Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

Kimse kirmizi kart goren oyuncunun birden ortadan kaybolmasindan bahsetmiyor veya ps4 de ekran boyutunun yanlis ayarlanmasindan kimine gore bunlar basit hatalar ama goze carpiyor birde dilimizi ekleseler baska birsey istemem

Ayrıca Scoreboard takım hatası ++
  • Fifa ultimate bildigin cocuk oyunu. Adaletsizlik diz boyu tanamen para tuzagi. Kanser etti bu momentum beni. Su 2k da ne inatciymis bi futbol oyununa el atmadilar. Bu sefer cok kararliyim bu sene pes 16 yi denicem. Tek istefigim momentumsuz online. Momentuma care bulacaklarina gidip kadinlari eklemisler. Hey Allah im ya. Su ea dan harbi iyice nefret ettim bu sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyrtk -- 14 Haziran 2015; 23:05:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 Saat sonra E3'de yeni haberler gündeme gelecek.

https://www.easports.com/fifa/buy/US
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyrtk

Fifa ultimate bildigin cocuk oyunu. Adaletsizlik diz boyu tanamen para tuzagi. Kanser etti bu momentum beni. Su 2k da ne inatciymis bi futbol oyununa el atmadilar. Bu sefer cok kararliyim bu sene pes 16 yi denicem. Tek istefigim momentumsuz online. Momentuma care bulacaklarina gidip kadinlari eklemisler. Hey Allah im ya. Su ea dan harbi iyice nefret ettim bu sene

dün biraz online season biraz da ut oynayayım dedim momentumu iliklerime kadar hissettim.. online seasonta herif emenike yi aldı yardırma için bende c.palace ta oynayan appiah diye 90 pace li forvet aldım ona inat yardırmaya.. sonuç emenike 2-3 appiah .. zerre zevk yok oyunda.. demoları denemeden pes 2016 veya fifa 16 ya karar vermeyecem demiştim ama kesin kararım pes olacak bu sene.. 16 haziranda pesin full gameplayi yayınlanacakmış .. zaten 15 in oynanışı güzeldi pes te 16 yı daha da geliştirmişler .. fifa benim için bitti artık

• quote:

Orijinalden alıntı: tyrtk

Fifa ultimate bildigin cocuk oyunu. Adaletsizlik diz boyu tanamen para tuzagi. Kanser etti bu momentum beni. Su 2k da ne inatciymis bi futbol oyununa el atmadilar. Bu sefer cok kararliyim bu sene pes 16 yi denicem. Tek istefigim momentumsuz online. Momentuma care bulacaklarina gidip kadinlari eklemisler. Hey Allah im ya. Su ea dan harbi iyice nefret ettim bu sene

her sorunu hallettiler de, sıra kadınlara geldi...
  • Bana kalırsa pes yine yerinde saymaya dvam edecek ve benim gibi "napalım piyasa da adam gibi futbol oyunu yok" diyip mecburen fifa ya saracak oyun severleri yine fifa ya hücum edecek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Pesin yerinde saydığını düşünmüyorum.2014 te berbat bir oyun çıkarmalarına rağmen bir sonraki seride oynanabilirliği esnek ve gerçekçi hale getirdiler.Elbette hala birçok eksiği var oyunun ama en azından yavaşta olsa bir ilerleme var.EA ise rehavete kapılmış durumda.Rakipsiz olduklarını düşündükeri için oyuna fazla birşey katmıyorlar.Fifa 15 görsel anlamda ve animasyon anlamında birçok yenilik getirdi.Ancak oynanabilirlik açısından oyun geriledi ve simulasyondan arcade e geçiş yaptı adeta.
  • Pre order ların fiyatları neden okadar uçuk. 260 tl den başlıyor. Çıktığı zamandamı aynı fiyat olucak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam yeni video gelicekmiş. 9pm UK yazılmış bizde 23:00. "First gameplay" tabiri var. Sanırım son 2 senedir yaptıkları gibi oyun içi replay'ler ile yenilikleri gösteren pozisyonlar izlettiricekler.
  • ben de görünce şok oldum. normal pre order 269 tl.
  • 269 tl nedir pes i ön sipariş veriyorum hemen video beklemeye gerek kalmadı fifa 16 nın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

ben de görünce şok oldum. normal pre order 269 tl.

Normal surum 269 ise ultimate surum 300 uzeridir. TR PSN'den Fifa alan olmaz heralde

• Ouvv mesajım eksi yağmurunua tutulmuş :) şüphem yok ki o eksileyenlerin bir çoğu "pes de oyunmu beah" diyi fifayı momentumlu vb sinir bozucu eksileriyle alıp çatır çatır sömürcekler :) ha ultimate team de de okul harçlıklarıyla bile pack açacak forumdaşlar da vardır şüphem yok :)))

• Merhaba arkadaşlar,

FIFA 16 Official E3 Gameplay Trailer - PS4

İyi seyirler.

1,34'e dikkat.
  • Koy 2 stad koy aynı oyunu nasılsa alıyo herkes

• Kadınlarla dövmeler dışında 15'den farklı birşey yok gibi oynanabilirliği denemeden bilemeyiz
  • Degisen bir sey yok gibi ama fifayi yapanlara gore yeni ozelikler gelecekmis.

https://www.easports.com/fifa/features

• Grafik Anlamında aman aman bir değişiklik fark etmedim. Oynana bilirlik konusunda da demo çıkana kadar ne konuşsak boş olur.
    Ne yalan söyleyeyim EA sports kadınlar ligi ekleyerek oyuncuların ağzına bir parmak bal çalmaktan öteye gitmeyecek diye düşünüyorum. Umarım yanılırım...
    Bu arada 1:34 dikkat etmemiz gereken şey nedir ? ben farklı bir şey göremedim
  • Defans sisteminin genel olarak elden geçirilmesine çok sevindim. Zira Fifa 15 de defans namına bir şey yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.