Şimdi Ara

FİFA 14 GÖRÜNTÜ BOZUK YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
11.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu tarz pozisyonlar ++ pozisyon tekrarları sırasında böyle bi grafik hatası oluyor.

http://imgim.com/6797incin1289182.jpg

Onların dışında herşey normal .

http://imgim.com/6779incim8182529.jpg

Oyun sırasında ekran görüntüsü almaya çalıştım printscreen yaramadı telefonumla çekmek zorunda kaldım. ama herşey ortada. bilgisayarımda herşey güncel. grafik ayarları ge-force experience tarafından optimize edilmiş durumdadır. bilgisayarımın özellikleri imzamda yer alıyor.

edit: Oyun Origin den indirilmiştir. İndirme sırasında herhangi bi kesilme veya durdurulma söz konusu değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oraykt -- 28 Eylül 2013; 20:48:42 >

• up up up up up .. arkadaşlar hala çözemedim. hiç bi yerde yok bunun çözümü ya. kimsede karşılaşmamış daha... bi fikir felan yokmu

Orijinalden alıntı: oraykt

up up up up up .. arkadaşlar hala çözemedim. hiç bi yerde yok bunun çözümü ya. kimsede karşılaşmamış daha... bi fikir felan yokmu

Nvidia sanırım ekran kartın ? nvidia denetim masasına girip physx yapılandırmasına gel, "otomatik seç (tavsiye edilir)" i seç. sorunun düzelecektir.

Ayrıca Otomatik ti gt 750 M yaptım
    Turkiye'ye geri donmemek uzere ayrilmis bir developer
  • quote:

olmadı .

o zaman denetim masasına gir yine. Görüntü ön ayarları yapılandırmasında "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" i seç reset at öyle dene.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o nasıl olucak ? ben oyunu originden indirdim. repair işi nasıl olcak ? ..

Ayrıca Otomatik ti gt 750 M yaptım

oyuna sağ tıkla originde repair install
  • arkadaşlar oyunla alakalı bi problem değil. oyun klasörü içinde fifasetup da video xtlm dosyasında GT 750M yer almıyor. ayrıca oyunun video ayarlarında low ve very low da o hata gerçekleşmiyor. sanırım ekran kartıyla ilgili bi problem var. oyunu medium veya high yaptıgımda bu sorun baş gösteriyor. ne yapmalıyım sizce ?
  • Bu sorunlar yok bende fakat bendede menüde 5-10 saniye hiç bi işlem yapmadığımda birden ekran rengarenk olarak yanıp sönmeye başlıyor. Oyunu simge durumuna alıp tekrar tam ekrana alarak düzeltiyorum.
    Turkiye'ye geri donmemek uzere ayrilmis bir developer
  • Geforce Gt 650m ile aynı problemi yaşıyorum. Konu açıp soracaktım fakat bu konuyu takip edeyim. Geforce experiencedan optimize edilmesine rağmen hala aynı problem devam ediyor. Oyun esnasında bir problem yok, tekrarlarda veya kamera yaklaşınca ya da pause menude aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Çözüme ulaşamadım..

Sol Taraftan 3d Ayarlarının Yönetilmesini seç..

Sonra Program Ayarlarına tıkla..

Fifa 14 Seçip Atta bulunan ayar yerlerinden

FXAA bunu acık yap
    doku süzmesini kapalı yap..

kaydet sonra oyuna gir.. bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 30 Eylül 2013; 15:53:30 >

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucurta

Nvidia Denetim Masasını Aç...

Sol Taraftan 3d Ayarlarının Yönetilmesini seç..

Sonra Program Ayarlarına tıkla..

Fifa 14 Seçip Atta bulunan ayar yerlerinden

FXAA bunu acık yap
    doku süzmesini kapalı yap..

kaydet sonra oyuna gir.. bu kadar.

Cevap için teşekkürler.
    FXAA açık yapmayı başarabildim fakat doku süzmesi ile ilgili birden çok kısım var. Onu kapatmayı beceremedim ve sorunum devam ediyor.
    Doku süzme ile başlayan 4 farklı seçeneğim var, biraz daha açabilirsen eğer.
    Yardım için teşekkürler, net çözüme ulaşamadım fakat çok yaşanan bir problem olduğu için bir çözüme ulaşacaktır
  • Bilgisayarımdan kaynaklı bir arızaymış. bilgisayarımda imzamda yazdıgı gibi GT 750 M ekran kartı var. ben bu arızanın nedenini araştırmak için bilgisayar cı bi abime götürdüm. oda seri numarasına baktı bilgisayarın. Bu bilgisayarda Gt 750m ne arıyor dedi. hemen hızlıal.com u aradı ve ürünün değişimini talep etti. üründe normalde Gt 650m olması gerekiyormuş... Donanım arızası var aynı zamanda. bilgisayarda bulunması gereken gt 650m in dosyaları biosda mevcut fakat bilgisayarda gt750m oldugu için render dosyaları(3D) çakışıyor ve arıza bundan kaynaklanıyor. Silkraod da blom efek açtııgmdada görüntü gidiyordu meğerse bundanmış. detaylı bi oyunu kurcalama aşamasında farkettikki oyundaki gölgeler bu beyazlıgı yaratıyor. Yarın bilgisayarı gold bilgisayara gönderiyorum. ve yeni ürün gönderecekler. bilgisayarım yenilenmiş
    bilgisayar. yani daha önce bi kullanıcısı olmuş ve fabrika tarafından temin edilen gt 750m ekran kartı takılmış ve bana satılmış bir ürün. bunları söylediğimde hızlıaldaki teknikci adamın anlık karakter değişimini görmeniz lazımdı. hemen bana bi form açtı. yarın bilgisayarı gönderip bu sorunuda atlatmış olacagım.

• Arkadaşlar sorun 3 boyutta. bu arızayı 3 boyut yani render hatası olarak bulduk. ekran kartım render yapmadıgı için gölgeler dokular vs. bunları görmezden gelerek beyaz bir renk veriyor bu da böyle bi grafik kaymasına sebep oluyor. ben sorunun kaynagını buldum. çözümünü malesef belki arkadaşın dediğini yapsam düzelir ama bilgisayarı yarın göndereceğim için bilgisayardan yedeklemem gereken şeyler var. Bu arada bilgisayarı alalı 14 gün oldu..
  • Hepimizin ekran kartında sorun yok ya aga EA bi fix yayınlasa fena olmaz o sorunlar bende dediğim gibi ama o ara sıra menüde rengarenk yanıp sönme söz konusu
  • Arkadaşlar bu sorunu ben de alıyordum fakat önceleri hiç araştırmadım, şimdi bu konu karşıma çıktı bi deneyim dedim. Ekran kartı Nvidia olanlar, Nvidia Control Panelde 3D ayalardan fotoğrafta gösterildiği gibi yapsınlar, bitiyor mesele. Ancak başka oyunlar oynarken değiştirin çünki bazen yeterli olmuyor daha güçlü grafik motorları olan oyunları oynamaya.
     FİFA 14 GÖRÜNTÜ BOZUK YARDIM

• Dostum gelişmiş ayarlara fifa yı ekle orda 3 d kullanmasına izin ver diyrsun. gpu secimindede Nvidia yı seciyorsun. sorun çözülüyor.
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.