Şimdi Ara

Fifa 17 en gerçekçi zorluk seviyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar gamepad ile Pc'de oynuyorum oyunu. Zorluk seviyesi hakkında tereddüt içindeyim. Yarı-pro'da oynayınca genelde farklı galibiyetler alıyorum ama Profesyonel seviyesinde oynayınca rakip hangi takım olursa olsun %90-95 pas isabetiyle oynuyor ve topa daha çok sahip oluyor. İkisinin arasında bir seviyede olduğumu düşünüyorum.

Siz hangi seviyede oynuyorsunu oyunu ? Beşiktaş ile Alanya'ya karşı maç yaparken sahamda ezilmek istemiyorum gerçekçi olması açısından. Belki de profesyonelde oynayıp kendimi geliştirmem lazımdır.

• Ben uzun zamandır profesyonelde oynuyorum. Skorlar gayet normal.Zorluk gerçeğe yakın gibi.Aslında biraz da senin oynayışına bağlı bu olay.Yarı-pro'da hep farklı galibiyetler alıyorsan profesyonelde oynama vaktin gelmiş demektir. Bu zorlukta maç yapıp kendini geliştirmeye bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LVNDSCAPE

Ben uzun zamandır profesyonelde oynuyorum. Skorlar gayet normal.Zorluk gerçeğe yakın gibi.Aslında biraz da senin oynayışına bağlı bu olay.Yarı-pro'da hep farklı galibiyetler alıyorsan profesyonelde oynama vaktin gelmiş demektir. Bu zorlukta maç yapıp kendini geliştirmeye bak.

Son zamanlarda profesyonele geçtim hocam. Reali felan deplasmanda yenmeye başlamıştım çünkü. Şimdi deplasmanda derbileri felan ya berabere bitiriyorum ya da zar zor kazanıyorum şu an iyi gibi.

• profesyonel son derece kolay geliyor özellikle pas yapıp sakin oynarsanız fark oluyor her maç 4-0 5-1 falan oluyor. World Class en gerçekçisi şu an bana göre hep kitleniyor maçlar 1-1 1-0 falan bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

profesyonel son derece kolay geliyor özellikle pas yapıp sakin oynarsanız fark oluyor her maç 4-0 5-1 falan oluyor. World Class en gerçekçisi şu an bana göre hep kitleniyor maçlar 1-1 1-0 falan bitiyor

Profesyoneldeki tek sıkıntı rakibin gol atamaması. Ben de zorlu maçlarda zar zor 1 gol atabiliyorum ama dikkat edersem gol yemiyorum genelde. Belki de benle alakalıdır ama yapay zekanın savunması daha iyi gibi geldi.

• aynen profesyonel gol atamıyor hocam world class en ideali bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

aynen profesyonel gol atamıyor hocam world class en ideali bu sene

Hiç world class denemedim artık zamanı geldi. Her maçı kazanınca da zevki kalmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • legendry
  • 85 ratingli takım yap UT'de sonra oyuna gir , karşına bronz şansın dibine vurmuş world class bi çomar gelir , aşırı gerçekçi oluyor o zaman.. hakem faulu sadece ona verir , girmesi gereken top mutlaka direğe çarpar , 50 pace' olan rakip kanat oyuncusu birden senin 93 pace'li kanat oyuncunu geçer. 60 shooting olan forvet c.ronaldodan farksız bi şekilde oynar,mükemmel gerçekçi bir oyun.. sende bi tarafını yırtarsın hatta gaza gelir fut point alırsın , güçlü futbolcular alırsınn , bronz gelir seni ezer. :) o yüzden Ultimate team oyna çok keyifli :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.