Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun hesabıma direk eklendi, bir sıkıntı yok. Henüz oynamadım ancak kütüphanemde normal olarak duruyor.
  • Sen xbox gamepad diyenlere bakma,ben 2 defa üst üste aldım ve sadece FİFA için kullandım ama 2 si de çok kısa sürede bozuldu. Logitech f710 a atari kolu diyenler zaten bu söylemi ile hiçbişey bilmediklerini gösteriyorlar. Logitech gamepadi bayağıdır kullanıyorum herhangi bir sorun ve deformasyon yaşamadım.Ben burada marka fanatikliği yapmıyorum sadece deneyimlerimi paylaşıyorum yardımcı olması açısından ,sonuçta tercih yine senin olacak kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 001ATB

Sen xbox gamepad diyenlere bakma,ben 2 defa üst üste aldım ve sadece FİFA için kullandım ama 2 si de çok kısa sürede bozuldu. Logitech f710 a atari kolu diyenler zaten bu söylemi ile hiçbişey bilmediklerini gösteriyorlar. Logitech gamepadi bayağıdır kullanıyorum herhangi bir sorun ve deformasyon yaşamadım.Ben burada marka fanatikliği yapmıyorum sadece deneyimlerimi paylaşıyorum yardımcı olması açısından ,sonuçta tercih yine senin olacak kardeşim.

hiçbir kolun fanatiği değilim,logitech kullanan bir çok arkadaşım var ve büyük çoğunluğu memnun değil,ben dahil xbox kolu kullanıp ta memnun olmayan çevremde 1 adet insan yok,sırf sol analogun sol yukarda yer almasına elin alışması fifada büyük bir kazanç,skilleri ve oyuncu kontrolüne çok daha rahat yapabiliyorsun,biri hakkında yorum yapmadan önce bilgi sahibi değilsen sallama boş yere sana laf sallanmadığı gibi.

dipnot: piyasada xbox kolunun çakması çok,çakma kol aldıysan 2 kere üst üste alma sorunu yaşamışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarda -- 15 Haziran 2016; 1:40:13 >

• hocam iki koluda kullandım. Xboxla logitechi karşılaştırmak saçma olur. Kalite farkı bariz var xbox'ta. Bütçen rahatsa git wireless controller al dersen ki daha uygun olsun logitech al. Kaç kez yere çaldım , yumrukladım maşallahı var aletin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aarda kullanıcısına yanıt
    Ben kullandığım kollar hakkında yorum yapıyorum.Arkadaşlarımın kullandığı kollar hakkında yorum yapmıyorum en azından.Ayrıca ben oyun koluna hep önem vermişimdir.Ve kaliteli bir çok markayı kullanmış birisiyimdir.Çakmasını bilmem ama kullandığım kollar orjinaldi. Yani sonuç olarak sensin kardeş he...
  • Değerli arkadaşlar. Gamepad konusunda açık ara dualshock 4 önde. Diğerleriyle kıyas dahi kabul etmez. Ne kadar hassas, analoglarının iyi ve seri tepki verdiğini kullananlar bilir.

Yıllarca kontorland, logitech f710 & xbox 360 kablosuz kullandım. Yakın zamanda ds4 e geçtim ve bunca yıl diğer gamepadlerle harcadığım zamana & pil masrafına üzüldüm. Aradaki kalite farkı çok bariz. Yeni gamepad alacak varsa, kaliteli birşey alıp uzun yıllar sorunsuz kullanmak istiyorsanız kesinlikle ds4ü tavsiye ederim. Hem kablolu hem kablosuz en ufak bir gecikme vb sıkıntısı olmadan rahatça kullanabiliyorsunuz.

Logitechin modelleri takoz gibi. Tetikleri aşırı sert, ergonomi yok çok büyük. Gecikme sorunları bariz oluyor. Xbox kontrolleri nispeten daha iyi ama onda da gecikme oluyor kablosuzunda. Ds4 almam uğraşamam derseniz en azından xbox one ya da 360 alın ama kesinlikle kablolu tavsiye ederim. Kablosuz kontrollerin sıkıntısını yıllardır yaşıyorum. Pil dayanmıyor meretlere. Pil masrafıyla ds3 ds4 gibi kaliteli gamepadlerden en az 2-3 tane alırdım son 5-6 yıl içinde.
    Unutmayın ki veriler en sağlıklı şekilde kabloyla iletilir. Mutlaka kablolu gamepad kullanmanızı öneririm özellikle fifa gibi oyunlarda, online modlarında gecikme sorununu en aza indirmek için.

• Ds4(6 ay) ve logitech (3-4 yıl) kullandım.Hala F710 kullanıyorum(deadzone kalibre ayarı yaptım) Eger ds4 kullanmasaydım logitech öven arkadaşa katilirdim.Fakat logitech ds4ten sonra çok yavan kalıyor.Zaten ergonomik de bulmuyorum.Fakat analog sticklerin yukarida olması sebebiyle Xbox kolu hep cekici gelmiştir.Kullanmak nasip olmadı.Xbox icin bir şey diyemem.Ozetle imkaniniz varsa ds4 veya Xbox.Olmazsa deadzone ayarları internetten araştırılıp manuel yapılmış f710.Default haliyle f710,konsol gamepadlerini tecrübe edenleri tatmin etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1913 -- 15 Haziran 2016; 4:21:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Değerli arkadaşlar. Gamepad konusunda açık ara dualshock 4 önde. Diğerleriyle kıyas dahi kabul etmez. Ne kadar hassas, analoglarının iyi ve seri tepki verdiğini kullananlar bilir.

Yıllarca kontorland, logitech f710 & xbox 360 kablosuz kullandım. Yakın zamanda ds4 e geçtim ve bunca yıl diğer gamepadlerle harcadığım zamana & pil masrafına üzüldüm. Aradaki kalite farkı çok bariz. Yeni gamepad alacak varsa, kaliteli birşey alıp uzun yıllar sorunsuz kullanmak istiyorsanız kesinlikle ds4ü tavsiye ederim. Hem kablolu hem kablosuz en ufak bir gecikme vb sıkıntısı olmadan rahatça kullanabiliyorsunuz.

Logitechin modelleri takoz gibi. Tetikleri aşırı sert, ergonomi yok çok büyük. Gecikme sorunları bariz oluyor. Xbox kontrolleri nispeten daha iyi ama onda da gecikme oluyor kablosuzunda. Ds4 almam uğraşamam derseniz en azından xbox one ya da 360 alın ama kesinlikle kablolu tavsiye ederim. Kablosuz kontrollerin sıkıntısını yıllardır yaşıyorum. Pil dayanmıyor meretlere. Pil masrafıyla ds3 ds4 gibi kaliteli gamepadlerden en az 2-3 tane alırdım son 5-6 yıl içinde.
    Unutmayın ki veriler en sağlıklı şekilde kabloyla iletilir. Mutlaka kablolu gamepad kullanmanızı öneririm özellikle fifa gibi oyunlarda, online modlarında gecikme sorununu en aza indirmek için.

katılıyorum,xbox360 kablolu kullanıyorum bende,ds4 almayı da düşünmüştüm zamanında acaba bu xboxtaki sol analogun sol yukarda olmasına alışabilirmiyim alışamazmıyım diyerek arada kalmıştım ama sonra almıstım,kablolu kol her zaman bir adım önde kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: 001ATB

Ben kullandığım kollar hakkında yorum yapıyorum.Arkadaşlarımın kullandığı kollar hakkında yorum yapmıyorum en azından.Ayrıca ben oyun koluna hep önem vermişimdir.Ve kaliteli bir çok markayı kullanmış birisiyimdir.Çakmasını bilmem ama kullandığım kollar orjinaldi. Yani sonuç olarak sensin kardeş he...

yazılanı tekrar okursun,ben deneyim paylaşmamış mıyım güzelce bir oku bakalım,diğer arkadaşların yorumlarını da okursun
  • Oyunu oynarken kolun yorulmasın istiyosan istediğimi rahatca yapabileyim diyosan ds4

Ha o kadar param yok, online da da pek iddalı değilim tamamen zevk yapcam akşamları 2 maç atcam diyosan f310 bile yeter sana.

2 yıl f710 kullandım, 4-5 ayda f310 kullandım, eşekle atı kıyaslamaya gerek yok, yukarda dediğim gibi 2 maç yapıp zevk yapcaksan bu kollarda yeterli, yok arkadaş ben online da kendimi geliştirip iddalıyım turnuvalara katılıcam diyosan ds4 or x1.

• Bende ds3 kullanıyorum bozulsa yine ds3 kullanırım bulursam herhalde, zira ilk ps1 den beri bu gamepad artık alışkanlık oldu neredeyse 17 senedir. Ds4 pahalı olmasa onu da düşünebilirdim. Son fiyat durumu nedir bilmiyorum fakat şunu söyleyeyim logitech f310 denen bir gamepad vardı ben kesinlikle onu hiçbir şekilde tavsiye etmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunu dün aldım hiç bir online moda girilmiyo fut kadro güncelleştirmesi indirilirken hata oluştu diyor bide error syngic cloud gibi bi hata daha çıkıyo sorun nedir arkadaşlar çok canım sıkıldı ya
  • keles1234 kullanıcısına yanıt
    kardesim bosa yazma burdakı bi kac arkadas sağolsun onlar hariç herkes kendı derdınde umursayan olmuyo genelde
  • Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
    bu saatten sonra fifa 16 almak mantıklı mıdır? yoksa 17 yi erken sipariş verip beklemelimiyim.
    fifa 16 alırsam ne kadar süre oynarım online bulurum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KharKhad

Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
    bu saatten sonra fifa 16 almak mantıklı mıdır? yoksa 17 yi erken sipariş verip beklemelimiyim.
    fifa 16 alırsam ne kadar süre oynarım online bulurum ?

18 çıksa bile gene rakip bulursun online ama sonuçta %85 lik bir kısım fifa 17 çıkınca 17ye geçicek, oyunun ömrü 2 ay falan yani ondan sonra ölmez ama 17 alcaksan daha 16 almanın mantığı yok bu saatten sonra
  • KharKhad K kullanıcısına yanıt
    Fifa 16 şu an pc için indirimde bu fiyattan daha da aşağı düşmez.Alınacaksa tam zamanı.Lakin oyunu almanı önerir miyim?Hayır. Online oyunlar komple hileci dolu ve hiçbir şekilde oynayamıyorsun.Fifa 17 için ise acele etme,yeni oyun motoru grafikleri geliştirebilir,görsel olarak geliştiğini görebiliriz ama oynanabilirlik kalitesi ne düzeyde olur bilinmez.Ben fifa 16 ya para verdiğime pişmanım.Bir daha fifaya para vermem diyordum ama yeni oyunun oyun motoru değiştiği için kalitesine göre alıp almamaya karar vereceğim.

Konami de PES 2014 te yeni oyun motoruna geçti.Ondan sonra PES fanları bile oyunu oynamayı bıraktı. Yeni oyun motoruna adapte edemediler oyunu ve pes o eski oynanabilirliğini de kaybetti.O yüzden Fifa 17 yi de görmeden konuşmak ve satın almak yanlış olur.
  • FUT da bolca hileci olduğu doğrudur ancak Fifa FUT dan ibaret de değil. Sezon gayet sağlıklı. Hileciye rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Oyunu oynarken kolun yorulmasın istiyosan istediğimi rahatca yapabileyim diyosan ds4

Ha o kadar param yok, online da da pek iddalı değilim tamamen zevk yapcam akşamları 2 maç atcam diyosan f310 bile yeter sana.

2 yıl f710 kullandım, 4-5 ayda f310 kullandım, eşekle atı kıyaslamaya gerek yok, yukarda dediğim gibi 2 maç yapıp zevk yapcaksan bu kollarda yeterli, yok arkadaş ben online da kendimi geliştirip iddalıyım turnuvalara katılıcam diyosan ds4 or x1.

Görgüsüzlük gibi olacak ama tek masada tüm platformlar var ve ben sadece fifa oynuyorum,en net şekilde söyleyebilirim ki DS4 piyasadaki bütün joypadlarden daha iyi, X1 iyi gibi duruyor ama butonları sorunlu ve acayip gecikme var , triggerlar iyi ama butonlar olmamış. F710 nedir arkadaş demiycem 2 sene kullandım eger analogla oynamıyorsanız F710 da iş yapar.X360 la analoğa alışınca logitech benim için bitti tabi, birde ülkemize gelmeyen çok müthiş cihazlar var lakin ortalığı bulandırmaya gerek yok.Steam controllerı denemek istiyorum ama şu an için fiyat pahalı.

1-Ds4
    2-X360
    3-DS3
    4-X1
    5-Rumble Pad
    6-F710

• Arkadaşlar her 2-3 maçta bir benim klavye ayarları bozuluyor. birden oyuncular hareket yapmaya başlıyor her top ayaklarına geldiğinde. Ayaklarından açıyorlar falan. Ve oyunu kapatıp açmadan da düzelmiyor. Sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Aynen o fiyatta ancak Origin'de şu an indirimler var. Meksika mağazasında 13.49$ , chat'ten de %15 indirim kodu ile 11.46$'a almanız mümkün. Şimdi aldım ben.

ben pc için originden almak istiyorum şuan 20euro 66tlye felan geliyor daha uygun nasıl alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.