Şimdi Ara

FIFA 12'Yİ İphone ile İpad'de oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde 2 adet Iphone mevcut. Her ikisinde de Fıfa 12 yüklü. Bir tane de İpad var onda da Fıfa 12 yüklü. Ben bu Iphone'ları nasıl kol gibi kullanıp İpad'de oyun oynayabilirim ?

Yapan,oynayan var mıdır ? Ben ayarlayamadım.

• Vayy. Fantaziye bak :)
  • fantazi diye bir şey yok bu zaten olan birşey. EASports un Gamepad app'ini indiriyorsunuz app store dan iphone sonra yönergeleri takip ediyorsunuz. kısaca: ipad de oyunu açın connect controller kısmına gelin, iphone da app i açın hepsi bu zaten ekranda yazıcak iphone bulundu diye. Dikkat bluetooth ile baglayacaksınız her cihazda bluetooth acık olacak yani.

fantazi değil yani fifa 12 çıktığı günden beri var.

google a yazsanızda çıkıyordu kasmasaydınız keşke ama sağlık olsun. iyi oyunlar
  • çok da sağlıklı çalışıyor ben telezivyona aktarıp oynuyorum arkadaşlarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

çok da sağlıklı çalışıyor ben telezivyona aktarıp oynuyorum arkadaşlarımla

Apple TV mi kullanıyorsunuz ?
  • Tesekkürler. Gamepad yoktu bende, indirdim şimdi.
  • Gercekten guzel olur 2iphone mevcut bir de iPad alırsam deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

quote:

HDMI kablo ile verebilirsin TV'ye apple tv'ye gerek yok. Biz oynuyoruz gayet zevkli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeebani

quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

quote:

HDMI kablo ile verebilirsin TV'ye apple tv'ye gerek yok. Biz oynuyoruz gayet zevkli oluyor.

Aynen hdmi kabloyla aktariyorum
  • Gecen arkadasla ipad ekraninda 2iphone ile karsilikli mac yaptik, harika oluyor :)
  • apple tv ile oyunu aktaramiyorsun cunku wifi kapali olmasi gerekiyo
  • İki telefonda ve iPad de Fifa olacak. Sonra AppStore dan ücretsiz ea gamepad indireceksiniz hepsi bu. İndirdikten sonrasını zaten anlayacaksınız.
  • Gamepad ile gercekten cok guzel oluyor iPhone da Fifa yüklenmesi gerek degil İpad e gerekiyor
    Oyun icerisinde Connect gamepad kısmından iPhone veya İPod touchı Bluetooth(cok sarj yiyor) veya wi-fi üzerinden oynayabilirsiniz en fazla 2 tane cihaz baglayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

İki telefonda ve iPad de Fifa olacak. Sonra AppStore dan ücretsiz ea gamepad indireceksiniz hepsi bu. İndirdikten sonrasını zaten anlayacaksınız.

iPhone da Fifa yüklü olmasi gerek degil lutfen yanlis bilgilendirmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

quote:

İki telefonda ve iPad de Fifa olacak. Sonra AppStore dan ücretsiz ea gamepad indireceksiniz hepsi bu. İndirdikten sonrasını zaten anlayacaksınız.

iPhone da Fifa yüklü olmasi gerek degil lutfen yanlis bilgilendirmeyelim

Öylemi bilmiyordum bende her ikisinde de yüklü oldugu icin öyle yazmıştım kusura bakmayın.
  • Fantaziden kastim olayin olabilirligi degildi. Fifa 12 oynamak icin yaklasik 5000 tl lik donanimdan bahsedilmesiydi.

Tercih meselesi tabi sonucta...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmega

Fantaziden kastim olayin olabilirligi degildi. Fifa 12 oynamak icin yaklasik 5000 tl lik donanimdan bahsedilmesiydi.

''Fifa 12 oynamak icin iki tane İphone bir tane İpad aldım'' mı dedim ben ?

• quote:

verdiğini bilgi yanlış zaten söylenmiş iphone larda fifa gerekli değil boşa masraf edilmesin. bir de anlamadığım ben zaten yukarda açıklamasını yazdım siz neden gerek duydunuz? gerek duydunuz ve yazdığınızla kafa karıştırdınız. keşke cevap vermeden önce kim ne yazmış baksanız!
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: olmega

Fantaziden kastim olayin olabilirligi degildi. Fifa 12 oynamak icin yaklasik 5000 tl lik donanimdan bahsedilmesiydi.

''Fifa 12 oynamak icin iki tane İphone bir tane İpad aldım'' mı dedim ben ?

Ben oyle bisey mi soyledim.

Arkadas amma alingansiniz yaa.

Tamam. Bisey demedim ben. Bakin keyfinize...

• telefonlarda fifa olmasında gerek yok sadece ipadde olması yeterlidir, telefonlara sadece ea gamepad kurup bağlanabilirsiniz .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.