Şimdi Ara

FİFA 12 Ultimate Team Ramazan Cup (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
3.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkmountain

quote:

Orijinalden alıntı: WirierJerk

hüseyin abi tabloyu bi güncelliyeydinde göreydik ya kim ne oldu :D

Tablo guncel kardesım ama google linkine tıklaman gerekiyor resimide en yakın zamanda guncellerim sen 3. oldun sıkıntıyok umarım ceyrek fınalde karsılasmayız senbana hep ters geliyorsun :))

heaa ok abi dikkat etmemişim kusura bakma :)
    farketmez benim için abi zaten nasıl çıktığımı da anlamadım çok kötü oynuyorum.. İlk maçta eleneceğim ya hadi neyse .D
  • korkuadam:0 sabriaga: 9
    sabriaga: 5 korkuadam:0
  • Degerli b grubu ozguraga bugun tatilden geldi bu gece butun macları bitirmek icin caba sarfedelim ceyrek final kuralarını isvicrenin cenevre kentinde cekeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sylvantangent:1 sabriaga: 1
    sabriaga: 0 sylvantangent: 0
  • huseyinkaradag:4 ozguraga:2 ozguraga:2 huseyinkaradag:2

• ozguraga 3 - 3 sylvantangent
    sylvantangent 1 - 1 ozguraga
  • kindlytech ne zaman müsait olursun kardeşim maç yapalım 4. lük yeri için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robokobe2424 -- 4 Ağustos 2012; 10:11:00 >
  • Ozguraga 4-1 kindlytech
    Kindlytech 4-2 ozguraga
    Ozguraga 7-0 korkuadam
    Korkuadam 0-14 ozguraga
    Sabriaga 3-4 ozguraga
    Ozguraga 0-1 sabriaga

• Arkadaslar son yıllarda oynadığım en iyi ve en çekişmeli turnuva bu oldu. Bizim grupta 5 takım da aslında bir üst türü haketti. Hüseyin arkadasımı bu guzel turnuvayı organize ettigi icin tebrik ederim. Turnuvada oynayan arkadaşların hepsi cok yetenekli isterlerse klüp de kurabiliriz. Sırtımız yere değmez herkes cok iyi oynuyor çünkü.

• kindly kardesm btrelm bu turnuvayi bugun korkuadam macindan ziyade seninle yapacagm mac onemli bir geridonus yapmadin dunden beri bekliyorum

• Dostum calisiyorum yeni geldim. Bu aksam yapalim macimizi.

• kindlytech 2- 4 sylvantangent
    sylvantangent 4 - 2 kindlytech

• sylvantangent 9 - 0 korkuadam
    korkuadam 0 - 15 sylvantangent

• evet arkadaslar hayirlisiyla grup maclarini tamamlamis bulunuyoruz daha önce dedigim gibi 2.tur kuraları isvicrenin cenevre kentinde bu gece turkiye saati ile 04:00 de cekilecektir ramazan cup oldugu icin sahur vaktinde cekilecektir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmountain -- 6 Ağustos 2012; 3:02:33 >
  • emeğine sağlık Hüseyin
  • çok güzel video olmuş şimdiden çeyrek finalde herkese başarılar...
  • Kötü bi kura çektik. Rakibimiz sezonu bizden önce açtığı için daha formda. Zaten zor bir rakip üstüne de böyle de bir dezavantaj eklenince turu geçmemiz zor gözüküyor ancak elimizden gelenin en iyisini yapıp son dörde kalmak istiyoruz. Rakibimize başarılar diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguraga

Kötü bi kura çektik. Rakibimiz sezonu bizden önce açtığı için daha formda. Zaten zor bir rakip üstüne de böyle de bir dezavantaj eklenince turu geçmemiz zor gözüküyor ancak elimizden gelenin en iyisini yapıp son dörde kalmak istiyoruz. Rakibimize başarılar diliyorum.

maç öncesi demeçler gelmeye başladı,karşılıklı iyi dilekler duyuyoruz zorlu maçlar bizleri bekliyor
    rakip zor,kendisi güneyde kamp yaptı,fiziksel açıdan hazır görünüyor,başarılar diliyoruz
  • Hüseyin kural hatası var. Biz sylvantangent ile zaten aynı gruptaydık. Çeyrek finalde nasıl birbirimizin rakibi oluyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.