Şimdi Ara

Fifa 14 Ultimate Team Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu tarz bir sorunlar karşılaşıyoruz yardımlarınızı bekliyorum.

Fifa 14 Ultimate Team Yardım

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kez FuT güv. sorusunu yanlış girmişiniz. EA Contact Us ile açtırmanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: R7GE

5 kez FuT güv. sorusunu yanlış girmişiniz. EA Contact Us ile açtırmanız lazım

hocam sağolun ilginiz için peki kolay açılıyor mu.? ortalama ne kadar sürede halledilir biraz daha bilgi verirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Play Maker

quote:

hocam sağolun ilginiz için peki kolay açılıyor mu.? ortalama ne kadar sürede halledilir biraz daha bilgi verirmisiniz ?

E-Postanıza onay kodu gönderecekler ya da origin güv. sorusunun cevabını isteyecekler. Hemen halledilecek bir iş ingilizceniz varsa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Play Maker

quote:

E-Postanıza onay kodu gönderecekler ya da origin güv. sorusunun cevabını isteyecekler. Hemen halledilecek bir iş ingilizceniz varsa

ingilizce biraz sıkıntı ama inşallah yapabiliriz sağolun tekrardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 16 PRO CLUB (PC ANA KONU)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok rahat halledebilirsiniz fakat hesabın sizin olduğunuza dair sorular sorulabilir, hesaptaki coins miktarı falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.