Şimdi Ara

Fifa 15 %90 Türkçe Gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe olup olmaması önemli değil aslında belli başlı terimler var bunları fifa oynayan herkes biliyordur zaten ama izlenimlerim Fifa 15'in Türkçe çıkacağı yönünde.

-İlk önce Fifa World oyunu türkçe olarak çıktı, tamam ayrı bir oyun fakat buda önemliydi.
    -Ardından EA Sports Türkiye resmi topluluğu kuruldu sosyal medyada, twitter, facebook ve youtube'da türkçe haberler, türkçe videolar yayınlanmaya başladı.
    -Türkiye ligide eklenince içine bu olasılık biraz daha arttı.

Bundan 6-7 ay önce Fifa ve Ea sports ile ilgili resmi olarak bir haber dahi almadım. Bilmiyorum var mıydı acaba son zamanlarda sosyal medyayı sık takip ettiğimden mi öyle geliyor bilmiyorum ama bu kadar hazırlık üstüne Türkçe gelmeme ihtimali çok az. Bana göre %90 Türkçe olarak gelecek oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Türkçe olup olmaması önemli değil aslında belli başlı terimler var bunları fifa oynayan herkes biliyordur zaten ama izlenimlerim Fifa 15'in Türkçe çıkacağı yönünde.

-İlk önce Fifa World oyunu türkçe olarak çıktı, tamam ayrı bir oyun fakat buda önemliydi.
    -Ardından EA Sports Türkiye resmi topluluğu kuruldu sosyal medyada, twitter, facebook ve youtube'da türkçe haberler, türkçe videolar yayınlanmaya başladı.
    -Türkiye ligide eklenince içine bu olasılık biraz daha arttı.

Bundan 6-7 ay önce Fifa ve Ea sports ile ilgili resmi olarak bir haber dahi almadım. Bilmiyorum var mıydı acaba son zamanlarda sosyal medyayı sık takip ettiğimden mi öyle geliyor bilmiyorum ama bu kadar hazırlık üstüne Türkçe gelmeme ihtimali çok az. Bana göre %90 Türkçe olarak gelecek oyun.

türkçe gelirse şaşırmam ama ben ingilizce oynamaya devam ederim..eskiden beri ingilizce oynadığımız için türkçe olunca acayip oluyor..mesela lm yerine slo yazıyor..veya cam yerine oos yazıyor..fifa world de bir türlü alışamadım o mevkilere felan..hemen ingilizceye döndüm...gözüm öyle alıştığı için heralde acayip geliyor

• bence türkçe seçeneği olsaydı ea türkiye çoktan açıklardı. yıllardır istenen birşey.. en azından spiker olarak...(menüye ben de alışamayabilirim.)
  • menü ingilizce olmassa ben yadırgıyorum neden bilmiyorum ama ingilizce iyi şuan :)
  • 3 günde alışılır. Türkçe olması ulimate team modunda olmasa bile diğer modları düşünürsek çok büyük avantaj.
  • World turkce olmasi ihtimali cok arttirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum, Türkçe spiker ile ilgili bir çalışma yapıldı mı ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MGS 1 ve 2 türkçe yama isteği
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niye herkes türkçe istiyor anlamıyorum. hele bi fm faciası oldu

yıllarca CB diye alıştığımız adamlar oldu sana SPSLMSBS. şimdi pace'ye falanda alıştık hiç önemli değil benim için.
  • Aynen Tr olsada eng devam :D.Fm yi bile tr geleli bıraktım o günden beri fm oynamıyorum .+Çok içerik yapmışlar omrumu yıyor adeta neredeyse gercek zamanla 1 günde 1-2 maç zor atıyon tam takım oynıcan diye :D.Gerçi bu olay fifa da olmaz ama olsun tr çıksın isteyeni beğenen i mutlak vardır.
  • Kariyer ve menejerlik modları dışında Türkçe olmasının bir anlamı yok ki. Oyunun online modları varken de gidip single kariyer oynayanları da anlamıyorum o ayrı konu da Arkadaşların dediği gibi yıllardır alışmışız ingilizce isimlerine kaldı ki dil gerektirecek birşey yok ortada çoğu futbol terimi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.