Şimdi Ara

Fifa 13 en iyi takımlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
13.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar oyun yeni ama oynanış açısından en iyi takımlar hangileridir. 5 yıldız , 4.5 yıldız ve 4 yıldızlı takımlarda tercihiniz nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

FIFA 23'te En İyi Takımlar

FIFA 23, çok çeşitli beceri ve yeteneklere sahip takımlarıyla öne çıkan bir oyundur. İster hücum odaklı bir oyun stili arayın ister sağlam bir savunma yapın, sizin için mükemmel takım mutlaka vardır.

1. Manchester City

Manchester City, üst üste üçüncü Premier Lig şampiyonluğunu kazandıktan sonra FIFA 23'te en iyi takım olmaya devam ediyor. Kevin De Bruyne, Erling Haaland ve Phil Foden gibi yıldız oyuncularla hücumda son derece güçlüler.

2. Real Madrid

Real Madrid, 2022 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak FIFA 23'te ikinci sırada yer alıyor. Karim Benzema, Luka Modric ve Thibaut Courtois gibi dünyanın en iyi oyuncularından bazılarına sahipler.

3. Bayern Münih

Bayern Münih, Robert Lewandowski'nin Barcelona'ya transfer olmasının ardından bile FIFA 23'te en iyi takımlar arasında yer almaya devam ediyor. Sadio Mané ve Leroy Sané gibi yıldızlarla hücumda hala çok tehlikeliler.

4. Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain, FIFA 23'te süperstarlarla dolu bir başka takımdır. Lionel Messi, Kylian Mbappé ve Neymar gibi oyuncularla hücumda neredeyse durdurulamazlar.

5. Liverpool

Liverpool, FIFA 23'te hücum ve savunma dengesine sahip çok yönlü bir takımdır. Mohamed Salah, Virgil van Dijk ve Alisson Becker gibi dünyaca ünlü oyuncularla tüm müsabakalarda yarışabilirler.

Bu takımların her birinin kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri vardır. En iyi takım, oyun stilinize ve tercihlerinize bağlı olacaktır. Ancak yukarıdaki takımlardan herhangi birini seçerek FIFA 23'te başarıya ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben başta Real madrid'i denedim onda iş yok.Eğer dengeli bir oyun istiyorsan borussia dortmund
  • Fifa 12 de Napoli ile oynuyordum oyunu sipariş verdim henüz gelmedi Fifa 12 de napoli çok iyiydi bu sene nasıl acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguyes95

Ben başta Real madrid'i denedim onda iş yok.Eğer dengeli bir oyun istiyorsan borussia dortmund

Efsane bir takım ya benim için yapmışlar bu takımı resmen. Division 3'te 8 maçta 22 puan topladım.
  • kesinlikle dortmund
  • Real Madrid cacık bile olmaz Dortmund dengede oynamak için ideal Bayern Münih Sağlı-Sollu Gelicem diyorsan bayern ol
  • QPR bu sene çok iyi tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    7 yıl önce açıldı
    pes 11 En fazla kaç kişi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Napoli ile oynayan yokmu ?
  • Kesinlikle Real Madrid. Napoli 3 defans olduğu için oynayamıyorum ben her maç en az 4 gol yiyorum. Bi o kadarda atıyorum tabi ama yemeden atmak gerekiyor
  • 5 yıldız: Real Madrid, İtalya Milli Takımı, Manchester City
    4.5 yıldız: Borussia Dortmund ve Arsenal
    4 yıldız: Galatasaray
    1.5 yıldız: Oldham Athletic
  • Real Madrid ile Dortmundu kıyaslayanlar var.. hey allahım ya.. isteyen gelsin dortmundu alsın.. ben reali alayım.. kaç fark istiyorsa atayım
  • 5 Barça Madrid City
    4.5 Dortmund
    4 QPR
  • A.Madrid müthiş güçlü bir takım olmuş.
  • Real Madrid, Brezilya
  • Tottenham&Dortmund
  • Favorim Dortmund

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 7 Temmuz 2013; 16:55:59 >
  • Dortmundla profesyonellere karşı oynayında en iyi takımmı en kötü takımmı anlayın

Madrid - City..
  • City fena olmuş hem kontra atak hem kanatları iyi kullanıyor ayrıca savunma ileri çıkmıyor.
  • Paris Saint Germain.
  • Brezilya ve İtalya milli takımları çok iyi. Bu iki takım defansif ve ofansif olarak çok dengeli.

Kadroları ise şu şekilde ayarlıyorum.

Brezilya
    Marcelo left
    Ganso(Lucas Leiva)
    Dedé (Luisão)
    neymar(pato)
    diego alves Thiago Silva (Réver) ramires lukas (oscar)

hulk(Leandro Damião)
    Dani Alves maicon()

İtayada ise defansın arkasına Giovinco yu koyuyorum ve Cassno yerine Di Natateleyi koyuyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.