Şimdi Ara

Fifa 13 tek taktik-gol sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fifaya cok asina degildim kuzenimin gaziyla orjinal 13 aldim. Daha once arada ps cafelerde oynardim okadar. Biraz elimi gamepad e alistirdiktan sonra online season gireyim dedim. 1 tane bile mac kazanamadim. Kazanmayi beklemiyordum gerci iyi bir oyuncu degilim ancak karsima gelen butun ama butun adamlar tek rotasyonla atiyor golleri. Orta sahada kisa paslardan sonra kanatlardan birine uzun pas verip kanattaki oyuncuyu dolandira dolandira ceza sahasina sokup gol atiyorlar. Toplam 20 gol yediysem 18i boyle. Defans arkasina pas-gol seklinde. Kornere yakin yerde adami durdursam bile baskidan dolayi defansif paslarimda bos cikiyor. Peste calim- gol var diye laf ediyorlar ama burdada tek taktik var. Aliskin olmadigim icinde henuz bu hareketleri ben yapamiyorum ama bunu durdurmanin bir yolu yokmudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trollere denk gelmişsin. ben hiç öyle oynamıyorum mesela
  • topu kaptirdigin anda butun adamlarini geriye kostur (sadece kossunlar) adam sec ve topun arkasina gecir, baska adam sec onu da topun arkasina gecir boylece geri gelen adam rakibin bindirme yapan oyuncularina markaj yapacaktir. mumkun mertebe pres yapma, 2 oyuncuyla pres hic yapma. topu almaya yolladigin adam markaji birakip gideceginden rakip cok adamla gelecektir.
    her oyunun kendine gore `cakallik`lari var. oyuncular bunlari oynadikca kesfeder bu PESte de boyle FIFAda da TEKKEN`de ya da diger butun oyunlarda. oyunu zevk almak icin degil de kazanmak icin oynayanlar bu tarz tek tip taktikle oynarlar FIFAda genellikle ya L2+ucgen yaparak forveti kostururlar ya da dedigin sekilde kanat oyunculariyla kenara gidip sut cekerler. dediklerimi uygularsan 20 golden 18ini ayni sekilde yemezsin ama karsina cikan 20 oyuncudan 18inin de bu sekilde oynadigi gercegini bilmen gerek.
  • trollukle alakası yok adam öyle gol atabiliyorsa o sıradaki rakibine tabiki öyle oynar. bana da denk gelmedi, ve bence bize "denk gelememe"sinin sebebi, bazı oyuncuların bunları engelleyebiliyor olması.

kısacası senin o şekilde gol yemen herkesin öyle oynadığını göstermez, senin zayıf noktanın o olduğunu gösterir.
  • Senin zayıf yönün o olduğu için öyle gol atıyorlar. Misal barçanın zaafı uzun top. Strateji belirlemen gerek.

Onun dışında savunma yapmayı öğrenirsen kanattan gelen adamın içeri kat etmesini engellersin. Her an müdahale etmek yerine en iyi anı bekle. Gereksiz bi hamlede çalım yersin. Adama yapış ve sadece bekle. Geçemiyeceğini anlar ve oyunu açar. Baskı yaparsın ve alabilirsin. Ama baskı yaparken baskı yaptıgın oyuncu onemli . Stoperlerle baskı yapmanı onermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 13 TAKTİK LAZIM !
    12 yıl önce açıldı
    Fm 19 taktik sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.