Şimdi Ara

FIFA 14-15 Gamepad Ayarı ve Sağ Analog

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk olarak bu dosyayı indirip rarın içindeki buttondatasetup dosyasını belgelerim fifa 15 klasörü içindeki aynısı ile değiştiriyoruz.

http://www.dosya.tc/server34/TGv0Mp/buttonDataSetup.rar.html

Daha sonra aşağıdaki ayarı yapıyoruz.

1. Windows 7 /8/ Vista Kullanıcıları : Başlat/ Çalıştır’a girip ‘regedit’ yazın ve enter’layın. Karşınıza çıkan pencereden HKEY_CURRENT_USER->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM ‘e gelin ve gamepad’inizin ismini bulup çift tıklatın. Burada karşınıza çıkan yazıyı (muhtemelen GENERIC USB) Saitek P990 Pad ile değiştirin.

Tamamdır. Artık kontrolleri istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Gamepad deki analog düğmesine basmayı unutmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: M1Abrams

Arkadaşlar ilk olarak bu dosyayı indirip rarın içindeki buttondatasetup dosyasını belgelerim fifa 15 klasörü içindeki aynısı ile değiştiriyoruz.

http://www.dosya.tc/server34/TGv0Mp/buttonDataSetup.rar.html

Daha sonra aşağıdaki ayarı yapıyoruz.

1. Windows 7 /8/ Vista Kullanıcıları : Başlat/ Çalıştır’a girip ‘regedit’ yazın ve enter’layın. Karşınıza çıkan pencereden HKEY_CURRENT_USER->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM ‘e gelin ve gamepad’inizin ismini bulup çift tıklatın. Burada karşınıza çıkan yazıyı (muhtemelen GENERIC USB) Saitek P990 Pad ile değiştirin.

Tamamdır. Artık kontrolleri istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Gamepad deki analog düğmesine basmayı unutmayın.

kontrolleri istediginiz gibi ayarlayabilirsiniz derken?

• Oyun içinden mesela ben r1 sprint kullanıyorum. Eğer oyun içindeki Alternate seçerseniz ve r2yle r1in yerini değiştirirseniz aşağıdaki ayarlar oluyor direk.(Eğer defansive bölümünde sliding tackle yanlışsa onuda düzeltirsiniz.)

Kare-Şut
    Üçgen-Ara pas
    X-Pas
    Daire- Orta açma
    R1-Sprint
    R2-Falso
    L1-Aşırtma
    L2-Yerden sert vurma

Yani önceki mesajda dediklerimi yaptıktan sonra oyuna girecekseniz,Controller setup bölümünden Alternate seçeceksiniz. Ve Sprint r1 kullanıyorsanız ona alacaksınız r2 kullanıyorsanız zaten kendisi r2ye ayarlı oluyor.
  • quote:

Oyun içinden mesela ben r1 sprint kullanıyorum. Eğer oyun içindeki Alternate seçerseniz ve r2yle r1in yerini değiştirirseniz aşağıdaki ayarlar oluyor direk.(Eğer defansive bölümünde sliding tackle yanlışsa onuda düzeltirsiniz.)

Kare-Şut
    Üçgen-Ara pas
    X-Pas
    Daire- Orta açma
    R1-Sprint
    R2-Falso
    L1-Aşırtma
    L2-Yerden sert vurma

Yani önceki mesajda dediklerimi yaptıktan sonra oyuna girecekseniz,Controller setup bölümünden Alternate seçeceksiniz. Ve Sprint r1 kullanıyorsanız ona alacaksınız r2 kullanıyorsanız zaten kendisi r2ye ayarlı oluyor.

registry'de zaten gamepadimin adi yaziyor. generic falan degil. Of of! ne yapsam ileri ve geri tuslari calismiyor RS'in.

• Tamam o adı silip yukarda yazdığım Saitek olanı yazacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam o adı silip yukarda yazdığım Saitek olanı yazacaksınız.

her ikisinde de saitek zaten
  • Valla bilmiyorum ben bunları yaptiktan sonra playsationdaki gibi çalıştı sağ analog.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu da olmadı 1 mac dahı yapamadım su oyunda..Artık full surumu bekleyeceğiz
  • Ellerin dert görmesin anlattıklarını birebir yaptım ve sağ Axis çalışmaya başladı. Sen daha önce neredeydin be usta eline sağlık allah razı olsun.
  • M1Abrams kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler süper oldu
  • Saģ analoga ne yaptiysam bir turlu olmadi.

• ben sırf sağ analog çalışmıyor diye gittim logitech f310 aldım çok memnunum iyiki de çalışmıyormuş bu kolla çok rahat ettim
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.