Şimdi Ara

FIFA 14 Wii gece modu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 14 oyanrken sadece stadyum seçimi yapabiliyoruz fakat ne mevsim ne de gece gündüz seçeneğini hiç bir şekilde bulamadım.. oyun sadece day-summer'dan mı ibaret??

• fifa nın herhangi bir versiyonuda olabilir.. wii versiyonu fifa'larda mevsim değiştirme gece gündüz değiştirme yok mu??
  • o kadar wii sahibi arasından bir tane fifa bile oynayan yok sanırım.. çünkü olsa idi yardımcı olurdu.. ben nasıl elimden geldiğince yardımcı oluyorsam
  • Fifa'nın oynanacağı platform wii değil de ondan dostum.
  • Aynalı Sazan kullanıcısına yanıt
    iyi ama pes wii'de gayet iyi, grafikler, mevsinler, gece gunduz vs.. ps3'teki ne kadar ozelligi varsa hepsi var wii versiyonda.. biraz arastırdım belliki fifa wii'yi sallamamıs, oyun cıkarmak icin cıkarmıs
  • Ben anlamıyorum zaten, üvey evlat muamelesi gösterecekseniz hiç çıkartmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynalı Sazan kullanıcısına yanıt
    aynen dostum.. adamlar resmen sallamamışlar oyunu, grafikler kötü, saha dümdüz yeşil, kamera açıları zayıf, bahsettiğim gibi gece gündüz modu bile yok (ilk başta ben bulamadım sandım).. ps2'deki fifa 08 çok çok daha iyi.. Wii'de dediğim gibi pes işi ciddiye almış.. onuda gamepad ile oynayacaksın, wiimote nunchakla olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 11 Şubat 2014; 17:55:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fifa 2011 antreman modu?????
    14 yıl önce açıldı
    Xbox one pes 21
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.