Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
69
Favori
294.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben para kasiyodum yeni fut acarak ultimate team limiti doldu galiba limit reached dedi bunun bir cozumu varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evojeur E kullanıcısına yanıt
    Çok uzun zaman oldu demo nasıldı hatırlamıyorum ama bu yazdığım ayarları test ettim biraz alışınca daha gerçekçi olduğunu gördüm.Ben bu ayarları beğendim,oyunun varsayılan ayarları arcade bu ise daha simulation modunda oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

quote:

Set oyunu oynamak istiyorum ama topa sahip olma oranlari %35e %65 oldugu icin kontra atak yapabiliyorum sadece. 4-3-3 yaptim kanatlari ileri 3lunun kanatlari da iceri kat et yaptim bakalim nasil olucak

Oranın baya kötü usta biraz topu tutman lazım insanın canı sıkılır o top oranına

Ya profesyonele alinca her takimi yeniyorum zevk alamiyorum world classta da atak yapamiyorum ortasini bulamadim

Hee siz cpuya karşı mı oynuyorsunuz? Ben online sandım. Eğer cpuya karşı oynuyorsanız slider ayarları var. Nette araştırın biraz. Cpuda herkes Barcelona gibi

Valla cahillik mutluluktur ya. Varsayilan ayarlarda gul gibi oynuyordum custom tactic yapiyim dedim 3 gundur deneme tahtasina dondu oyun slidera girersem hic cikamam isin icinden ona bulasmayim

Benim de kanatlar hizli orta saha defansif ama kanatlara atip yardirip gidiyorum o da kontra atak futbolu gibi oluyor oyunu rakip sahaya yikamadim daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 10 Ocak 2016; 17:21:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Barı full defans yapmama rağmen barzaglinin forvetin yanında 2.forvet gibi kalması bir türlü defansa getiremeyişimin sebebi nedir acaba.3 maçtan birinde mutlaka bu şekilde bir saçmalikla karşılaşiyorum, 1 tane defans oyuncum gidip 2.forvet oynuyor.oyuncular yerlerine bir türlü gelmiyor.

Bir dahaki sefere ss atıcam.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimbilmez -- 10 Ocak 2016; 17:23:33 >
  • Yeni yaptığım video.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Set oyunu oynamak istiyorum ama topa sahip olma oranlari %35e %65 oldugu icin kontra atak yapabiliyorum sadece. 4-3-3 yaptim kanatlari ileri 3lunun kanatlari da iceri kat et yaptim bakalim nasil olucak

Oranın baya kötü usta biraz topu tutman lazım insanın canı sıkılır o top oranına

Ya profesyonele alinca her takimi yeniyorum zevk alamiyorum world classta da atak yapamiyorum ortasini bulamadim

Hee siz cpuya karşı mı oynuyorsunuz? Ben online sandım. Eğer cpuya karşı oynuyorsanız slider ayarları var. Nette araştırın biraz. Cpuda herkes Barcelona gibi

Valla cahillik mutluluktur ya. Varsayilan ayarlarda gul gibi oynuyordum custom tactic yapiyim dedim 3 gundur deneme tahtasina dondu oyun slidera girersem hic cikamam isin icinden ona bulasmayim

Benim de kanatlar hizli orta saha defansif ama kanatlara atip yardirip gidiyorum o da kontra atak futbolu gibi oluyor oyunu rakip sahaya yikamadim daha

Bu oyunun en kötü tarafı orta ile kafa golü cok zor atılıyor. ama manasız sekılde ceza sahasına yandan gırıp dar acıdan vurdugunda gol oluyor. Ben senelerce pes oynayıp orta gol konusunda el alıskanlıgım oldugu ıcın fıfa oynarken cok zorlanıyorum.

dedıgım gıbı orta saha elemanlarını defansı kuvvetlı secersenız top dıger yarım sahada kalıyor genelde. hoş ben gol atmayı beceremıyorum o baska :))

• Arkadaşlar merhaba Fifa 2016 pro club takimimiza bekleriz Defans ve kaleci lazim saglam bir takim olusturup turnuvalarda takimi ileri tasimak istiyoruz görevleri yapmasinda yardimci da oluruz aktif ve takimini birakmiyacak arkadaslari bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aesinq -- 10 Ocak 2016; 17:51:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfycuneyt

"Oğuzhan ofansif Atiba defansif talimatlı."

bunu ayrı ayrı nasıl ayarlıyorsunuz? kartlarla mı?

Taktiklerde oyunculara talimat verebildiğin yer var.
  • coop season oynucak varmı iki kisi cok eglenceli olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray,Beşiktaş ve Trabzonspor'lu arkadaşlar varsa maç atabiliriz fenerbahçeliyim pm atınız
  • psn: atpowered

casual oynayanlar özellikle ekleyebilir.
  • Div 4 te olan takımımıza 2 adet oyuncu alınacak .

- Mevki olarak ağırlıklı MC oynayabilecek gerektiginde öndede rol alabilecek .

-Maçları saat 21:00 de başlayıp 00.00 a kadar oynuyoruz.

-Microfon kullanmak zorunlu .

-Yas kisitlamasi falan yok oynayanlarin yaslari 25 civari.

- Overall onemsiz

• 2dk maç yapak dedim maç girişi kapanmıştır diyor ya.....
  • Arkadaslar iki kişi karsılikli mac yaparken degisturdigimiz ikinci oyuncu tus ayarlari kaydetmiyor, baska bi hesaba kaydedelim dedik yine olmadı, ps4 ü her kapatip acisimizda sıfirlanıyor ve yeniden ayar yapmak zorunda kalıyoruz yokmu bir çözümü?
  • gece 12'den sonra bir kadronuz var ise gelebilirim.
  • arkadaşlar son güncellemeden sonra oyunda şunu artık net bir şekilde farkettim onu sizlerle paylaşmak istiyorum. bence oyunda tek sorun özellikle kariyer modda bunu bariz bir şekilde gördüm. ligde mücadele veren takımlar sağlam mücadele veriyorlar hatta zaman zaman nefes aldırmıyorlar. yani marsilya ile psg deplasmanından 1 puan çıkarıp lider lille'i deplasmanda mağlup etme, gene nice gibi iyi bir kadroya sahip bir takımı mağlup etme başarısı gösterirken, bastia gibi son sıralardaki bir takıma evimde 4-0 mağlup olma, gene reims gibi güçsüz bir takıma mağlup olma gibi neticelerle karşılaştım. yani tamam olabilir böyle sonuçlar denilebilir ama mücadele bakımından denge tam oturtulamamış gibi sanki. ama son maçlarda tırmanışa geçtiğimde işin bir gerçeği. ayrıca oyunda norveç milli takımınıda çalıştırmaya başladım ve şu kadarını söylüyeyim 2 hazırlık maçında oldukça zevkli ve tempolu bir maçta danimarkayı 2-1 yenerken, fildişi sahiline son derece temposuz bir maçta 1-0 mağlup oldum ve bu milli maçlarda farkettiğim nokta simülasyon ve gerçekçilik havası hakim. son olarak şunu söylemek istiyorum oyunda momentum abartıldığı kadar kesinlikle etken değil en azından kariyer modda. yani hiçbir maça şöyle net olarak momentum yüzünden kazandım, yada kaybettim, yada topa vurmadı, adam topu sektirdi gibi bir durumla hiçbirşekilde karşılaşmadım. işte tek sorun rakipler arası güç dengesi pek göze çarpmıyor. birde en ideal kamera açısında dahi (tele kamera) bazı stadlar uzak geliyor buda oyunumu etkiliyor ister istemez özellikle savunma yapma konusunda...

• Arkadaşlar selamün aleyküm herkese yardımınıza ihtiyacım var. Benim Ps4 üm var fifa 16 da birkaç kere başka hesaplar açtım ultimate teamde . Bu bi sorun oluşturdu çünkü 7850 pointsimin olduğu hesaba giremiyorum limite ulaştınız diyor elim kolum bağlandı hiçbir şey yapamıyorum başka bi yakınımdada ps4 yok şuan yardım edin bunu Nasıl halledebilirim bi çözümü olması lazım şimdiden teşekkürler .lütfen bir çözümü vardır yardım edin ultimate team oynayamıyorum

• Arkadaşlar yardım edin mutlaka bilen biri vardır elim kolum bağlı duruyorum öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim-190496

Arkadaşlar yardım edin mutlaka bilen biri vardır elim kolum bağlı duruyorum öyle

Ps4'teki Hesaplardan birini sil deaktif olsun, güncellemeye hesap limiti arttı demişlerdi ama artmamışta olabilir

Artmadıysa başka ps4'ten biri aktif edecek sonra kendi ps4'ünden açıcan başka çare yok

• beyler fifa 17 de ptt ligi olması için anket yapmıslar destek verelim http://www.fifplay.com/fifa17-leagues-vote/
  • 
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.