Şimdi Ara

FIFA 15 ULTIMATE TEAM WEB APP NE ZAMAN AÇILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fut 15 web app ne zaman açılır resmi açıklama var mı acaba??

• 12 Eylül sanırım. Bu web app nedir tam olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal yarın dostum bu geceden hazırlıklara başlayın trade yapın para kasın yoksa oyun çıktığında zıbıldak gibi kalırsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutcanto

büyük ihtimal yarın dostum bu geceden hazırlıklara başlayın trade yapın para kasın yoksa oyun çıktığında zıbıldak gibi kalırsınız :)

beklenen açıklama geldi haftaya çarşamba açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 11 Eylül 2014; 13:55:01 >
  • her zamanki gibi sadece fifa14 e sahip olanlara açılcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

büyük ihtimal yarın dostum bu geceden hazırlıklara başlayın trade yapın para kasın yoksa oyun çıktığında zıbıldak gibi kalırsınız :)

beklenen açıklama geldi haftaya çarşamba açılıyor

ahahahhahahahh ulen sen varya

GÜLDÜRMEDİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Çesut Mevik- -- 11 Eylül 2014; 14:18:06 >
  • Geçen yıl nasıl olmuştu hatırlayamadım ayrıntılı bilen varmı ...bir hatırlatsanız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efkanen

Geçen yıl nasıl olmuştu hatırlayamadım ayrıntılı bilen varmı ...bir hatırlatsanız...

Geçen yıl da oyuna 10 gün kala falan açılmıştı. Starter pack vermişti içinden bi iyi oyuncu çıkmıştı gerisi tırttı. Bana kompany çıkmıştı mesela. Sonra oyun çıkana kadar daily gift vermişti her gün. Bunlar gold pack olabildiği gibi 5000 coins 250 coins silver pack vs de olabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 pm yazmışlarda bizim saatle acaba 11-12 e felan mı denk geliyor acaba biliyor musun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankurt21

quote:

Geçen yıl nasıl olmuştu hatırlayamadım ayrıntılı bilen varmı ...bir hatırlatsanız...

Geçen yıl da oyuna 10 gün kala falan açılmıştı. Starter pack vermişti içinden bi iyi oyuncu çıkmıştı gerisi tırttı. Bana kompany çıkmıştı mesela. Sonra oyun çıkana kadar daily gift vermişti her gün. Bunlar gold pack olabildiği gibi 5000 coins 250 coins silver pack vs de olabiliyor

daily gift veriyorlarsa süper olur ne gelse kardır en başta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 11 Eylül 2014; 14:31:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cankurt21

quote:

Evet teşekkür hatırladım...unutmuştum web app ın erken çıktıgını .Bir soru daha ozaman 14 kapanıyordu değil mi web de.
  • quote:

10 pm yazmışlarda bizim saatle acaba 11-12 e felan mı denk geliyor acaba biliyor musun hocam

kaynak ne dostum nerede 10pm yazıyor?
  • efkanen kullanıcısına yanıt
    aynen

• quote:

quote:

10 pm yazmışlarda bizim saatle acaba 11-12 e felan mı denk geliyor acaba biliyor musun hocam

kaynak ne dostum nerede 10pm yazıyor?

resmi facebook sayfasında hocam linkte şuhttps://www.facebook.com/FIFAUltimateTeam/photos/a.10150356070489759.371415.76974959758/10152723969949759/?type=1&relevant_count=1

• Cuma günü londra saatiyle 10da fifa 15 web appi hazırlamak için bakıma alacağız web appi diyor orada. 17snde açılacak

• cankurt21 kullanıcısına yanıt
    öyleyse inşallah 17 sinde 00:00 da açarlar çok bekletmez
  • ben oyunu araldan siparişle aldım kullanabilcekmiyim web app i
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_93_

ben oyunu araldan siparişle aldım kullanabilcekmiyim web app i

fifa 14 sahibiysen kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepimpact38

quote:

Orijinalden alıntı: emre_93_

ben oyunu araldan siparişle aldım kullanabilcekmiyim web app i

fifa 14 sahibiysen kullanabilirsin.

ben 14 sahibiyim ama öyle bir şart koymaları çok saçma..bence origin üzerinden ön sipariş veren herkese açmalılar web app yi fifa 14 ü olmasa bile
  • web app'ın erken açılması ne işimize yarayacak beyler ne yapmalıyız açıldığında?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.