Bildirim
fifa 14 xbox 360 gamepad sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
tuş ayarlarından değiştirmeyi denedinmi, bende ilk aldığımda lb-lt rb-rt tuşları farklıdı, soldaki analoglamı koşu yaptırmaya calısıyorsun mesela yoksa ortadaki yön tuslarıylamı ? tuş ayarlarında çözersin o işi hatta çözemezsen söyle oyuna girip benim tuş ayarlarının resmini çekebilirim dostum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzy.
tuş ayarlarından değiştirmeyi denedinmi, bende ilk aldığımda lb-lt rb-rt tuşları farklıdı, soldaki analoglamı koşu yaptırmaya calısıyorsun mesela yoksa ortadaki yön tuslarıylamı ? tuş ayarlarında çözersin o işi hatta çözemezsen söyle oyuna girip benim tuş ayarlarının resmini çekebilirim dostum.
tuş ayarları normal gözüküyor ama işlev görmüyor deli oldum tuş ayarlarını da değiştiremedim -
quote:
Orijinalden alıntı: gopgop
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzy.
tuş ayarlarından değiştirmeyi denedinmi, bende ilk aldığımda lb-lt rb-rt tuşları farklıdı, soldaki analoglamı koşu yaptırmaya calısıyorsun mesela yoksa ortadaki yön tuslarıylamı ? tuş ayarlarında çözersin o işi hatta çözemezsen söyle oyuna girip benim tuş ayarlarının resmini çekebilirim dostum.
tuş ayarları normal gözüküyor ama işlev görmüyor deli oldum tuş ayarlarını da değiştiremedim
tus ayarlarını değiştirmesini biliyorsun değilmi? mesela kısa pasa basım sonra lt ucgene felan basmıyorsunuz. kısa pas ıle uzun pasın yerlerını desgıster vs. seklidne değiştirebiliyorsunuz. bu sekilde yapıyorsun değilmi?
birde aygıt yöneticisidnen kaldırıp tekrar kurmayı dene..
-
Bende kullanıyorum ilk defa böyle bir sorunu görüyorum. Aygıtı, aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Öncesinde oyun içinde ayarları biraz kurcala istiyorsan. -
-
Merhaba arkadaslar. Bnde x360 gampead aldim hepsiburada uzerinden. Oyun içindeyken hizli koşma birden calismamaya başlıyor. Var midir bir çözümü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X