Bildirim
Fifa 14 ve Ps4
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PS4 e al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende şunu ekleyeyim soru olarak, PS3 Fifa 14 alırsak, Battlefield daki gibi 10$ 'a PS4 fifa alabilecek miyiz?? -
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
Bende şunu ekleyeyim soru olarak, PS3 Fifa 14 alırsak, Battlefield daki gibi 10$ 'a PS4 fifa alabilecek miyiz??
Aynısını bende merak ediyorum ama resmi bir açıklama yok henüz -
Arada 2 ay gibi bir süre var. Sabredebilirsen bekle derim. Bir oyuna iki kere yüksek bir meblağ ödemek bana mantıklı gelmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gfbekir
Arada 2 ay gibi bir süre var. Sabredebilirsen bekle derim. Bir oyuna iki kere yüksek bir meblağ ödemek bana mantıklı gelmiyor.
Aynen hocam ama ps3 oyunları ps4 de calısacak. Benim merak ettiğim oyunun ps4 için yapılmış olan extra grafik özelliği yada herhangi bir özelliği varmı ?
yani ps3 fifa ile ps4 fifa arasında fark varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: Borderliné
quote:
Aynen hocam ama ps3 oyunları ps4 de calısacak. Benim merak ettiğim oyunun ps4 için yapılmış olan extra grafik özelliği yada herhangi bir özelliği varmı ?
yani ps3 fifa ile ps4 fifa arasında fark varmı
Her yerde bas bas söylemeye çalışıyor herkes, öyle ps3 oyunları ps4 te çalışmayacak sakın yanılgıya düşmeyin, tamamen farklı bir oyun satın alıp oyarsınız fifa yı ayrıca, Gaikai denen siteden stream ile yani ps3 oyunları web oyunları gibi açılacak karşımıza öyle biz ps4 te oynayacağız onlarda bütün oyunlar değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
quote:
quote:
Her yerde bas bas söylemeye çalışıyor herkes, öyle ps3 oyunları ps4 te çalışmayacak sakın yanılgıya düşmeyin, tamamen farklı bir oyun satın alıp oyarsınız fifa yı ayrıca, Gaikai denen siteden stream ile yani ps3 oyunları web oyunları gibi açılacak karşımıza öyle biz ps4 te oynayacağız onlarda bütün oyunlar değil.
Bu yorumdan sonra bende internette baktımda yapımcı David Rutter'ın yazısına denk geldim.
O da ps3 ve ps4 fifa ları birbirinden farklı olacak demiş...
Pff 2 ay nasıl beklicem yaw..
-
FİFA'yı PS4'e saklamayı planlıyorum. :) -
quote:
quote:
olmazmı ps3 te ea sports un eski motoru ps4 te ignite motoru var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X