Şimdi Ara

Fifa 12 Slider ve Settings Tavsiyelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar verceğim ayarları yapın ve oyunu birde bu şekilde oynayın demek istediğimi anliycaksınız..Bildiğiniz Futbol maçı izliyo gibi olcaksınız..Şimdiden söyliyim zevkler renkler tartışılmaz ne bu filan demeyin işi bilen anlar zaten..Buyrun ayarlar

Öncelikle sliderları ayarların

User Game Customisation

Sprint Speed – 52
    Acceleration – 50
    Shot Error – 50
    Pass Error – 55
    Shot Speed – 50
    Pass Speed – 54
    Injury Frequency – 75
    Injury Severity – 60
    Goalkeeper Ability – 50
    Positioning: Marking – 60
    Positioning: Run Frequency – 80
    Positioning: Line Height – 45
    Positioning: Line Length – 40
    Positioning: Line Width – 54
    Positioning: Fullbacks – 57
    Power Bar – 50 (Ya da tuşa basma sürenize göre kendiniz ayarlayın)

CPU Game Customisation

Sprint Speed – 52
    Acceleration – 50
    Shot Error – 60
    Pass Error – 60
    Shot Speed – 50
    Pass Speed – 54
    Injury Frequency – 75
    Injury Severity – 60
    Goalkeeper Ability – 50
    Positioning: Marking – 55
    Positioning: Run Frequency – 80
    Positioning: Line Height – 45
    Positioning: Line Length – 40
    Positioning: Line Width – 54
    Positioning: Fullbacks – 57

Oyunun hızını kesinlikle SLOW yapın...

Bunları yaptıktan sonra kamera ayarlarınıda dediğim şekilde yapın

Single Player camera : Co-op

Camera height : 16

Camera Zoom : 5

Tabi isteğe göre değişikta yapabilirsiniz ama bu şelide bende çok iyi oluyor..
    Oyun zamanını uzun tutmanın zevk alma bakımında daha iyi olcaktır..

Hadi iyi eğlenceler artık gerçek bir futbol simülasyonuna sahipsiniz..Barça manyak pas yapıyo zaten bu ayarlarla çok paslı oynamanız gerekiyo...Uzaktan manyak ötesi goller izleyebilirsiniz Hatta attığınız güzel golleri paylaşın izleyelim Birşey daha ekliycem kafa gollerine dikkat çok güzel oluyolar :))

Bu arada origin id : '' Black_Hawk_Gs '' iddialı oyuncuları bekliyorum ekleyin maç yapalım ama eklemeden önce pm atarsanız sevinirim..
    iyi eğlenceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 25 Aralık 2011; 21:10:23 >

• oyunun hızını nerden değiştiriyoruz yeni aldım oyunu birde bu top kapma işlemi nasıl anlamadım pek logitech rumblepad 2 kullanıyorum gamepad olarak yardımcı olurmusun yeni defans sistemini nasıl çözebilirim ?

Battlelog: ChT_33

İntel Core İ5 750 2.66ghz Turboboost 3.00ghz, Gskill 8gb 1333mhz ddr3 ram, Gıgabyte p55 ud3l, Sapphire HD5770 1GB 128bit ekran kartı, Coolermaster CM690, Cooler master 650W PSU
  • bu dediğin ayarlar online maçlarda geçmiyor yalnız :)

Orijinalden alıntı: m@vibereli

oyunun hızını nerden değiştiriyoruz yeni aldım oyunu birde bu top kapma işlemi nasıl anlamadım pek logitech rumblepad 2 kullanıyorum gamepad olarak yardımcı olurmusun yeni defans sistemini nasıl çözebilirim ?

defans için pas tuşuna basılı tutuyosun adamı takib ediyo böylece senin adamın..Fırsatını buluncada şut tuşuna basıyosun ( veya sen hangi tuşa ayarladıysan ) topa hamle yapıyo ve kazanıyo veya orta açma tuşu ile kayıyosun topa veya yine pas tuşuna basılı tutunca o otomatik alıyo topu arkadaki tuşta üstte olan r1 mi l1 mi bilmiyom her joystikte ve ayarda değişik ona ve pasa basılı tutuncada iki kişi press yapıyor ve topu kapıyo benim bildiğim defans böyle unutmadan söyliyim controller ayarlarından defans sistemini legacy yaptın mı da eski tip defans yani tek tuşla direk top kapma moduna geçebilirsin ancak tactical defans modu yani şuan oynadığın mod alışınca daha zevkli ;)
    Kolay gele..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 23 Aralık 2011; 0:15:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ustoo

bu dediğin ayarlar online maçlarda geçmiyor yalnız :)

Kardeş online da geçmiyo doğru söylüyosun ancak ben zaten bu ayarları online için söylememiştim
    Kardeşimle veya arkadaşlarımla bu ayarlarda maç yapıyoz manyak zevkli oluyo ayrıca single modlarda da çok zevkli oluyo ve bilgisayar da bu ayarlara çok fena adapte olabiliyo maçlar gerçek gibi oluyo..Tabi alışma süresi önemli alışıncaya kadar her oyun biraz zevksiz gelebilir önemli olan alıştıktan sonraki fikirlerin ;) Ben dene derim..
    Kolay gele..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnttn

ben hemen deneyeceğim, fifa 11 in hızından fifa 12 ye adapte olamadım hala , umarım bu ayarlarla kaptırırım iyice

inşallah hoşuna gider ben çok eğleniyorum böyle :) gerçekçilik payı artıyor gol atınca manyak seviniyorum
    ama yazdıklarımın hepsini eksiksiz yapmalısın ;)

Bu arada sonuçlarıda bizimle paylaşırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 23 Aralık 2011; 3:08:16 >

Orijinalden alıntı: ozgur0785

quote:

ben hemen deneyeceğim, fifa 11 in hızından fifa 12 ye adapte olamadım hala , umarım bu ayarlarla kaptırırım iyice

inşallah hoşuna gider ben çok eğleniyorum böyle :) gerçekçilik payı artıyor gol atınca manyak seviniyorum

oldukça güzel oldu, sanki fifa 12 değil başka bir oyun oynadım, çok teşekkür ederim ayarlar için, bu ayarlaı sen mi buldun yoksa bir yerlerden görüp üzerine mi çalıştın :) şaka şaka güzel olmuş herkese tavsiye ederim

şimdiye kdar hep tele camera da oynamıştım co op hiç oynamamıştım, o bile çok etkili oldu tüm sahayı görmem açısından

bu arada sakatlık ayarlarını 70 60 a falan indirdim cok sakatlık oluyordu cünki, 3-4 maç denedim her birinde en az 2 sakatlık oldu, oyundan cıktılar

ayrıca elle oynamaları kaldırdım, salak saçma penaltılar oluyor çünki

fifa 11 kadar zevk almayı beceremesem de eski halinden daha güzel şimdi oyun (bir de geçen gün süper lig yamasını ekledim, daha bi güzel oldu)

• quote:

Orijinalden alıntı: tyfn85

hocam elinize sağlık çok hoşuma gitti topun hareket fiziği daha gerçekçi oldu oyun daha bi zevkli hale geldi ben zaten online olayını pek sevmem

rica ederim ne demek ne mutlu yardımcı olabildiysem ..

quote:

quote:

oldukça güzel oldu, sanki fifa 12 değil başka bir oyun oynadım, çok teşekkür ederim ayarlar için, bu ayarlaı sen mi buldun yoksa bir yerlerden görüp üzerine mi çalıştın :) şaka şaka güzel olmuş herkese tavsiye ederim

şimdiye kdar hep tele camera da oynamıştım co op hiç oynamamıştım, o bile çok etkili oldu tüm sahayı görmem açısından

bu arada sakatlık ayarlarını 70 60 a falan indirdim cok sakatlık oluyordu cünki, 3-4 maç denedim her birinde en az 2 sakatlık oldu, oyundan cıktılar

fifa 11 kadar zevk almayı beceremesem de eski halinden daha güzel şimdi oyun (bir de geçen gün süper lig yamasını ekledim, daha bi güzel oldu)

OLayın aslını anlatiyim head to head season oynuyodum burda bazıları nasıl beceriyosa sliderları onlineda geçerli hale getirmişti sinir oluyodum bende slider ayarları yaptım biraz etkili oldu online da hemde ilginç ama oldu işte sonra divison 3 e geçtim bi baktım oyunun fizik kuralları değişmiş baya hoşuma gitti bi ara internette slider araştırırken en gerçekçi youn sliderları yayınlandı diye bi şey bulmuştum..Bende hemen o sayfayı tekrar google dan aratıp buldum sliderları uyguladım baktım oyun aynen divison 3 teki seviyeye hatta daha güzel bi gerçekçilik fiziğine gelmiş..Ama bi sorun vardı kamera açısı hoşuma gitmiyodu hemen onu değiştirdim co op modu buldum ordan zoom filan ayarlarını yaptım ve oyunun hızını slow a getirdim sonrada oyuna aşık oldum Hikaye böyle ..
    Hatta bi ip ucu daha veriyim bilmem hoşuna gidermi ama şuan kamera zoom 0 da daha güzel görüntü elde ettim birde Galatasaray a kendimi oyuncu olarak koydum forvetim anliycağın manyak goller atıyorum hemde ben atıyorum çok zevkli :D:D:D:D

• quote:

quote:

quote:

quote:

OLayın aslını anlatiyim head to head season oynuyodum burda bazıları nasıl beceriyosa sliderları onlineda geçerli hale getirmişti sinir oluyodum bende slider ayarları yaptım biraz etkili oldu online da hemde ilginç ama oldu işte sonra divison 3 e geçtim bi baktım oyunun fizik kuralları değişmiş baya hoşuma gitti bi ara internette slider araştırırken en gerçekçi youn sliderları yayınlandı diye bi şey bulmuştum..Bende hemen o sayfayı tekrar google dan aratıp buldum sliderları uyguladım baktım oyun aynen divison 3 teki seviyeye hatta daha güzel bi gerçekçilik fiziğine gelmiş..Ama bi sorun vardı kamera açısı hoşuma gitmiyodu hemen onu değiştirdim co op modu buldum ordan zoom filan ayarlarını yaptım ve oyunun hızını slow a getirdim sonrada oyuna aşık oldum Hikaye böyle ..
    Hatta bi ip ucu daha veriyim bilmem hoşuna gidermi ama şuan kamera zoom 0 da daha güzel görüntü elde ettim birde Galatasaray a kendimi oyuncu olarak koydum forvetim anliycağın manyak goller atıyorum hemde ben atıyorum çok zevkli :D:D:D:D

zoom u sıfır da yaptım 10 da yaptım, devamlı deneme yaptım bir ara..zoom u 20 yaptım genelde, çünki laptop tan oynuyorum 15,6 " ekranda uzak taç çizgisi civarını rahat göremiyorum, ama yakın yapıca da güzelliği biraz kaçıyor, ortasını bulmaya calışıyorum, yakında bir hd ready tv alabilirim, hdmi ile bağlarsam ps3 gibi oynarım artık

ben genelde gerçeekçilik olayını kadrolar ve formalar da daha cok arıyorum, şu an kullandıgım yama süper, tamamen formalar kadrolar güncel süper lig yamasını da kurdum, artık hep bizim lig de oynuyorum

aslında bu oynu orjinal alacaktım, fifa 11 im orjinal ama çıktıgından beri fifa 12 tam sarmadıgı için kendi kendime takılıyorum, belki gamerender falan varsa oralarda online oynayabilirm ama bu son ayarlar cok zevkli oldu oyun ki dün gece saat 3 e kadar oynadım aralıksız, bilgisayarda 20 den fazla oyun olmasına ragmn sadece fifa12 oynadım :)))

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zoom u sıfır da yaptım 10 da yaptım, devamlı deneme yaptım bir ara..zoom u 20 yaptım genelde, çünki laptop tan oynuyorum 15,6 " ekranda uzak taç çizgisi civarını rahat göremiyorum, ama yakın yapıca da güzelliği biraz kaçıyor, ortasını bulmaya calışıyorum, yakında bir hd ready tv alabilirim, hdmi ile bağlarsam ps3 gibi oynarım artık

ben genelde gerçeekçilik olayını kadrolar ve formalar da daha cok arıyorum, şu an kullandıgım yama süper, tamamen formalar kadrolar güncel süper lig yamasını da kurdum, artık hep bizim lig de oynuyorum

aslında bu oynu orjinal alacaktım, fifa 11 im orjinal ama çıktıgından beri fifa 12 tam sarmadıgı için kendi kendime takılıyorum, belki gamerender falan varsa oralarda online oynayabilirm ama bu son ayarlar cok zevkli oldu oyun ki dün gece saat 3 e kadar oynadım aralıksız, bilgisayarda 20 den fazla oyun olmasına ragmn sadece fifa12 oynadım :)))

bende 106 lcd tv var ona bağlıyorum harika ötesi oluyor ;)

• ARKADAŞLAR YAKIN ZAMANDA KONUYU GÜNCELLİYCEM DAHA GERÇEKÇİ SLİDER AYARLARI PEŞİNDEYİM TAKİPTE KALIN
    şahsen ben hala fifa 11 gibi adamların ileriye koşu yapmasını tam sağlayamadım, pası atan yerinde kalıyor takım ileri çıkmıyor tam

deneyelim arkadaşlar tek tek, her denemeyle bir iki maç yapalım bulalım en güzelini
    şahsen ben hala fifa 11 gibi adamların ileriye koşu yapmasını tam sağlayamadım, pası atan yerinde kalıyor takım ileri çıkmıyor tam

valla bilader yabancı siteler slider kaynıyo en iyisini bulcam elbet vaktim oldukça bakıyorum umarım en güzelini buluruz çünkü her denemede bazı güzellikler keşfediyorum inş. en güzelini bulcazz sizde araştırın :))

Ayrıca acceleration ayarlarınında en düzgününü bulmaya çalışıyorum takip ediniz ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 25 Aralık 2011; 21:07:28 >

ARKADAŞLAR
    USER GAME CUST.
    Pass Speed = 55-56 55 te arada tam ulaşmıyo 56 da paslar tam yerini buluyo hangisi hoşunuza giderse bunuda deneyin...

Ayrıca acceleration ayarlarınında en düzgününü bulmaya çalışıyorum takip ediniz ....

iyi de o sadece hızı etkilemiyormu, ben dün önce hızı 70 yaptım çok hızlı oldu, 65 e getirdim daha iyi oldu,, ama yapayzekayı da aynı yapmak lazım garip oluyor çünki bizim paslar hızlı bilgisayarın yavaş :))

quote:

ARKADAŞLAR
    USER GAME CUST.
    Pass Speed = 55-56 55 te arada tam ulaşmıyo 56 da paslar tam yerini buluyo hangisi hoşunuza giderse bunuda deneyin...

iyi de o sadece hızı etkilemiyormu, ben dün önce hızı 70 yaptım çok hızlı oldu, 65 e getirdim daha iyi oldu,, ama yapayzekayı da aynı yapmak lazım garip oluyor çünki bizim paslar hızlı bilgisayarın yavaş :))

yok yok bak sen dediğim ayarda yap pasların artık yerini bulcak sende bilgisayarın attığı pasları atabilceksin hep adamlara takılıyo ya paslar o olmuyo artık bence öyle bi dene zaten 60 -70 lere getirdinmi suyu çıkar :) sen dediğim rakamlarla dene bi ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.