Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
400.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uret21 U kullanıcısına yanıt
    henüz belli değil. EA' dan resmi bi bilgi yok.
  • Elamanların arkada duran bitki; Marijuana mı? yoksa benim canım istediği için, beynim bana oyun mu oynuyor
  • gameplay videosu da geldiğine göre, "fifa 17'nin aynısı hiçbişey değişmemiş" çilerin görüşlerini alalım
  • waryete41 W kullanıcısına yanıt
    Tarih : 02.08.2017

    Aynı oyun değişen birşey yok Fifa 17 den devam ederim indirim gelince Aralık-Ocak ayında alırım.

    Tarih : 23.09.2017

    Arkadaşlar oyunu aldım indiriyorum dayanamdım :)


  • frd34 kullanıcısına yanıt
    Öyle yada böyle eleştirsek de, eksikler bulsak da seve seve alacağız
  • Hiçbişey değişmemiş, oynanış fifa17 nin aynısı diyenlere içimi dökmek istiyorum

    Gameplayde ne kadar değişiklik yapabilirler sizce? Her sene oynanışta devrim gibi değişiklikler yapamazlar veya yapmazlar. 3-4 yılda bir olabilir belki ama her yıl olmaz. Adamlar belli bi dengeye getirdikleri sistemleri çok fazla değiştirmiyolar artık belli ki.

    Paslar:
    Neyi değiştirecekler? Veya neyi değiştirmeleri gerekiyor? Şuanda pas sistemiyle ilgili bi sorun yok bence. Fifa 17 de threaded through ball (R1 + üçgen ile yapılan) getirdiler yenilik olarak. Gayet de güzel oldu. Varsa yeni ekledikleri bişey henüz bilmiyoruz zaten. Daha oynamadan görüntülerle bu kadar kesin yorumlar yapmak da zaten çok yanlış bence. Pas sistemi belli bi seviyeye kadar düzeltilince çok fazla oynamamış olabilirler. Bu kadar eleştirilcek bişey yok bunda.

    Şutlar:
    Eskiden şutlar balon gibi gidiyo diye eleştiriliyodu. 17 de bunu düzelttiler. Şutlar daha sert gidiyo. Ayrıca eskiden yapılamayan yerden şutları da oyuna eklediler. Yerden sert düz şut, yerden plase şut, doksana giden plase şut, doksana giden sert şut, uzaktan kalecinin üstünden giden şutlar, aşırtma şut, ve sayamadığım diğer vuruş şekilleri. Gerçek futbolda olan nerdeyse bütün şut tipleri oyunda var. Fifa 18 de bunun nesini değiştirmeleri lazım sizce? Şuanki haliyle sizi mutlu etmeyen ney?

    Ortalar:
    Bu sene orta açma sisteminde değişiklik yapmışlar söylediklerine göre. Her ortaya uzun boylu olan kafayı vurmasın, ortanın gittiği yere göre kısa boylu olanlar da, pozisyon aldığı yere göre gelen ortaya vuruş yapabilsin diye bi düzenleme getirmişler. Güzel bi gelişme. Ne kadar etkili olacağını veya OP olup olmayacağını görcez. Ama ancak oynayınca bunu net olarak görebilcez.

    Dribbling:
    Bunun üzerine çok durdular bu yıl. Sadece yön tuşlarıyla bile etkili driblingler yapabilceksiniz diyolar. Burda bazı geliştirmeler yapmışlar söylediklerine göre. Sağdan atıp soldan geçme falan var. OP olma ihtimali çok yüksek. İnşallah olmaz. Özellikle driblinglerde neler değişmiş, yön tuşuna dokunduğunuzda nasıl tepki vericek bunları da ancak oynayınca görebiliriz. Sadece izlediğimiz videoyla bunu bilemeyiz.

    Benzer tepkiler fifa 17 çıkmadan önce de vardı. İlk videolar geldiğinde bune böyle adamlar uçuyo, herkes koşturuyor, koşarak adam geçip gol atcak herkez diye ağladı millet. Ne oldu sonra. Oyun geldi bi baktık ki yardırma işe yaramıyo. Herkez pas yapıp pozisyon bulmak lazım artık dedi. İlk gelen videoları izleyip oyun çöp diyenler, sonradan oyun çok değişmiş güzel olmuş demeye başladılar.

    Fifa serisi mükemmel mi? Tabii ki değil. Mesela ben oynanıştan ziyade, oyunun içerikleri ile ilgili şikayetçiyim. Mesela online modları şuanki haliyle çok yetersiz. Hatta senelerdir böyle. Biz 3 veya 4 arkadaş farklı yerlerde PS4 ümüz olmasına rağmen aynı maçta oynayamıyoruz. 2ye1 veya 2ye2 maç yapma gibi imkanımız yok. Çünkü oyun buna izin vermiyor. Anca rakip bulma ayarlarını kısıtlayıp, aynı anda tuşa basarak şansını deniycen falan ölme eşşeğim ölme. Buna izin veren bi online modu getirmeleri lazım. Ama FUT modu nedeniyle bunun da çok mümkün olacağını sanmıyorum.

    Antreman modu vardı önceden. Şutları, pasları, oyun mekaniklerini rahatça deneyebiliyoduk. İstediğimiz noktadan frikik deneyebiliyoduk. Kornerlerde önceden tanımlı taktikler hazırlayıp maçta uygulayabiliyoduk. Bütün bunları kaldırdılar. Mesela kariyer modunda teknik direktörün yüzünü gameface ile kendi yüzümüz yapabilsek, maç içinde bizi gösterse falan çok güzel olurdu. Teknik olarak imkansız şeyler değil bunların hiçbiri. Eleştirilcekse bunlar eleştirilmeli bence.

    Sadece videolara bakıp oyun leş, çöp, fifa 17 nin aynısı demek çok saçma geliyor bana. Sadece izlemekle oyunu bizzat oynamak arasında dağlar kadar fark var. Oynayın bi önce kardeşim. Ondan sonra beğenmezseniz gene gömün oyunu.




  • Hagi fifa 18 de yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qarakedi

    EA'ya ana avrat düm düz giden Castro'nun yayına katılması da ilginç olmuş

    küfretmeyen mi var aga ama rekabet yok ne yapalım pes daha da berbat vasatın iyisi bu aslında aşama kaydetmesi gereken çok şey var ama malzeme bu yani
  • horizont1905 H kullanıcısına yanıt
    /// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Off şu kart için gerekirse bronzlarla maç yapıp coins biriktiririm.
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    Benim de hayalim bu ama çok pahalı olur bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    bana fifa 17 de çıkmıştı paketten. direkt satmıştım daha sonra kendim satın aldım ama pek beğenmedim etkisizdi 17 de
  • Çalkama getirinde içek heriii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanış videosunu az önce izledim.. FİFA 17 ile arasındaki tek değişiklik oyunun isminin FİFA 18 olması..daha fazla şey beklemeyin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene aynı muhabbet. Oyun beş para etmez. Geçen senenin aynısı. Momentum devam ediyor.
    PES çok iyi olmuş bu sene oynanır. Oyuncuların yüzleri çok iyi. Lisans sıkıntı değil oynanış çok iyi. M. Blue çok iyi takım.
    Gün sonunda bakmışsın 10 Kişiden 8 Kişi Fifa oynuyor.
  • Şu hiçbişey değişmemiş kafasından ne zaman kurtulacaksınız merak ediyorum. Allah aşkına şu oynanışta değişmesi gereken neler var bi saysanıza. Şuraya bi yazın 10-15 madde. Şu şu şöyle kötü değişmesi lazım şöyle olması lazım diye bi yazın da biz de öğrenelim neymiş onlar. Mantıklı şeyler varsa biz de üzerine yorum yapar tartışırız burda. Ama boş boş sadece video izleyip oyunu oynamadan tamamen aynısı hiç değişmemiş demek gerçekten çok saçma geliyo artık. Oyunu oynamadan sadece görerek teşhis koyabilen uzman arkadaşlara soruyorum. Oynanışta değişmesi gerekenler nedir bi söyleyin biz de öğrenelim.
  • Türkiye Ligi hakkında hala kesin bir bilgi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frd34

    Her sene aynı muhabbet. Oyun beş para etmez. Geçen senenin aynısı. Momentum devam ediyor.
    PES çok iyi olmuş bu sene oynanır. Oyuncuların yüzleri çok iyi. Lisans sıkıntı değil oynanış çok iyi. M. Blue çok iyi takım.
    Gün sonunda bakmışsın 10 Kişiden 8 Kişi Fifa oynuyor.

    Hayır bunu diyen adam birde standart editionda almıyor ya ronaldo ya icon edition önsiparişi veriyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furandor



    /// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\

    Vay be hagi. Eski günlerim aklıma geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • /// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\


    şaka bir yana biraz izleme şansım oldu gameplay i.. oynanış bayağı farklı gözüktü gözüme. demo gelsin oynayınca daha iyi anlarız
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.