Şimdi Ara

Fifa 14 kalecilik puan eksilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben fifa 14 ü indirdim kalecilik moduna girdim baya bir 2 3 tane kurtarış yaptıktan sonra puanım baya yükseldi(7.9) ardından top bizdeyken bir baktım ki puanım kendiliğinden 1 1 gidiyor daikikada bir ardından bi 10 dk sonra puanım tekrar 6 ya inmişti.hiçbi top gelmedi pas hatası falanda yapmadım durduk yere oldu.bunun bir çözümü yokmudur

• valla hiç çözümü yok bende kariyer de kaleci oynuyorum chelsea ya transfer oldum her şey iyi güzel fakat menajer benden 8.0 istiyor ama top gelmiyor. Takım iyi oynadığı zaman benden rating düşüyor ne yapacağımı ben de bilmiyorum.

Hatta bir maç 0 şutla bitti ve benim rating 4.0lara düştü. Bu performansımdan sonra bir de 90da defans kendi kalesine gol attı. Menajer beni takımdan çıkardı 3-5 maç sim ile geçtim sonra dedi ki sana bir şans daha veriyorum bunu iyi değerlendir. O maçta allahtan 8.1 le bitirdim de heralde tekrar takıma döndüm :)

Legendary de oynuyorum üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

valla hiç çözümü yok bende kariyer de kaleci oynuyorum chelsea ya transfer oldum her şey iyi güzel fakat menajer benden 8.0 istiyor ama top gelmiyor. Takım iyi oynadığı zaman benden rating düşüyor ne yapacağımı ben de bilmiyorum.

Hatta bir maç 0 şutla bitti ve benim rating 4.0lara düştü. Bu performansımdan sonra bir de 90da defans kendi kalesine gol attı. Menajer beni takımdan çıkardı 3-5 maç sim ile geçtim sonra dedi ki sana bir şans daha veriyorum bunu iyi değerlendir. O maçta allahtan 8.1 le bitirdim de heralde tekrar takıma döndüm :)

Legendary de oynuyorum üstelik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Venduss kullanıcısına yanıt
    bende top gelsin diye world classda oynuyorum bizimkilr 1 gol atıp kapanıyor top falanda gelmiyor golde yersen zaten kadrodan çıkıyorsun çok sinir bir durum ya
  • Venduss kullanıcısına yanıt
    bende top gelsin diye world classda oynuyorum bizimkilr 1 gol atıp kapanıyor top falanda gelmiyor golde yersen zaten kadrodan çıkıyorsun çok sinir bir durum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sithyus

sistemsel bir durum sanırım düzenlenmesi gerekiyor
  • kamooonee pro'ya dön fut hesabını hekır arkadaşlarıma hekletçem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 13 TAKTİK LAZIM !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.