Şimdi Ara

Fifa 14 ve Ps4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bildiğiniz gibi fifa 14 bu ay sonuna çıkıyor. Kasım da da ps4 cıkıyor.
    Sizce fifa 14 için ps4 ü bekleyeyimmi ? ps4 ü kasım da çıkar çıkmaz kesin alacağım.
    Önerileriniz nelerdir ?

Fifa 14 ü alıp ps3 de takılmakmı. Yoksa ps4 ü bekleyip fifa 14 ü de öyle almak mı ?

Teşekkürler

• PS4 e al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şunu ekleyeyim soru olarak, PS3 Fifa 14 alırsak, Battlefield daki gibi 10$ 'a PS4 fifa alabilecek miyiz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Bende şunu ekleyeyim soru olarak, PS3 Fifa 14 alırsak, Battlefield daki gibi 10$ 'a PS4 fifa alabilecek miyiz??

Aynısını bende merak ediyorum ama resmi bir açıklama yok henüz
  • Arada 2 ay gibi bir süre var. Sabredebilirsen bekle derim. Bir oyuna iki kere yüksek bir meblağ ödemek bana mantıklı gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

Arada 2 ay gibi bir süre var. Sabredebilirsen bekle derim. Bir oyuna iki kere yüksek bir meblağ ödemek bana mantıklı gelmiyor.

Aynen hocam ama ps3 oyunları ps4 de calısacak. Benim merak ettiğim oyunun ps4 için yapılmış olan extra grafik özelliği yada herhangi bir özelliği varmı ?
    yani ps3 fifa ile ps4 fifa arasında fark varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

quote:

Arada 2 ay gibi bir süre var. Sabredebilirsen bekle derim. Bir oyuna iki kere yüksek bir meblağ ödemek bana mantıklı gelmiyor.

Aynen hocam ama ps3 oyunları ps4 de calısacak. Benim merak ettiğim oyunun ps4 için yapılmış olan extra grafik özelliği yada herhangi bir özelliği varmı ?

Her yerde bas bas söylemeye çalışıyor herkes, öyle ps3 oyunları ps4 te çalışmayacak sakın yanılgıya düşmeyin, tamamen farklı bir oyun satın alıp oyarsınız fifa yı ayrıca, Gaikai denen siteden stream ile yani ps3 oyunları web oyunları gibi açılacak karşımıza öyle biz ps4 te oynayacağız onlarda bütün oyunlar değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

quote:

Her yerde bas bas söylemeye çalışıyor herkes, öyle ps3 oyunları ps4 te çalışmayacak sakın yanılgıya düşmeyin, tamamen farklı bir oyun satın alıp oyarsınız fifa yı ayrıca, Gaikai denen siteden stream ile yani ps3 oyunları web oyunları gibi açılacak karşımıza öyle biz ps4 te oynayacağız onlarda bütün oyunlar değil.

Bu yorumdan sonra bende internette baktımda yapımcı David Rutter'ın yazısına denk geldim.
    O da ps3 ve ps4 fifa ları birbirinden farklı olacak demiş...
    Pff 2 ay nasıl beklicem yaw..

• FİFA'yı PS4'e saklamayı planlıyorum. :)
  • quote:

quote:

olmazmı ps3 te ea sports un eski motoru ps4 te ignite motoru var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.