Şimdi Ara

FIFA 15 ULTIMATE TEAM WEB APP NE ZAMAN AÇILIR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • paketten ne çıkarsa şansına :) iyi oyuncuda çıkabilir ama çok zor tabi. ticaret yapıp takımını yavaştan oluşturmaya başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecyln

paketten ne çıkarsa şansına :) iyi oyuncuda çıkabilir ama çok zor tabi. ticaret yapıp takımını yavaştan oluşturmaya başla

Ama piyasanın en yüksek oldugu zaman oldugundan dolayı çok zor olacak.
  • Sadece origin üzerinden ön sipariş verip fifa 14ü olanlar mı kullanabilecek web app i ilk çıktığında arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssavur

Sadece origin üzerinden ön sipariş verip fifa 14ü olanlar mı kullanabilecek web app i ilk çıktığında arkadaşlar?

evet öncelikle fifa 14 sahibi olman gerekiyor ..onun dışında bildiğim kadarıyla origindeki kütüphanende ekli olması gerekiyor fifa 15 in web app ye girmek için..o da sadece originden alırsan hemen kütüphanene ekleniyor..örneğin sen playstoredan alırsan 25 eylülde sana bir kod gönderiyorlar ve o kodla oyunu kütüphanene eklemiş oluyorsun..zaten web app i oyunun çıkmasına bir hafta varken açmalarının sebebi origin üzerinden oyunu almayı teşvik etmek..ben zaten oyun playstoreda yokken originden sipariş vermiştim ve verdiğim anda hemen kütüphaneme eklendi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 11 Eylül 2014; 23:03:30 >
  • 17sinde açılıyormuş.
  • Teşekkür ederim hocam.
  • Merhaba,

Ben FUT13 ve FUT14'ü PC'de oynadım. FUT15'i ise XBOX ONE'da oynayacağım. Oyunu indirdim, açılmasını bekliyorum. 17'sinde açılacak olan FUT15 WebApp için ne yapmam lazım?

Teşekkürler,

Hicks

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Merhaba,

Ben FUT13 ve FUT14'ü PC'de oynadım. FUT15'i ise XBOX ONE'da oynayacağım. Oyunu indirdim, açılmasını bekliyorum. 17'sinde açılacak olan FUT15 WebApp için ne yapmam lazım?

Teşekkürler,

Hicks

Bişey yapmana gerek yok sanırım 17 sinde web de açılacaktır.
  • Beyler ben ps3te oynuyorum fifa 15'i.Origin hesap aldım bilgisayardan.Şimdi ne yapmam lazım.Bi yardım edebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.