Şimdi Ara

FIFA 16 DRAFT GELİYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu modda amaç ne acaba? değişik birşeye benziyor ama videodan tam çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoleite736

Bu modda amaç ne acaba? değişik birşeye benziyor ama videodan tam çözemedim

Rastgele takım oluşturup 2v2 atmak gibi birşey anladım ama
  • Bir yerde okudum tekli de oynanabiliyomuş, ama chemistry falanda var gördüğüm kadarıyla, tam olarak amacı nedir modun pek detay vermemişler...

Edit ; bu arada sen cs go forumunda genel konulara yardım eden arkadaş değilmisin hocam? Seni buralarda görmek ne güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 5 Ağustos 2015; 14:39:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende güzel olur istedğimiz karmayı chemistiride varsa genel olarak lig karmaları ile vs atacaksak bence çok keyifli
  • Güzel olabilir kesinlikle hocam, bakalım ilerleyen günlerde daha detaylı bilgiler gelir
  • inş hocam çok keyif veren bir mod olacaĞINA EMİNİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke detaylı bilgi verseler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • taktikten oyuncu eklemeye geldiğinde rastgele herhalde ülkelerden oyuncu koyuyor önüne. Ya en iyileri koyuyor yada kadro gücüne göre dengeliyor olabilir. Mesela kadroda Messi varsa arkada daha düşük bi oyuncu oynar gibi.
  • Tam aradığım mod herkese sıfırdan kadro vermesi çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FUT'taki karşındakini oyundan düşürüp galip gelme hilesi devam ederse FUT Draft işkenceye dönüşür.
  • 11 mevkide de sana 5 adet oyuncu sunucak,bunlardan istediğini sen seçiceksin,ya chemistry dert etmeden seçiceksin ya da kafana gore takılmıyorum ben bu chemistrye diyip oyuncuları seçiceksin,sonraki kısımla ilgili detaylı bir bilgi yok,4 adet aşama oldugu söyleniyor 4 galibiyetden sonrası için neler olur neler biter herhangi birşey yazmıyor şuan,detayşar yakında cıkar iyice
  • FUT Draft güzel bir yeniliğe benziyor
  • bugter kullanıcısına yanıt
    Dostum draft gameplay videosu :https://www.youtube.com/watch?t=12&v=8YG85cD3jtA

İlk mesaja eklermisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.