Bildirim
FIFA 15 için en düşük fiyat sistem tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tavsiye edilen PC sistem gereksinimleri:
İşletim sistemi: Windows 7, 64bit
İşlemci: Intel i5-2550K 3.4Ghz
RAM: 8GB
Boş disk alanı: 15.0 GB
Ekran kartı: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DirectX: 11.0
-------------------------------------------------------------
Minimum PC sistem gereksinimleri:
İşletim sistemi: Windows 7, 64bit
İşlemci: Intel Q6600 Core2 Quad 2.4Ghz
RAM: 4GB
Boş disk alanı: 15.0 GB
Ekran kartı: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0 -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: testerenecmi
quote:
Orijinalden alıntı: Devotion.
quote:
sadece fifa için olsada almışken yine bunlardan aşağısını almamak lazım bu saatten sonra
Usta i3 çift çekirdek o yüzden FİFA'da takılma yapmaz mı? çift çekirdek islemciler fifayı açarsa o zaman g3258 alayım
hocam g3258de tercih edebilirsin.iyi oc olan bir işlemci.o zaman da anakart iyi oc yapabilen modellerden tercih edersen iyi olur.
Hocam g3258 almak istiyorum ama tek oynayacağım oyun FIFA15 ve internette-yabancı forumlarda falan kullanıcılar çift çekirdekli işlemcilerinin çok takılmalar yaşattığını oyunun oynanmadığını anlatıyorlar.G3258'in kasma-donma falan yaratmadığını gorsem anında siparişi vericem ama
-
quote:
quote:
quote:
quote:
sadece fifa için olsada almışken yine bunlardan aşağısını almamak lazım bu saatten sonra
Usta i3 çift çekirdek o yüzden FİFA'da takılma yapmaz mı? çift çekirdek islemciler fifayı açarsa o zaman g3258 alayım
hocam g3258de tercih edebilirsin.iyi oc olan bir işlemci.o zaman da anakart iyi oc yapabilen modellerden tercih edersen iyi olur.
Hocam g3258 almak istiyorum ama tek oynayacağım oyun FIFA15 ve internette-yabancı forumlarda falan kullanıcılar çift çekirdekli işlemcilerinin çok takılmalar yaşattığını oyunun oynanmadığını anlatıyorlar.G3258'in kasma-donma falan yaratmadığını gorsem anında siparişi vericem ama
http://www.youtube.com/watch?v=c-No-hchznU
http://www.youtube.com/watch?v=UWG5Vp3iKAk
-
Hocam amacın sadece FIFA ise 350 TL te jtag li Xbox 360 veya ps 3 al daha mantıklı ve ucuz olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yaskoyaslay
Hocam amacın sadece FIFA ise 350 TL te jtag li Xbox 360 veya ps 3 al daha mantıklı ve ucuz olur.
Usta next-gen oynamak istiyorum çöp gibi grafiklerde oynamak istemiyorum ya
FX 6300
Msi 970 G43
Corsair Low Profile 4Gb Ram
Sapphire R7 265 Dual-X
Corsair Spec-01 Kasa (Psu Icinde)
WD Caviar Blue HDD
En ucuz yoldan duzgun oyun oynamak istiyorsan boyle olmali sadece fifa icin degil tabi
FX 6300
MSI 970A-G43
GSKILL 4 GB 1600 MHZ RAM
SAPPHIRE R7 260X
WD 1 TB HDD
THERMALTAKE VERSA II 500 W
AOC E2270Swn 21.5'' MONİTÖR
1920x1080 çözünürlük Tüm ayarlar full FIFA 15 kaç FPS alır?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yaskoyaslay
Usta next-gen oynamak istiyorum çöp gibi grafiklerde oynamak istemiyorum ya
Hocam grafikler doğal olarak 350 TL ile orantılı olacaktır ve yine tabii olarak 1000+ lira verince grafikler daha iyi olacaktır ama 300 tlye alacağınız performans çok iyi olacaktır
FPS değeleri için, işlemci ve ekran kartının incelemelerine bakman lazım, ancak her pc'de ya da sistem de diyelim alınan fps'ler farklı olur, ortalama olarak fikir verir orada ki değerler. -
quote:
FX 6300
MSI 970A-G43
GSKILL 4 GB 1600 MHZ RAM
SAPPHIRE R7 260X
WD 1 TB HDD
THERMALTAKE VERSA II 500 W
AOC E2270Swn 21.5'' MONİTÖR
1920x1080 çözünürlük Tüm ayarlar full FIFA 15 kaç FPS alır?
ekran kartını r7 265 yaparsan daha iyi olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X