Şimdi Ara

fifa 14 xbox 360 gamepad sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bugun xbox 360 wireless controller for windows aldım cihazın kurulumunu falan yaptım ancak fifaya girince kontrolcü sapıtıyor lt tuşu çalışmıyor oyuncular koşu yapmıyor falan ama başka bi oyuna girince tüm tuşlar foksiyonlu çalışıyor bunun sebebi ne olabilir ?

• tuş ayarlarından değiştirmeyi denedinmi, bende ilk aldığımda lb-lt rb-rt tuşları farklıdı, soldaki analoglamı koşu yaptırmaya calısıyorsun mesela yoksa ortadaki yön tuslarıylamı ? tuş ayarlarında çözersin o işi hatta çözemezsen söyle oyuna girip benim tuş ayarlarının resmini çekebilirim dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzy.

tuş ayarlarından değiştirmeyi denedinmi, bende ilk aldığımda lb-lt rb-rt tuşları farklıdı, soldaki analoglamı koşu yaptırmaya calısıyorsun mesela yoksa ortadaki yön tuslarıylamı ? tuş ayarlarında çözersin o işi hatta çözemezsen söyle oyuna girip benim tuş ayarlarının resmini çekebilirim dostum.

tuş ayarları normal gözüküyor ama işlev görmüyor deli oldum tuş ayarlarını da değiştiremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzy.

tuş ayarlarından değiştirmeyi denedinmi, bende ilk aldığımda lb-lt rb-rt tuşları farklıdı, soldaki analoglamı koşu yaptırmaya calısıyorsun mesela yoksa ortadaki yön tuslarıylamı ? tuş ayarlarında çözersin o işi hatta çözemezsen söyle oyuna girip benim tuş ayarlarının resmini çekebilirim dostum.

tuş ayarları normal gözüküyor ama işlev görmüyor deli oldum tuş ayarlarını da değiştiremedim

tus ayarlarını değiştirmesini biliyorsun değilmi? mesela kısa pasa basım sonra lt ucgene felan basmıyorsunuz. kısa pas ıle uzun pasın yerlerını desgıster vs. seklidne değiştirebiliyorsunuz. bu sekilde yapıyorsun değilmi?

birde aygıt yöneticisidnen kaldırıp tekrar kurmayı dene..

• Bende kullanıyorum ilk defa böyle bir sorunu görüyorum. Aygıtı, aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Öncesinde oyun içinde ayarları biraz kurcala istiyorsan.
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    hepinize teşekkürler cevaplarınız için sorun koldaymış şöyle ki LT tuşuna basıp çektiğiniz an hala tuşa basıyormuşunuz fonksiyonu gösteriyormuş battlefield 4 de de denedim baktım sürkli nişan alıyor basıyorum çıkmıyor falan emulator kurunca fark ettim anca elimle düzeltmem gerekiyor yada bi kaç kere basmam gerekiyormuş iade edicem bakalım.

fifa 14 xbox 360 gamepad sorunu

• Merhaba arkadaslar. Bnde x360 gampead aldim hepsiburada uzerinden. Oyun içindeyken hizli koşma birden calismamaya başlıyor. Var midir bir çözümü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.