Merhabalar arkadaşlar 13.ekim günü epic den oyun almaya çalıştım ödeme hatası verdi Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another card or other payment methods Kredi kartını kontrol ettiğimde hata olmadığını gördüm başka kredi kartı denedim aynı hata tekrarladı. 3-4 denemeden sonra satın alıma kapattı sanırım hesabı.Daha sonra desteğe yazdım ilk canlı bağlana bildim 10 yıldır ilk kez lazım oldu ve bağlandım. Canlı destek 24 saat bekleyin sorun düzelir dedi ve bugün burayız konu açıyorum. Ayın 17 si oldu defalarca destek ekibi ile görüştüm ve her seferinde bankayı suçladı.Bankaya herhangi bir ödeme isteği gitmiyor ama kartlar sağlam steam de hepsini denedim alışveriş yapıyor. Gpay ödeme metodu ile ödemeyi havale yapıp oradan ödeme talebi açıyorum ve satın alıp gerçekleşiyor yani hesap alıma kapalı değil. Bu durum çok kıllandırınca 0 dan yeni bir epic hesabı açtım onda denedim gene aynı hata Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another card or other payment methods Farklı bir isim farklı bir kredi kartı ile de aynı sorun devam ediyor. Yakın zamanda ödeme problemi yaşayan var mı epic ile ilgili ? |
AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
|