Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
400.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler ps3 te fifa 18türkçe dil destegi yok nasıl türkçe yapabilirim bilen varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşlikle sec hesap alsam Ultimate Team de sıkıntı yaşar mıyım ? Ayrıca aynı şekilde sec hesapta offline olarak çift kol arkadaşlarımla oynamak mümkün mü beyler ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 1:39:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yıllardır fifa oynuyorum üzülerek söylüyorum ki bu oyun olmamış..

    Demo iyiydi ama dişe dokunacak bir yenilik olmadığı için indirimi bekledim ve indirimle oyunu aldım. Aldım ama hayal kırıklığı oldu. Oyundaki o ağırlık ve gerçeklik hissiyatı tamamen gidip adeta langırta dönmüş.

    Her şutun kaleye gitmesi mi, topun büyük görünmesi mi, filelerin ruhsuz durması mı, yerden her pasın isabetli olması mı, yoksa oyunda orta saha mücadelesi kalmaması mı...

    İlk defa Fifa beni hayal kırıklığına uğrattı. Sanki Pes oynuyo gibi hissediyorum. Maçları kazanıyorum ama oyun keyif vermiyor. İnşallah güncelleme vs biraz daha oturaklı olur diyeceğim ama hiç umudum yok açıkçası..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna güncelleme gelmiş 1.06 versiyonu; boyut 1040 mb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Squat battle ve pro club için gelmişti sanırım güncelleme
  • hiçbirşeyin fanı değilim sadece bir oyuncuyum, buradaki birçok kişi gibi bende yıllardır fifaydı, pesti oynarım ; fifa 16 pes 16, fifa 17 pes 17, fifa 18 hiç Beğenemedim çokta oynamazdım bunları.. pes 2018 oynanış olarak bunların hepsinden çok daha iyi olmuş.. 2 yıl sonra bir futbol oyununda zevk almaya başladım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haskoy3167 H kullanıcısına yanıt
    Elle tutulur hiçbir değişiklik yok oyunda bakmayın siz güncellemenin boyutuna senaryo kaldığı yerden devam ediyor. Oyun ne isterse yine o oluyor biz sadece parmak, beyin ve cüzdan çürütüyoruz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlanmış gibi geldi bana oyun
  • o kadar rezalet sinir bozucu bir oyunki proclub serverları hata dolu hata!!! yalandan güncelleme yapıyorlar adam akıllı maç yapamıyoruz proclubsta (dostluk maçı) ve adamların botları çok iyi oynuyor bizim botlar her topu geçiriyor anlamıyorum 8 isabetli şut 2 golumuz oluyor adamların 3 isabetli şut 2 golü oluyor yani çok sinir bozucu.fut modu da keza öyle bıktırıyor insani bende artık hunter modunu bitirme küzereyim kulüp kariyeri ve oyuncu kariyeri ve proclubs oynayacağım proclub da zorunlu artık e-spor lisanslı ligde takımım olduğu için. bu arada varmı gelmek isteyen0534 274 45 02 whatsappdan yazın buradan cevap veremiyorum
  • Online da kalecilerin yaptığı hataları düzeltmişler ve birkaç formayı güncel hale getirmişler.Yavaş yavaş bizim de memnun olmadığımız hataları gidereceklerdir.Elbette sadece biz değil başka milletten insanlarda bizim gibi düşünüyordur.Benim fikrim,sadece buraya yazmakla kalmayalım ea sportsun resmi forumuna da hataları belirtirsek geribildirimi çok çabuk alabileceğimizi düşünüyorum.
  • süperonline fiber int. kullanıyorum fakat her maçta online'da ama sezon ama fut her maç kasıyor benim adamlar koşmuyor geç müdahale yapıyorlar top ayaklarına geldiğinde alıp gidene kadar yada dönene kadar rakip yerde olsa kalkıp gelip yakalıyor. bunun bir çözümü varmı acaba ?
  • Bu koşmama problemi herkeste var mı oyuncular geziniyor sahada offlineda böyle birşey yok koşmaktan kasıt dribling araya kaçmalar felan yani kolun tuşunu kıracağım git diye o kadar zor ama rakip speedy gonzalez düzeyinde gidiyor hele şu koşmaktan başka bir halt bilmeyen kadrosu full ikon messi ronaldo olanlara ne demeli tek bildiği koş Allah koş sırf bunlardan dolayı futtan soğudum arkadaş kimya takım uyumu bir işe yaramıyor demek adamın rating 90 kimya 34 koşuyor vuruyor gol vuruyor gol çatala oyun buna müsaade ediyor ikonu messi ronaldoyu ben nasıl durdurayım.Yıldız ve efsane karması yapmış en ratinglisinden biz düzgün kadro kuralım diyoruz insanı sinir hastası ediyorlar o gün bugün futu oynamıyorum ciddiyetle bu fut championda da çok gol oluyor arkadaş bıktım birde düzelmedi bu iş.
  • Wallcroft kullanıcısına yanıt
    Sec hesapta sıkıntı yaşamazsınız. Diğer olayı bilmiyorum. 2. ds4ü tanıtmak için galiba konuk hesap açmak gerekiyordu.
  • pertev13 P kullanıcısına yanıt
    Eski nesil konsollarda (PS3-Xbox 360) Türkçe dil yok malesef. Yapımcı eklememiş, sizin yapabileceğiniz birşey yok.
  • Bazı açılardan gelen paslarda ve koşularda topa yakın olan adamınızı seçtiğimde oyuncu 2 saniye kilitleniyor o arada adam yaldır yaldır kalenin dibine geliyor. Sonra bu şekilde gol yiyince çıldırmamak elde değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin ve net çözüm oyun motoru değişmeli zaten geçen sene gelen motorla bir ton çıkan hata işlerin baştan sarpa saracağını göstermişti.Yeni motora geçerse buglar gene olur ama oynanış hatalar minimum düzeye iner.
  • yay çevresinden rakip nereden vurursa vursun gol oluyor abi artık bilgisayarı parçalıyacam yemin ediyorum ya. oyuncunun duruş yöne farketmeksizin zor pozisyonda da olsa ters ayağında da olsa kaleyi cepheden görse de görmese de yayın oradan atılan şutlar gol oluyor abi. kafayı yiyecem artık ya biri akıl versin ya da bu oyun böyle o yüzden böyle oluyor kafanı bozma desin beyler rica ediyorum ne bunun sebebi?
  • Önü boş kalırsa hep gol oluyor önlemek de çok zor sınır edici bende de çok oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.