Bildirim
FIFA 14 Demo kasma sorunu yaşıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Belgelerimdeki fifa14 demo klasörüne girin.Ordaki fifasetup dosyasını açın ve içindekileri silin.İçine :
ASPEC
ASPECTRATIO = 1.333330
CONTROLLER_DEFAULT = 0
DISABLE_WINDAERO = 0
FULLSCREEN = 1
MSAA_LEVEL = 0
RENDERINGQUALITY = 2
RESOLUTIONHEIGHT = 768
RESOLUTIONWIDTH = 1366
SCREEN_SLEEP = 16
VOICECHAT = 0
WAITFORVSYNC = 1
bunu yapıştırın deneyin bir de.
Not:768x1366 yerine kendi çözünürlşüğüzü yazın. -
Ben de aynı sorunu yaşıyorum,önerinizi uyguladım fakat sonuç alamadım.Tepkimeler istediğimden çok sonra geliyor ve grafikler kesik kesik akıyor.Üst düzey bir laptop a sahip değilim fakat fifa 13 te hiçbir sıkıntım yoktu.Başka tavsiyeniz var mı ? -
Bende de aynı sorun var grafikleri "low" yaptığım halde kasıyor -
Aynen benim de ayni sorun var amd x2 645 ve hd7770 var.Ona ragmen akici degil kasiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu Başlatmadan Önce Orda Play Options Exit Tuşları Çıkar Ordan Options'a Tıkla Görüntü Kaliten (1920x1080) Ne İse Onu Yap Ondan Sonra FPS 60 Lock Yap Böyle Olmazsa Pcnde Sorun Olabilir -
aynen bendede kasıyor. fifa 13 ü en iyi ayarda oynuyordum bu low da kasıyor
çözüm var mı -
NVDIA kontrol panelinde yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçtim full ayarlarda oynayabiliyorum şimdi bende de sorun vardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
NVDIA kontrol panelinde yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçtim full ayarlarda oynayabiliyorum şimdi bende de sorun vardı.
eyvallah hocam unuttum onu denemeyi. son 2 gündür nvidia otomatik ayar yapmıyor nedense. -
quote:
Orijinalden alıntı: wolf_555
Belgelerimdeki fifa14 demo klasörüne girin.Ordaki fifasetup dosyasını açın ve içindekileri silin.İçine :
ASPEC
ASPECTRATIO = 1.333330
CONTROLLER_DEFAULT = 0
DISABLE_WINDAERO = 0
FULLSCREEN = 1
MSAA_LEVEL = 0
RENDERINGQUALITY = 2
RESOLUTIONHEIGHT = 768
RESOLUTIONWIDTH = 1366
SCREEN_SLEEP = 16
VOICECHAT = 0
WAITFORVSYNC = 1
bunu yapıştırın deneyin bir de.
Not:768x1366 yerine kendi çözünürlşüğüzü yazın.
Hocam dediğini yaptım düzeldi valla. No fps limit seçili olduğundan lag oluyordu. Fps yi 60 a kitleyince düzeldi. Teşekkürler. -
Benim oyunum demo değil ama korsan.Neyse ben oyunu bayadır oynuyorum ve kasmıyordu.Ancak gamepad aldım ve ayarları için xbox360 ce diye bi program yükledim analog sorununu hallettim.Ondan beri aralıklarla kasıyor.Kastığın da oyunu durduruyorum ve tekrar devam ettiriyorum geçiyor.Ne yapabilirim ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X