Şimdi Ara

FIFA 15 loading kısmında donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
7.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fifa 15 PC'yi originden indirdim.Oyuna girdiğimde EA Sports yazısı yüklenirken takılmalar oluyor.EA Sports'tan sonra çıkan Arkaplanda Messi'nin olduğu START'a basıp yükleme kısmında donuyor.Belki 20 kere denedim loading yazısında sürekli yüklüyor.Daha oyunun menüsünü göremedim.

Sistemim:
    Nvidia Geforce GT540M 2gb(Directx 11.0)
    6 GB RAM
    Intel i5

Bütün interneti talan ettim,bir şey bulamadım.Ekran kartı update'ini ve her türlü update'i yaptım.

Oyunu yükledikten sonra oyuna giremiyordum .NET Framework hatası veriyordu.Şu video ile bu durumu çözdüm:http://www.youtube.com/watch?v=JmnrzmdfbJU

EA Sports yazısından sonra start or space kısmında space'e tıklıyorum,sürekli yükleniyor daha ilerisini göremedim.
    Bir çözüm yolu bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
    Teşekkürler

• Hocam işletim sisteminiz 64 bitmi?
  • Pardon hocam yazmayı unutmuşum Windows 7-64 bit
  • arkadaşlar yok mu yardım edebilecek biri
  • Bu sorunun çözümü nedir. bende de aynı hata var. loading yazıp donuyor... Win7-64b.
  • aynı sorun bende de var loading ekranında kalıyor oyun menüye geçemiyorum. sorunu çözebilen birisi var mı?
  • cevabı bulan var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Football Manager 20 fps problemi
    5 yıl önce açıldı
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    MAFİA 2 LOADİNG SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel bulan var mı cevap lütfen :/
  • aynı sorun bende de var, hayır bakacağım kasmıyorsa alacağım oyunu nedir bu menüye bile girememek

sistem
    i5-3210m
    7670m
    12 gb 1600 mhz ram
    5400 rpm 500 gb hdd
    768p 15.6 inç ekran

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunu çözebilen var mı?
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm. Başka başına gelen olursa;
    Kullanıcı Adı--Belgelerim--Fifa 15 içerisinde bulunan buttonDataSetup.ini dosyasını silin oyun hemen açılıyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarafeyn

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Başka başına gelen olursa;
    Kullanıcı Adı--Belgelerim--Fifa 15 içerisinde bulunan buttonDataSetup.ini dosyasını silin oyun hemen açılıyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Kardeşim o dosya yok buttındatasetup.ini
  • quote:

Orijinalden alıntı: gksn12

Merhaba,

Fifa 15 PC'yi originden indirdim.Oyuna girdiğimde EA Sports yazısı yüklenirken takılmalar oluyor.EA Sports'tan sonra çıkan Arkaplanda Messi'nin olduğu START'a basıp yükleme kısmında donuyor.Belki 20 kere denedim loading yazısında sürekli yüklüyor.Daha oyunun menüsünü göremedim.

Sistemim:
    Nvidia Geforce GT540M 2gb(Directx 11.0)
    6 GB RAM
    Intel i5

Bütün interneti talan ettim,bir şey bulamadım.Ekran kartı update'ini ve her türlü update'i yaptım.

Oyunu yükledikten sonra oyuna giremiyordum .NET Framework hatası veriyordu.Şu video ile bu durumu çözdüm:http://www.youtube.com/watch?v=JmnrzmdfbJU

EA Sports yazısından sonra start or space kısmında space'e tıklıyorum,sürekli yükleniyor daha ilerisini göremedim.
    Bir çözüm yolu bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
    Teşekkürler

KARDEŞİM sorunu çözdünmü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.