. 15 den sonrasında b.kunu çıkarmış olmasına rağmen fifa oyunun yinede alır oynarım çünkü başka alternatif yok. bende bu söylediklerine bi kaç bi şey eklemek isterim. Oyunda bin belasını versin dediğimiz çoğunluğun momentum olarak adlandırdığı lanet şey işte o yukarıda yazdıklarının hepsinin komple bir açıklamasıdır bence. Momentumda ne ya diyen bi çok oyunu bilmeyen kişiciklerde olsa fifa dahi bunu kabul etmiştir. hiç bir kullanıcı tüm maçlarını kazanamaz. gazla başlarsın 3 4 maç kazanırsın ve div1 de iken div3 den bir oyunu bilmeyen sadece orta açmakla yetinen bir kullanıcı gelir seni yener. sen istediğin kadar hücum varyasyonları dene hiç bir işe yaramaz ancak diğer kullanıcı tek bir şutla maç kazanır. burda maç kaybetmek değildir asıl sorun olan. asıl sorun karşındaki zavallının o maçı kazandım diye sevinmesidir. işte beni çıldırtan durumda tam olarak bu. bu durum senin yada benim içinde geçerlidir. belki karşındaki senden daha iyi bir oyuncudur fakat pasları yerini bulmaz şutları direkten döner kendi sahasından çıkamaz oysa sende ise tüm pasların tık tık yerini bulur her vurduğun gol olur ve maçı kazanırsın. Oyunu artık öyle bir hale getirdilerki gol atacağım pozisyonun gol olacağını defansımda paslaşıp ileriye gelirken hissettiğim gibi gol yiyeceğim pozisyonuda rakip takımın paslarından anlıyorum hissediyorum ve bu hislerim %99 değil %100 gerçekleşiyor çünkü bu his değil oyunun gerçeği. Yani önceleri çok önceleri çıldırır joistik parçalar klavye kırardım falan. Ancak oynaya oynaya oyunun ne mal olduğunu bildiğim için kendimi kasmıyorum strese girmiyorum çıldırmıyorum kesemede zarar vermemiş oluyorum böylelikle. Sakin sakin neyin ne olacağını bile bile sonunu bile bile hala oynamaya devam ediyorum. yapacak bi şey yok. tek alternatif napcan. Son olarak bu söylediklerin FUT ta çok daha fazladır normal sezona göre




  • merhaba arkadaşlar. fifa 18'de yeniyim. weekend challenge'a katılmak için daily knockout tournament modunu birkaç kez oynadım ve yarı finalde elendim. şimdi yeniden girmek istediğimde your squad does not meet the following requirements: max 4 gold players in squad and subs uyarısı alıyorum. oysaki oynadığım zaman böyle bir uyarı vermiyordu. 18'de yeni olduğum için pek anlamlandıramadım. yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustozd -- 4 Ocak 2018; 12:46:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustozd

    merhaba arkadaşlar. fifa 18'de yeniyim. weekend challenge'a katılmak için daily knockout tournament modunu birkaç kez oynadım ve yarı finalde elendim. şimdi yeniden girmek istediğimde your squad does not meet the following requirements: max 4 gold players in squad and subs uyarısı alıyorum. oysaki oynadığım zaman böyle bir uyarı vermiyordu. 18'de yeni olduğum için pek anlamlandıramadım. yardımcı olursanız sevinirim.

    Hocam bazı günler elemeleri oynamak için kadroda özel istekleri oluyor. Yani bunda ilk 11 + yedeklerinde maksimum 4 tane altın oyuncun olması gerekmiş, diğerleri gümüş ve bronz olmalı diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustozd

    merhaba arkadaşlar. fifa 18'de yeniyim. weekend challenge'a katılmak için daily knockout tournament modunu birkaç kez oynadım ve yarı finalde elendim. şimdi yeniden girmek istediğimde your squad does not meet the following requirements: max 4 gold players in squad and subs uyarısı alıyorum. oysaki oynadığım zaman böyle bir uyarı vermiyordu. 18'de yeni olduğum için pek anlamlandıramadım. yardımcı olursanız sevinirim.

    Hocam bazı günler elemeleri oynamak için kadroda özel istekleri oluyor. Yani bunda ilk 11 + yedeklerinde maksimum 4 tane altın oyuncun olması gerekmiş, diğerleri gümüş ve bronz olmalı diyor.

    teşekkür ederim hocam




  • coin satan var mı
  • Arkadaşlar oyunda karlı, yağmurlu, sisli hava falan yok mu niye yok bide?
  • ownerplus kullanıcısına yanıt
    ben bunu kullanıyorum memnunum okadar çok para vermene gerek yok aynı işi görüyor

    http://www.vatanbilgisayar.com/snopy-sg-301-usb-1-8m-joypad-turuncu-.html
  • Merhabalar

    bu sezon askerliğim dolayısıyla oyuna biraz geç kaldım. şu an bir origin cd key alma peşindeyim fiyatlar pek uygun gelmedi 175 tl civarı. Daha uygun satan bir yer varmı bildiğiniz?

    teşekkürler.
  • akif2780 A kullanıcısına yanıt
    Ben hesabımı satmayı düşünüyorum, 110 lira civarına düşünürsen, başka bilmek istediğin bir şey varsa özelden yazabilirsin konuşuruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spache -- 18 Ocak 2018; 21:40:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi kamera ile oynuyorsunuz. Tele broadcast yükseklik max, zoom sıfır da oynuyorum ama yeterli gelmiyor. İleriyi radardan takip etmek gerekiyor. Co op ta ise açı çok dar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrardan merhaba. arkadaşlar squad building challenge modunda baya bir uğraştım ama bu kadronun kimyası yüzde yüz olmadı. neden acaba ve ne yapabilirim sizce?

    https://i.hizliresim.com/Z911Q3.png
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustozd

    tekrardan merhaba. arkadaşlar squad building challenge modunda baya bir uğraştım ama bu kadronun kimyası yüzde yüz olmadı. neden acaba ve ne yapabilirim sizce?

    https://i.hizliresim.com/Z911Q3.png

    Loyalty(Bağlılık yani) 10 maç yapınca bütün oyunculara +1 kimya daha ekleniyor..
    Haftanın takımına 10 maça gir çık yap 100 Chem olur.
  • Bu oyunu oynayan var mı hala? Tamamen çöp durumda mı yoksa? Alsam rakip bulabilir miyim? Hiç kaldı mı yani oynayan?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.