Şimdi Ara

Fifa 15'den itibaren Co-Op dostum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,bu forumda tanistigim "Ottmn" nickli arkadas ile simdilerde dost halinde tam 3 seneyi doldurduk.

Herkes fifa'da co-op oynarken mumkun mertebe konusarak oynamayi tercih ederler fakat biz 4 sene boyunca 1 kez olsun sesli konusarak oyunu oynadigimizi hatirlamam.

Bir kez olsun

-pas ver
    -pas neden atmadin
    -neden sut cektin
    -neden orta acmadin
    -neden kayip da sari yada kirmizi kart yedirttin
    -neden calim atiyorsun pas atmak varken

Tarzinda bir defa olsun laf isitmedim ,soylemedim de.

Iki insan ancak bu kadar anlasabilir.Ben kendi kendime oynarken,kendimle bile bu sekilde anlasamazken ottmn dostum ile konusmadan , inanilmaz derecede anlasiyoruz.

Nerden orta yapacagini nereye atacagini ,ne zaman pas verip ne zaman calim atacagini (ayni sekilde kendisi de benim ne yapacagimi) cok iyi biliyorum.Duvar paslarimiz,paslasmalarimiz , adam kacirip defanstan ileriye attigimiz toplar birbirimizden emin olmanin verdigi guven ile ezbere attigimiz paslarin yerini bulmasi , attigimiz ve birbirimize yarattigimiz sut pozisyonlari inanin hepsini birlrstirdigimizde karsimiza kazanamadigimiz maclar bile olsa aldigimiz keyif bize yetiyor.

Hatta oyle ki bazi ataklarda adam alip kosmuyorum bile cunku neler olacagini biliyorum

4 senedir her fifayi cok samimi soyluyorum birlikte co-op oynayacagimizin heyecani ile aliyorum.Kendisi Fut'a daha duskun olsa da her seneki fifada ilk santramiz herzamanki gibi heyecanli oluyor.

Kendisiyle tanistigim icin cok mutluyum ,umarim gelecek fifalari birlikte oynamaya devam ederiz

Fifa 18 de suanda 210 galibiyet 37 beraberlik ve 87 maglubiyet ile oynamaya devam ediyoruz.Bayragimizi ilk 100 de ve aylik siralamada dalgalandirmaya devam ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 8 Mart 2018; 20:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.