Şimdi Ara

FIFA 13 Takım Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
6.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşırı şekilde Beşiktaş taraftarıyım ve FIFA 12 ile FIFA 13'te bildiğiniz gibi Beşiktaş yok.FIFA 11'de tüm Head to Head maçlarını Beşiktaş ile oynamıştım.Yaklaşık 900-1000 arası maç yapmış olsam bunlardan 850-950 tanesi Beşiktaşladır.FIFA 12'de sırf bu yüzden çok zevk alamadım.Creation Centre'den "valla FIFA yapsa böyle olurdu herhalde" dediğim takımları indiriyorum ama onlarlada sadece Unranked online oynayabiliyorum.Ben Seasons'ta oynamak istiyorum,çünkü unraked'da bir amaç gütmüyor,ben takımımı DIV 1'e kadar taşımak istiyorum,puan kazanmak kaybetmek istiyorum.Ancak ne yazık ki bir türlü takım bulamadım kendime.Öncelikle çocukça gelebilir ama tüm siyah-beyaz renkli takımlarla oynadım sanıyorum.Santos,PAOK,Juventus,Valencia,Atl.Minerio vs. fakat içlerinden kendime en yakın hissettiğim PAOK ama PAOK aşırı berbat bir takım.Sanırım en yüksek overalli adam 74 (73'te olabilir) Ülke seçeyim dedim,FIFA 12'de hep Portekiz olurdum Quaresma - Almeida var diye.Bu sene çok umutluydum o ikisinin yanında Fernandes'te olsun diye fakat bu seferde Fernandes'i boşver,Quaresma bile yoktu.Yani vardı fakat online kadrolarda Quaresma yok.Sadece Almeida var...Türkiye'yi alayım diyorum,Beşiktaşlı bir eleman yok.(Bu da ilginç,Türkiye milli takımının teknik direktörleri ısrarcı bu konuda,yüzyıllardır Beşiktaşlı adam yok.Üstelik şuan takımda bir sürü potansiyelli genç oyuncu var ve ligde 2. durumdayız...)Kısacası kendime ne yapsam bulamadım,FIFA'ya giriyorum bir maç yapıp çıkıyorum.Ben Real Madrid,Barcelona gibi takımları seçerek puan almaktan ziyade 4 yıldızlı takımlarla puan almayı seviyorum.Ne yapabilirim sizce?Ultimate Team'de yaratayım dedim istediğim gibi bir takım ama malesef sadece milli takımda olanları alamıyormuşuz...Almeida,Sivok falan hep gitti o yüzden.Ne yapsam bilemedim açıkcası,yardımcı olacak var mı?

• Ben udineseyle oynuyorum bi dene derim renkleride siyah beyaz :D 4-3-1-2 taktigi oneririm forvetler di natale muriel cok saglam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • formalardan ziyade istediğin oyun tarzını ve hangi tarz futbolculardan oluşan bir takım istediğini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim fifa database i ile çok yakından ilgileniyorum o yüzden dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

Aşırı şekilde Beşiktaş taraftarıyım ve FIFA 12 ile FIFA 13'te bildiğiniz gibi Beşiktaş yok.FIFA 11'de tüm Head to Head maçlarını Beşiktaş ile oynamıştım.Yaklaşık 900-1000 arası maç yapmış olsam bunlardan 850-950 tanesi Beşiktaşladır.FIFA 12'de sırf bu yüzden çok zevk alamadım.Creation Centre'den "valla FIFA yapsa böyle olurdu herhalde" dediğim takımları indiriyorum ama onlarlada sadece Unranked online oynayabiliyorum.Ben Seasons'ta oynamak istiyorum,çünkü unraked'da bir amaç gütmüyor,ben takımımı DIV 1'e kadar taşımak istiyorum,puan kazanmak kaybetmek istiyorum.Ancak ne yazık ki bir türlü takım bulamadım kendime.Öncelikle çocukça gelebilir ama tüm siyah-beyaz renkli takımlarla oynadım sanıyorum.Santos,PAOK,Juventus,Valencia,Atl.Minerio vs. fakat içlerinden kendime en yakın hissettiğim PAOK ama PAOK aşırı berbat bir takım.Sanırım en yüksek overalli adam 74 (73'te olabilir) Ülke seçeyim dedim,FIFA 12'de hep Portekiz olurdum Quaresma - Almeida var diye.Bu sene çok umutluydum o ikisinin yanında Fernandes'te olsun diye fakat bu seferde Fernandes'i boşver,Quaresma bile yoktu.Yani vardı fakat online kadrolarda Quaresma yok.Sadece Almeida var...Türkiye'yi alayım diyorum,Beşiktaşlı bir eleman yok.(Bu da ilginç,Türkiye milli takımının teknik direktörleri ısrarcı bu konuda,yüzyıllardır Beşiktaşlı adam yok.Üstelik şuan takımda bir sürü potansiyelli genç oyuncu var ve ligde 2. durumdayız...)Kısacası kendime ne yapsam bulamadım,FIFA'ya giriyorum bir maç yapıp çıkıyorum.Ben Real Madrid,Barcelona gibi takımları seçerek puan almaktan ziyade 4 yıldızlı takımlarla puan almayı seviyorum.Ne yapabilirim sizce?Ultimate Team'de yaratayım dedim istediğim gibi bir takım ama malesef sadece milli takımda olanları alamıyormuşuz...Almeida,Sivok falan hep gitti o yüzden.Ne yapsam bilemedim açıkcası,yardımcı olacak var mı?

Paok nedir abi ? Nasi bi renk takintisi bu :D al gsyi oyna turk takimlarini temsil etmis olursun en azindan

• quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

formalardan ziyade istediğin oyun tarzını ve hangi tarz futbolculardan oluşan bir takım istediğini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim fifa database i ile çok yakından ilgileniyorum o yüzden dedim

beşiktaşa benzeyecek,ilerde ağır forvet.arkasında iyi pas atabilen bir oyuncu(fernandesvari) kanatları hızlı ve dengeli,defansı bir uzun bir kısa olsun,sağ ve sol bek dengeli olsun yeter ileri çok fazla çıkmasalar da olur,ben taktiğimi ona göre ayarlarım.bide iki tane ayağı sadece pas yapsa yeterli,güçlü her darbede düşmeyecek orta saha.

arsenal çok iyi gibi gözüküyor şuan benim için,10-15 maç yaptım güzel maçlar çıkarıyorum ama başka öneriniz varsa dinliyorum.

ayrıca paok her şekilde tam istediğim takım ama defansı çok çok zayıf.

@cemalakko ölsem de almam galatasarayı.açık,net.kin duyuyorum zaten.ayrıca paok olayına gelince paok zaten türkiyeden yunanistana göçen rum beşiktaşlılarının kurduğu klüp.aradaki bağı internette biraz araştırabilirsin.facebookta bilmem kaç binlik PAOK & Beşiktaş sayfası bile var.

• Ath bilbao iyidir kanatlar hızlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Ath bilbao iyidir kanatlar hızlı.

emre ve arda var olmaz ayrıca ispanya ligini sevmiyorum ya bi tek valenciayı biraz seviyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 13 TAKTİK LAZIM !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

emre ve arda var olmaz ayrıca ispanya ligini sevmiyorum ya bi tek valenciayı biraz seviyorum

Madrid değil bilbao yavLorente muniain susaeta falan.

• quote:

quote:

quote:

Madrid değil bilbao yavLorente muniain susaeta falan.

aa yanlış okumuşum ya,atl'yi gördüğüm gibi bastım damgayı.Llronteyi seviyorum aslında deneyebilirim.UT'de muniain vardı bende zaten az çok fikrim var o adamla ilgili.çok hızlı ama orta parmağımdan daha kısa o adam

• Ben Twente'de oynuyorum çok mutluyum.Tam bir genç oyuncu yetiştirme yuvası diyebilirim 14-15 yaşında çocuk alıp ilerde 10-20 milyona satıyorum Hollanda Ligi'de zevkli.
  • quote:

quote:

formalardan ziyade istediğin oyun tarzını ve hangi tarz futbolculardan oluşan bir takım istediğini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim fifa database i ile çok yakından ilgileniyorum o yüzden dedim

beşiktaşa benzeyecek,ilerde ağır forvet.arkasında iyi pas atabilen bir oyuncu(fernandesvari) kanatları hızlı ve dengeli,defansı bir uzun bir kısa olsun,sağ ve sol bek dengeli olsun yeter ileri çok fazla çıkmasalar da olur,ben taktiğimi ona göre ayarlarım.bide iki tane ayağı sadece pas yapsa yeterli,güçlü her darbede düşmeyecek orta saha.

arsenal çok iyi gibi gözüküyor şuan benim için,10-15 maç yaptım güzel maçlar çıkarıyorum ama başka öneriniz varsa dinliyorum.

@cemalakko ölsem de almam galatasarayı.açık,net.kin duyuyorum zaten.ayrıca paok olayına gelince paok zaten türkiyeden yunanistana göçen rum beşiktaşlılarının kurduğu klüp.aradaki bağı internette biraz araştırabilirsin.facebookta bilmem kaç binlik PAOK & Beşiktaş sayfası bile var.

ilk aklıma gelen takım fiorentina forvette toni arkasında borja valero bir bak bu takıma.aklıma geldikçe yine yazarım

• quote:

quote:

quote:

ilk aklıma gelen takım fiorentina forvette toni arkasında borja valero bir bak bu takıma.aklıma geldikçe yine yazarım

3-4 maç yaptım sarmadı fiorentina

• Çocuk musun? Onu almam, bunu almam; yok şuna kin duyuyorum. Oynama o zaman biz ne yapalım, birsürü takım var 4 yıldızlı git al birini oyna renk takıntısı nedir? Çocukça işler bunlar.
  • Hamburg'u tavsiye ederim.Banada bir arkadaş söylemişti.Oynayayım dedim.Bırakamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Çocuk musun? Onu almam, bunu almam; yok şuna kin duyuyorum. Oynama o zaman biz ne yapalım, birsürü takım var 4 yıldızlı git al birini oyna renk takıntısı nedir? Çocukça işler bunlar.

konu seni alakadar etmiyorsa yorum yapmamakta özgürsün.nedir bu olay anlamıyorum.benim düşüncem böyledir,kimsenin benim hakkımda atıp tutmasını da ben sevmiyorum.yorum atın diye dürtmüyo kimse sizi farkındaysanız
  • quote:

quote:

Çocuk musun? Onu almam, bunu almam; yok şuna kin duyuyorum. Oynama o zaman biz ne yapalım, birsürü takım var 4 yıldızlı git al birini oyna renk takıntısı nedir? Çocukça işler bunlar.

konu seni alakadar etmiyorsa yorum yapmamakta özgürsün.nedir bu olay anlamıyorum.benim düşüncem böyledir,kimsenin benim hakkımda atıp tutmasını da ben sevmiyorum.yorum atın diye dürtmüyo kimse sizi farkındaysanız

He.
  • quote:

quote:

quote:

He.

sen ne çeşit bir insansın çözemedim ki,neyse kafan güzelmiş güle güle kullan

• quote:

quote:

quote:

quote:

He.

sen ne çeşit bir insansın çözemedim ki,neyse kafan güzelmiş güle güle kullan

Hı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Ben Twente'de oynuyorum çok mutluyum.Tam bir genç oyuncu yetiştirme yuvası diyebilirim 14-15 yaşında çocuk alıp ilerde 10-20 milyona satıyorum Hollanda Ligi'de zevkli.

hocam ben kariyer için değilde online için demiştim
  • Sevilla ve Palermo derim. Kadroları çok iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.