Şimdi Ara

Fifa 18 Çok kasıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı oyunlar ve özellikle fifa 18 çok kasıyor nedenini bulamadım. Nvidiadan son sürüm driverleri indirdim. Virüs programı kapattım. Nvidia vsycn kapattım ama sorun çözülmedi. 120 fps ten 60 a düşerse kasıyor
    özellikler
    16 gb ram
    I7 7700HQ 2.80 GHZ
    Gtx 1050 4 gb.
    bilgisayarım laptop ve fişe takılı oynuyorum

• Oyunu silip tekrardan kurmanı tavsiye ederim eğer çok bilgin yoksa. Ancak laptop modellerinde ekran kartlarının ve işlemcinin mobil olmasından dolayı verim masaüstülerine göre düşüktür. Bu sebeple grafik ayarlarını orta seviyeye çekebilirsin. Oyunun kurulduğu alandaki Config kısmından, FIFASettings uygulamasından düzenleyebilirsin.
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI --- KULAKLIK ---
  • O laptopta kasmaması gerekir. Ya sürücülerde bir sorun var, ya da eğer oyun korsansa oyunda.

1. Windows'ta güç seçeneklerinden " yüksek performans " modunu seçin.
    2. Nvidia Denetim Masasında " güç yönetim modu" nu " Her zaman Maksimum Performansı tercih et " şeklinde değiştirin.
    3. Her zaman fişe takılı olarak oyun oynayın.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.