Şimdi Ara

/// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\ (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.054
Cevap
90
Favori
466.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gitti rakip bulamama sıkıntı war diye
    Yazmıştı bir Arkadaş ne kadar doğrudur? Ben bir hafta kullandım rakip bulmada sıkıntı wardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tafo-1907fifa -- 12 Ağustos 2016; 18:19:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeet Kune Do

Allah belanı versin EA ps3 versiyonuyla ilgili hic bilgi yok

Harbi yaw
  • Ben geçen sene ps4 Xbox one ile takasladim 1 hafta oynadım 1 hafta sonra takasladiğim eleman aradı avı
    Alışamadım dedi bende alişamamiştım
    Menüsü çok karışık kardeşlik muhabbeti
    Sıkıntılı birde tüm Arkadaşlarım ps4'de ben pek beğenmedim grafik olarak bir fark göremedim açıkçası

• Arkadaslar iki konsoluda hali hazirda kullanan biri olarak tekrar soyluyorum, Fifa oynayacaklar için Xbox oneriyorum, öncelikle ps4 ile arasında grafik farkı sadece daha canlı renklere sahip olması, yaklaşık 4000 maç oynamisimdir 16 da inanin sadace bir kere katarli geldi %60 ı Amerikalı geri kalanı avrupali, Şimdi diyeceksiniz Amerikadaki rakiplerde lag olmuyormu,Hayır Altyapı okadar sağlam ki yağ gibi akıyor. Fifa hakkında başka söyleyeceğim Ut da Legends lar var ea access ile yeni fifayi 1 hafta önce ücretsiz 10 saat oynama hakkın var vs. Rakip bulamama olayina gelince dns ayarlarını degistirince sorun olmuyor. şimdi Xbox hakkında birkaç şey söyleyeyim; öncelikle Slim almanızı önermem hali hazirda One fiyati düştü sağlam cihazdır 0 ses 0 ısınma adaptör sıkıntısı var,ama ben ünitenin arkasına attım abartilacak birsey degil. Xbox gamepadi ne laf atan ağır fanboydur. elinize alma imkanımız varsa alın farkı göreceksiniz,Pil sorununu dert etmeyin duracell pil 1 hafta gidiyor,günlük 5 saat oynuyorumdur yetiyor bana, Doldurulabilir pil alıp olayı çözebilirsiniz,Xbox one gamepadin bataryasi Ds4 e oranla daha çok dayanıyor diyebilirim. Ve malzeme kalitesi harika.Menü hakında karışık diyenler var evet karışıktı ama geçen gün gelen son güncelleme ile eksik olan hersey giderildi. Menüler daha kullanışlı hale geldi. Kısaca Xbox one alma sebepleri; Harika altyapı,Kaliteli gold oyunlari,Ea access,Geriye uyumluluk,Malzeme kalitesi ve Forza, Halo,Gears of War Sorularınız varsa seve seve yardimci olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 12 Ağustos 2016; 18:56:27 >

• quote:

1 sene önce haber vardı 2018'den sonra eski nesile oyun yapmayacaklarını açıkladılar. 17 veya 2018'den önce çıkacağı için 18'de son olabilir yani eski nesil için kafa yoracaklarını sanmıyorum artık copy paste çıkar büyük ihtimal
  • Career Mode'a bazı yenilikler getirmişler, İngilizcesi olanlar aşağıdaki linkten okuyabilirler.

Finansal detaylar artırılmış ama gösterişte artırılmış gibi görünüyor. Çünkü yazıda bilet fiyatları vs. gibi gelirimizi etkileyen şeyleri değiştirebileceğimize dair hiçbir ifade yok. Sanırım sadece harcamaların kaynaklarını göreceğiz. Artık teknik adam olarak kenarda karakterimiz görünecek ancak sadece 11 tane karakter içerisinden seçim yapacağız, kendi suratımızı yaratmak yok, bu da bir eksiklik. Bunlar dışında kulübün bizden 5 alanda beklentisi olacakmış ve bu beklentileri karşıladıkça popülaritemiz artacak. Popülarite arttıkça diğer kulüpler bizimle ilgilenmeye başlayacaktır.

Açıkçası ben daha büyük yenilikler bekliyordum. Sadece bu yenilikler varsa çok yavan kalıyor. 15 senedir menajer oyunlarında olan özellikleri hala bu moda tam olarak eklemeyip aklınca satış stratejisi yapıyorlar. Fifa 07'de olan stadyum büyütme gibi özellikleri kim bilir ne zaman oyunda tekrar göreceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Career Mode'a bazı yenilikler getirmişler, İngilizcesi olanlar aşağıdaki linkten okuyabilirler.

http://www.easports.com/fifa/news/2016/fifa-17-career-mode?cid=11535&sf48059258=1&ts=1471021348469&utm_campaign=fifa17_hd_ww_ic_soco_fb_careermode-improvements-fb-081016&utm_medium=social&utm_source=facebook

Finansal detaylar artırılmış ama gösterişte artırılmış gibi görünüyor. Çünkü yazıda bilet fiyatları vs. gibi gelirimizi etkileyen şeyleri değiştirebileceğimize dair hiçbir ifade yok. Sanırım sadece harcamaların kaynaklarını göreceğiz. Artık teknik adam olarak kenarda karakterimiz görünecek ancak sadece 11 tane karakter içerisinden seçim yapacağız, kendi suratımızı yaratmak yok, bu da bir eksiklik. Bunlar dışında kulübün bizden 5 alanda beklentisi olacakmış ve bu beklentileri karşıladıkça popülaritemiz artacak. Popülarite arttıkça diğer kulüpler bizimle ilgilenmeye başlayacaktır.

Açıkçası ben daha büyük yenilikler bekliyordum. Sadece bu yenilikler varsa çok yavan kalıyor. 15 senedir menajer oyunlarında olan özellikleri hala bu moda tam olarak eklemeyip aklınca satış stratejisi yapıyorlar. Fifa 07'de olan stadyum büyütme gibi özellikleri kim bilir ne zaman oyunda tekrar göreceğiz?

Tam bu yeniliği haber vericektim elinize sağlık.

Ve dediğiniz gibi eskiden online yokken kariyere çok önem veriliyordu ne zaman online multi geldi fut geldi hersey bitti kariyerde şimdi hiç yenilik olmuyor finansal diyorlar bişey yok gelir gider hep aynı oyuncu maaşları transferler ve kulüp çalışanlarına giderleri olur klasik şeyler.

Eskiden dediğiniz gibi klup çalışanlarını gelistirebiliyorduk stadyum büyütüp bilet fiyatlarını artirabiliyorduk.

Ve son olarak madem fifa manager bitti uretilmiyor yapılmıyor bari hali hazırda ondaki taslakları fikirleri bu oyuna yansitsalar ölürler.

• quote:

Adamlar Ps3'de oyunu Türkçe bile yapmadılar. Fifa 15 ve Fifa 16 Ps3'de tamamen aynı. Fifa 17'de aynı olacak. Kadrolar güncellenecek ve formalar. Sonra kakalayacaklar millete.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene journey modunu seneye

Now its your turn!

Slogani ile verebilirler. Ya ps4 kamerasi yada face ozelligi ile bilgisayardan fotograflarimizi koyarak kendi oyuncumuzu yaratip kariyerimize yön verebiliriz.

Ea'nin klasik politikasi, az az ver zamana yayarak ver ki seneye de bisey kalsin.

Pes 6 da olan ama hala gelmeyen sedye insallah bu sene gelir. Lanet olsun fut'a nasil olsa kart coins satacağım diye oyunu hic süslemiyorlar.

• Fifa 16 da ulaşmayan paslar bana cinnet geçirtiyor bazen. Umarım yeni motor ile bu sorunlar çözülür.
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Fifa manager'de başka ülkelere genç akademileri açmaktan tutun da stadyumun reklam panoları ve kulübün sponsorunu belirlemeye kadar geniş bir deneyim vardı. Artık bu seri yok ama dediğiniz gibi bu oyunun güzel yanlarını kariyer moduna ekleyip oldukça iyi bir deneyimi oyunculara yaşatabilirler. EA bunları elbet yapar da o Fifa 17 olmaz işte. Fifa 27'de belki görürüz.
    Keşke 2k'nın yaptığı gibi MyGm ve Myleague gibi kariyer modu ikiye ayırıp, isteyen kullanıcıya detaylı bir mod; detay istemeyene ise yüzeysel bir mod hazırlasalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 12 Ağustos 2016; 21:52:18 >
  • Yapay zeka sistemine de baya bir el atılmış gibi geldi okuduğum kadarıyla. Sağlam geliyor Fifa 17

• Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka sürekli geriye pas yapmayacakmış bunu özellikle belirttiler

• Fifa 11 den beri oynuyorum su oyunu. Tek amaclari fut. Diger oyun modlari hic takmiyorlar. Hatta pro modundan bazi ozellikleri sildiler bile. Lobide rakip pingini gorme.Lobi ekraninda rakibe gore forma secme vb gibi. Umarim fifa bir gun fut dan baska oyun modunu oldugunu hatirlar.

Ayrica kendimizi kandirmayalim. Fifanin oynanisi bir yil yavas diger yil hizli. Hicbir gelistirdikleri filan yok. Bunu pro club modunda yapay zekaya bakarak cok rahat anlayabilirsiniz. Sadece hiz degistiriyorlar insanlarda oyunun degistigini saniyor.

Sunuda belirteyim.

Fifa her yil demosunda dunyanin en iyi futbol oyunu olarak cikar. Herkes en iyi futbol oyunu bu der. Buna bende dahil.

O fifa 16 nin cikis yaptigi ilk hafta oyun ayni demodaki oynanis gibiydi. Tek kelime ile mukemmel. Acip 1 yil onceki yorumlari okuyabilirsiniz.

Ama 1 1.5 hafta sonra gelen patch oyunun icine etti.Futbolcular rocket league arabalari gibi oldu. Insanlari salak yerine koydular. O gunden beri toplasan 10 saat oynamadim o igrenc oynanisi.

Tutturdular her oyunda bir frostbite frostbite diye. Hicbir yapimci "Motorun yapimcisi" dice kadar hicbir sekilde onlar kadar iyi kullanamicak o motoru.

Yeni motora ragmen fifa 16 da insanlari salak yerine koyduklari icin 1 gram oynama istegim yok.

Cunku her betada oldugu gibi buda en iyi futbol olarak cikacak.Ama 2 3 hafta sonra patch ile yine arcade oynanisa donucek. Neden ? . cunku fut da kart saticak para kazanicak.

Yazimin bazi bolumlerinde dedigim gibi. Fifa denilen oyun senelerdir bir sene hizi arttirmak diger senede hizi azaltmaktan oteye gitmeyen bir oyun.

Bu oyunlari 4 5 yilda bir alirsaniz anca o zaman farki anca hissedersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*

Benim tamamen oyun fiyatlarıyla ve türkçe destek ile alakalı. XBOX yaygın değil kardeşlik yapmak filan çok zor. Mesela dün 3 adet oyun aldım forumdan toplamda bana 130 liraya geldi hepsi güncel yeni oyunlar. XBOX'da o fiyata 1 oyun bile alamazsın güncel oyunlardan. Ve Türkçe oyun yok gibi bişey. PS4'de iyice yaygınlaştı Türkçe oyun bırakın altyazıyı dublaj yapıyolar artık. Fifa olayına gelince joistick çok iyi Xbox'un çok rahat ayrıca Fifa için ayrıcalıklar var. erken oynayabılme eski efsaneler vs. Ea access süper bi olay zaten başlı başına. Burayıda çok PS4+XBOX kapıştırması olayına çevirmek istemiyorum tepki yemeyelim maliyeti yüksek ve ürünü satarken piyasası çok kotu buda bi sebep oldu müşteri bulunca dırek elden cıkardım dıyebılırım.. :)

Bu arada FİFA'nın demosu için net bi tarih verildimi bulamadım da genelde Eylül'ün 10-12si gibi oluyordu?

http://www.konsolum.com/2016/06/fifa-17-demo-ne-zaman-cikacak/ fifa 17 demo tarihi ve detayları burada yazıyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

Fifa 11 den beri oynuyorum su oyunu. Tek amaclari fut. Diger oyun modlari hic takmiyorlar. Hatta pro modundan bazi ozellikleri sildiler bile. Lobide rakip pingini gorme.Lobi ekraninda rakibe gore forma secme vb gibi. Umarim fifa bir gun fut dan baska oyun modunu oldugunu hatirlar.

Ayrica kendimizi kandirmayalim. Fifanin oynanisi bir yil yavas diger yil hizli. Hicbir gelistirdikleri filan yok. Bunu pro club modunda yapay zekaya bakarak cok rahat anlayabilirsiniz. Sadece hiz degistiriyorlar insanlarda oyunun degistigini saniyor.

Sunuda belirteyim.

Fifa her yil demosunda dunyanin en iyi futbol oyunu olarak cikar. Herkes en iyi futbol oyunu bu der. Buna bende dahil.

O fifa 16 nin cikis yaptigi ilk hafta oyun ayni demodaki oynanis gibiydi. Tek kelime ile mukemmel. Acip 1 yil onceki yorumlari okuyabilirsiniz.

Ama 1 1.5 hafta sonra gelen patch oyunun icine etti.Futbolcular rocket league arabalari gibi oldu. Insanlari salak yerine koydular. O gunden beri toplasan 10 saat oynamadim o igrenc oynanisi.

Tutturdular her oyunda bir frostbite frostbite diye. Hicbir yapimci "Motorun yapimcisi" dice kadar hicbir sekilde onlar kadar iyi kullanamicak o motoru.

Yeni motora ragmen fifa 16 da insanlari salak yerine koyduklari icin 1 gram oynama istegim yok.

Cunku her betada oldugu gibi buda en iyi futbol olarak cikacak.Ama 2 3 hafta sonra patch ile yine arcade oynanisa donucek. Neden ? . cunku fut da kart saticak para kazanicak.

Yazimin bazi bolumlerinde dedigim gibi. Fifa denilen oyun senelerdir bir sene hizi arttirmak diger senede hizi azaltmaktan oteye gitmeyen bir oyun.

Bu oyunlari 4 5 yilda bir alirsaniz anca o zaman farki anca hissedersiniz.

yazdıklarına büyük ölçüde katılıyorum. özellikle dediğini düşündüğümüzde 14-15-16 arasında bariz bi farklılık olmadığını hatırladım. bunun yanında demoları düşünüyorum. Fifa 16'nın demosu uzun zamandır ilk defa beni heycanlandıran bi futbol oyunuydu arkadaşlarımla. hatta hepsi neredeyse pes i bıraktı fifa oynamaya başladı benle. ama gel gör ki dediğin gibi patchler ile mahvettiler oyunu. özellikle paslaşma ve dediğin koşu konusu oyunu mahvetti. topu alan kanatlardan ceza sahasına girip penaltı almaya çalıştı ya da gol atmaya. online sezonlar nispeten daha iyi bi futbol deneyimi sunsa da bir şeyler hep eksikti. pes 2016 yı deniyim bi müddet dedim o da çok arcade havasındaydı.

bu sene fifa 17 ciddi değişiklikler ile karşımızda gibi. bekliyoruz bakalım. ama daha iyi bi futbol oyunu malesef yok şu an. alternatifi çıkar mı bilemiyorum

• Fifa 16 demosu çıktığında ağzımın suları aka aka oynadım. Oyun çıktı aldım 1 hafta sonra EA tarafından yayınlanan Update sonrası oyunu sattım ve birdaha Fifa 16 almadım.

Aynı senaryo 17'de de olursa yine satacağım. İsterlerse Frostbite 5 ile yapsınlar oyunu ben oynanabilirliğe bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 13 Ağustos 2016; 10:17:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes 2016 oynanabilir halde olsaydı ben de satardım. ama çok kötüydü bence. fifa 17 gameplay videoları izlediğim kadarıyla pek çok yeni animasyon ve dinamikle geliyor
  • Arkadaşlar oyunu türkçe olarak en uygun rus psndenmi alabiliyoruz?

• Ne zaman yeni seri si ciksa su oyunun herkez kose yazari gibi destan yaziyor
    herkez uzman

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.