Şimdi Ara

Fifa 15 internetimi bozan hacker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce çok ilginç birşey oldu.Seasons oynuyordum, dakika 80 küsur 3-2 öndeydim ve penaltı kullanacaktım.Adam belli ki çok sinirlendi, penaltıyı atmam ile internetin kopması bir oldu.Hiç donup da uzun süre bekletmedi.Hemen modeme baktım Adsl ve İnternet ışıkları yanmıyordu.Çok şaşırdım.Restart attım,modemi resetledim,pc yi yeninden başlattım,başka modem denedim hiçbiri ile düzelmedi.Sorun düzelt dediğimde "Birincil DNS ile iletişim kurulmuyor" yazıyordu.Airties ın programından düzelt dediğimde "ADSL fişini takın" yazıyordu.Halbuki takılı.İlk modemi tekrar taktım bu sefer geldi.Yaklaşık 10-15 dakikada oldu bunlar.Bunun TTnet ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.Tam ben penaltı golünü atar atmaz anında gitti ışıklar.Bu kadar tesadüf olamaz.Ağ saldırısı yapabilir mi böyle birisi? İnanın inanılmaz şaşkınım. Adamın nickini hatırlamıyorum,geçmişe baktığımda o adamla yaptığım maçı göstermiyor.Hadi internet kopmuş olsun, 0-3 yenilmiş olmam lazımdı.

• Ilk defa duyuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim tamamını okumadım ama aynı şey steamda cs go oynarken başıma geldi.

Adam beni tehdit etti şöyle şöyle özür dile falan bende dilemedim tamam sen kaşındın al o zaman dedi. Anında internetim gitti cs go patlayacak gibi oldu. Resmen şoka girdim Allah'tan modemi resleyince düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.