Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.873
Cevap
71
Favori
400.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eğlencesine takım arkadaşı arayan var mıdır 18 yaş üstü?
  • BarisTR94 kullanıcı adım fifa 18 oynamak isteyenler ekleyeibilir.
  • Arkadaşlar fifa 18 companion uygulamasını telefonuma indirdim ancak transfer marketi kilitli 2 gündür düzelmedi. Bı sorunu nasıl çözebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihCp53

    Arkadaşlar fifa 18 companion uygulamasını telefonuma indirdim ancak transfer marketi kilitli 2 gündür düzelmedi. Bı sorunu nasıl çözebilirim?

    Ben de az önce kurdum. Dün takımımı oluşturup, 5 maç yapmama rağmen ultimate team’i aktif et gibi bir yazı çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hafta sonu kiginde 18 galibiyet aldım ve bır sonrakıne katılmayı hak kazanmam gereklı fakat kazandınız yazmıyor hatta eleme macı oynatıyor basına boyle bır durum gelen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin1986 kullanıcısına yanıt
    Bu bir sorun değil, bir sonrakine katılım hakkı zaten kazandınız. 11 ve üzeri galibiyet yeterli.
    Perşembe akşamı 21:00 haftasonu ligi ödülleri geldiğinde fut champions kısmında katıldınız ibaresi yazacak.
  • teşekkür ederim bilgi için bende hafta sonu ligine gecen hafta basladım eski pes yeni fifa oyuncusuyum. Bir sorum daha olacak bu squat battle da elite 1 oluyorum sureklı ayrıca sbc lerınde neredeyse cogunu yaptım verdıgı odullerde hıcbır sey cıkmıyor. herkes hafta sonu lıgınden su cıktı fılan soyleyıp duruyor hafta sonu lıgınde verılen paketlerden daha ıyı topcular mı cıkıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahin1986

    teşekkür ederim bilgi için bende hafta sonu ligine gecen hafta basladım eski pes yeni fifa oyuncusuyum. Bir sorum daha olacak bu squat battle da elite 1 oluyorum sureklı ayrıca sbc lerınde neredeyse cogunu yaptım verdıgı odullerde hıcbır sey cıkmıyor. herkes hafta sonu lıgınden su cıktı fılan soyleyıp duruyor hafta sonu lıgınde verılen paketlerden daha ıyı topcular mı cıkıyor?

    eski pes yeni fifa oyuncusuyum derken ne kadar yeni. squad battle elite 1 oluyosun. bizde yetenek yok heralde ya çok kasmaya gerek yok sanırım.
  • Salah'ın yeni yüzü ve saçları gelmedi mi daha? Ps4'de ps3'de ki Salah. Aman Allah'ım keşke oyun frosbite yerine önce ps4'e geçseydi. Şu saçma ultimate reklamlarına para vereceklerine keşke şu adamı yapsalar.
  • ugrygl U kullanıcısına yanıt
    Aralıktan berı oynuyorum ps1 den berı futbol oynuyorum onun alt yapısı sanırım ılk basta taktıksel savunmada bıraz zorlandım ama yavas yavas alıstım squatta botlara karsı yenmek kolay fakat hafta sonu ligi bayagı zorladı ılk kez denedım ve katıldım 35 macta gol 18 galıbıyet aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin1986 kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim ilk denemede 18 galibiyet oldukça iyi derece.
    Haftasonu ligi ödülleriyle squad battle ödülleri arasında ciddi fark var, kıyas dahi edilmez. P2P eşleştirmesi yerine ortak sunucu olması, rekabetin en üst düzeyde ve galibiyet sayısının dereceye etkisinin olması & ödüllerden dolayı en çok oynanan mod fut champions.
  • Bende birakiyorum Sinirden saçlarim beyazladi artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler benim anlamadığım olay şu şimdi sbattle da seckın 1 de 2 mega paket verıyor wl da yıne 2 megapaket+ 1 paket daha verıyor bu megapaketler arasında fark oluyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahin1986

    Arkadaslar hafta sonu kiginde 18 galibiyet aldım ve bır sonrakıne katılmayı hak kazanmam gereklı fakat kazandınız yazmıyor hatta eleme macı oynatıyor basına boyle bır durum gelen var mı

    bende ilk hafta 16 almıştım katılamıyor yazdı.

    Girdim elemeleri oynayıp kazandım
    meger sonra düşüyormuş
  • sahin1986 kullanıcısına yanıt
    Paketler en nihayetinde kumar gibi ve şans işi tamamen ama WL paketleri battledan daha iyi oluyor bu hep böyledir. Beklentiyi düşük tutmak lazım.

    Haftaiçi battle + belki sezon kasıp haftasonunda 3 günü tamamen WL maçlarına ayırmak ideal bence. Paket şansını zorlayıp coin biriktirerek kadroyu güçlendirmek için.
  • Kad



    Kadrom bu paketlerden hep çöp cıktı suana kadar al sat yaparak 2,7 mılyon kar yapmışım. 500k var sag acıga ıf salahı alacam 89 luk var mı tavsıyenız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin1986 kullanıcısına yanıt
    Çer çöp gelen paketlere rağmen iyi kâr yapmışsınız. EPL devam edecekseniz ve başlangıç dizilişi de buysa kadro gayet iyi duruyor.
    Kadro konusunda çok iyi olduğum söylenemez ama oyuncu ve oyundaki etkisi bazında yorum yapabilirim. Ake kesinlikle olmaz. Div1 ve WL seviyesinde sizi bir noktaya taşımaz. Van Dijk iyi olabilir o mevkiye.

    IF Salah isabet olur. Zira bu yıl oyunda RW kıtlığı var & olanların da neredeyse hiçbiri etkili değil LWler kadar. Willian zaten RF mevkinde etkili olamıyor. Daha ortasaha özellikli bir kanat kendisi. Hazard bir gün sizi memnun etmemeye başlarsa SIF Son düşünebilirsiniz. Hz. Sonaldo derim kendisine oyunun metasına uygun oldukça OP bir oyuncudur.

    Bütçeniz arttığında stoperlerden biri + ortasahalarda mesela Firmino yerine birer icon alabilirsiniz. Firmino ben pek beğenmiyorum. Eriksen ya da özel kartlı De Bruyne düşünülebilir.
    İconları alınca tek bir lige bağlı kalmaktansa hybrid yapabilirsiniz. Mesela bir taraf bundesliga ya da calcio a, diğer taraf epl ileri uçta artık bütçenize ve tarza göre dizersiniz.




  • Cok sagol önerilerin için sag tarafa salahı alırım bugun yarın ondan sonrakı hedefım zaten hazard yerıne if87 lik son u almak olacak. Ake ıyı gibi geldi bana if mustafıyı aldım cok agır kaldı. Hatta ake yı cm ye cekıp kanteyı satmayı bıle dusunuyordum fakat pl de defans bulmak zor ıkon defanslarda coın bırıktırmekle zor alınır. Fırmınoya gelınce ıyı sımdılık gizli forvet gibi oynuyor. Hatta onun yerıne ruı costa sbcsını yapayım dedım ama guclerını karsılastırınca fırmıno daha ıyı gibi geldi. Yas 32 evleneli 7 ay oldu eskısı kadar vakıt ayıramıyorum pek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro clubda takım arıyorum psn : Bosnakoqlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok bu oyuna ne zaman ayırılır ne oynanır.



    Paketler çöp ötesi çöp olduğunu sağır sultan biliyor zaten. Takım isim değiştirme aldım. İsmi değiştirdim her oyunu açtığımda soruyor. Takım ismini değiştirmek için. Oyunun her yeri dökülüyor. Ama müthiş EA nın sıfır IQ’lu yazılımcıları görmüyor. İnşallah TR server erişimi engellenecek o zaman görücem ben kaybettikleri oyuncuları geri kazanmak için herşeyi yapacaklar ama hiçbir sonuç elde edemeyecekler. Fifa 19uda nineme satarlar artık. :)) Bir oyunun içine nasıl edilir en büyük örneğidir fifa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.