Şimdi Ara

Fifa 12 Ps3 Vs. Xbox360 Grafik Karşılaştırması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaş Ps formunda konuyu açmış. orada de belirttim bana xbox grafikleri daha gerçekci geldi. sizce...

http://www.hayatimizoyun.com/2011/09/fifa-12-ps3-vs-x360-grafik-karsilastirmasi/

Sometimes what you're most afraid of doing is the very thing that will set you free..,
  • Bende diger konuya yazdigim gorusu burayada aktarayim.
    Bu kadar kucuk resimleri inceleme olarak koymus sitenin yaninda "bu daha iyidir" diyecekleri tebrik edip madalya vermek gerekir..

Diger yandan xbox'un grafiksel olarak ps'den iyi oldugu bir cok oyunun karsilastirilmasinda kanitlanmis bir durum..
    Yani boyle karsilastirmalarin artik yeni updateler cikana dek gereksiz oldugunu dusunuyorum..

INCELEMELERIM:
    -(YENI) HTC DESIRE HD INCELEMESI TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX KINECT INCELEMESI (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX S(lim) 250 GB INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)..
    -LG VIEWTY INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

Bende diger konuya yazdigim gorusu burayada aktarayim.
    Bu kadar kucuk resimleri inceleme olarak koymus sitenin yaninda "bu daha iyidir" diyecekleri tebrik edip madalya vermek gerekir..

Diger yandan xbox'un grafiksel olarak ps'den iyi oldugu bir cok oyunun karsilastirilmasinda kanitlanmis bir durum..
    Yani boyle karsilastirmalarin artik yeni updateler cikana dek gereksiz oldugunu dusunuyorum..

Aynen bende merak ettim nasıl karşılaştırmışlar 10 pixellik resimlerle helal olsun valla
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.